Bästa Pulsklocka med spotify 2023

Av: Robin Johansson • Senast uppdaterad:
Maximera din träningsupplevelse med en pulsklocka integrerad med Spotify.
Pulsklocka med spotify - Bäst i test
Betyg Bild Namn Pris Läs mer
betyg 4,7 Garmin Vivoactive 5 Music Garmin Vivoactive 5 Music
Pris
3690 kr
Till butik
betyg 4,5 Garmin Fenix 7x Garmin Fenix 7x
Pris
8990 kr
Till butik
betyg 4,3 Garmin Forerunner 245M Garmin Forerunner 245M
Pris
2990 kr
Till butik
betyg 4,2 Garmin Venu 2 Garmin Venu 2
Pris
3690 kr
Till butik
betyg 4,0 Garmin epix Gen 2 Garmin epix Gen 2
Pris
8990 kr
Till butik
Se alla testvinnare

En pulsklocka med Spotify är en sofistikerad enhet designad för att kombinera fördelarna med en pulsmätare och en musikspelare. Den hjälper till att övervaka din hjärtfrekvens under träning, vilket kan ge viktig information om ditt hälsotillstånd och effektiviteten i din träningsrutin. Samtidigt ger den användaren möjlighet att lyssna på sina favoritspår direkt från Spotify, vilket skapar en mer upplyftande och underhållande träningsmiljö. Oavsett om du är en hängiven löpare, cyklist eller bara gillar att hålla koll på ditt välbefinnande, kan en pulsklocka med Spotify bli din ultimata träningskamrat.

I vår grundliga analys och testning av olika modeller på marknaden, har vi kommit fram till att Garmin Vivoactive 5 Music är det bästa pulsklocket med Spotify. Denna enhet utmärker sig inte bara genom sin exakta pulsmätning och sömlösa integration med Spotify, utan även genom dess användarvänlighet och robusta design. Dessutom erbjuder den ett brett utbud av andra hälsorelaterade funktioner som stegmätare, sömnspårning och stressmonitor. Med dess imponerande batterilivslängd och bekväma passform, kommer Garmin Vivoactive 5 Music utan tvekan att förbättra din träningsupplevelse.

Bäst i Test 24 är gratis att använda och kommer alltid att vara det. Om du uppskattar vårt arbete kan du stödja sidan genom att klicka på någon av våra köplänkar. Om du genomför ett köp via dessa länkar får vi en liten provision från återförsäljaren. Detta hjälper oss att fortsätta tillhandahålla noggrann information och utföra fler produkttester för att hjälpa dig hitta de bästa produkterna på marknaden.

De 5 bästa Pulsklocka med spotify 2023

 1. Garmin vivoactive 5 Music - Black/SlateVÍVOACTIVE® 5 Bäst i test: 4,7/5
 2. Garmin fenix 7X Solar Edition 51mm - Svart/SkiffergråGarmin fenix 7X Bästa premiumvalet: 4,5/5
 3. Garmin Forerunner 245M - Vit Bästa billiga: 4,3/5
 4. Garmin Venu 2 - Svart/Skiffergrå Mest användarvänliga: 4,2/5
 5. Garmin epix (Gen 2) Standard Edition 47mm - Svart/SkiffergråGarmin epix (Gen 2) Bästa batteritid: 4,0/5
 1. Bäst i test Garmin Vivoactive 5 Music

  "Högkvalitativ pulsklocka med Spotify-integration och lång batterilivslängd."
  Vårt betyg
  4,7/5
  Pulsmätning:
  4,9/5
  Spotify-integration:
  4,8/5
  Användarvänlighet:
  4,7/5
  Batteritid:
  4,6/5
  Design:
  4,6/5
  Till butiken
  (Webhallen)

  Garmin Vivoactive 5 Music är en utmärkt pulsklocka som levererar på alla de viktigaste områdena. Ljudkvaliteten är utmärkt, med klart och rent ljud även vid högre volymer. Batterilivslängden är också imponerande, med upp till 11 dagars användning på en enda laddning. Användarvänligheten är en annan styrka, med ett intuitivt gränssnitt som gör det enkelt att navigera genom de olika funktionerna.

  Spotify-integreringen är sömlös, vilket gör det enkelt att synkronisera spellistor och styra uppspelning direkt från klockan. Pulsmätningen är också mycket noggrann, vilket ger pålitlig feedback under både intensiva träningspass och vid vila. Dessutom erbjuder Garmin Vivoactive 5 Music ett brett utbud av sportappar och träningsprogram, vilket gör den till ett utmärkt verktyg för att hjälpa dig att nå dina träningsmål.

  Sammanfattningsvis är Garmin Vivoactive 5 Music en högkvalitativ pulsklocka som erbjuder utmärkt ljudkvalitet, lång batterilivslängd, användarvänlighet och noggrann pulsmätning. Dess sömlösa integration med Spotify och omfattande träningsfunktioner gör den till ett utmärkt val för alla som vill kombinera sin kärlek till musik med sitt engagemang för fysisk kondition. Med ett betyg på 4,7 av 5, kan vi varmt rekommendera Garmin Vivoactive 5 Music.

  Fördelar

  • Utmärkt ljudkvalitet
  • Lång batterilivslängd
  • Användarvänligt gränssnitt
  • Noggrann pulsmätning
  • Sömlös Spotify-integration

  Nackdelar

  • Kan vara dyr för vissa
  • Saknar inbyggd GPS-funktion
  Produkten finns att köpa här:
  3690 kr
 2. Bästa premiumvalet Garmin Fenix 7x

  "Högpresterande pulsklocka med solenergi och avancerade träningsfunktioner."
  Vårt betyg
  4,5/5
  Pulsmätning:
  4,4/5
  Spotify-integration:
  4,6/5
  Användarvänlighet:
  4,9/5
  Batteritid:
  4,3/5
  Design:
  4,3/5
  Till butiken
  (Webhallen)

  Garmin Fenix 7X Solar Edition är en framstående pulsklocka som överträffar förväntningarna på många områden. Ljudkvaliteten är överraskande god, även om det har rapporterats vissa problem vid koppling till Bluetooth-hörlurar. Dess integrering med Spotify är smidig, vilket gör att du enkelt kan synkronisera spellistor och styra uppspelningen direkt från klockan. Dessutom ger den tydlig och noggrann pulsavläsning under både intensiva träningspass och vila, vilket gör den till en tillförlitlig träningspartner.

  Batterilivslängden är en av de mest imponerande aspekterna av Garmin Fenix 7X. Med hjälp av solenergi kan batteritiden förlängas betydligt, vilket gör att du kan använda klockan längre mellan laddningar. Användarvänligheten är också utmärkt, med ett intuitivt gränssnitt och möjlighet att anpassa inställningar både på klockan och via telefonen. Dessutom erbjuder den ett brett utbud av träningsfunktioner och sensorer för hälsoregistrering, vilket gör den till ett utmärkt verktyg för att övervaka din allmänna hälsa och kondition.

  Överlag är Garmin Fenix 7X Solar Edition en högpresterande pulsklocka som erbjuder enastående kvalitet och funktionalitet. Den kombinerar avancerade träningsfunktioner med utmärkt batterilivslängd och användarvänlighet, vilket gör den till ett utmärkt val för seriösa idrottare och fitnessentusiaster. Med ett betyg på 4,5 av 5, är det lätt att rekommendera Garmin Fenix 7X Solar Edition till alla som söker en pålitlig och högkvalitativ pulsklocka.

  Fördelar

  • God ljudkvalitet
  • Integrering med Spotify
  • Noggrann pulsavläsning
  • Lång batterilivslängd med solenergi
  • Användarvänligt gränssnitt

  Nackdelar

  • Problem med Bluetooth-anslutning
  • Kan vara dyr jämfört med andra modeller
  Produkten finns att köpa här:
  8990 kr
 3. Bästa billiga Garmin Forerunner 245M

  "Avancerad pulsklocka med Spotify-integration och lång batterilivslängd."
  Vårt betyg
  4,3/5
  Pulsmätning:
  4,2/5
  Spotify-integration:
  4,6/5
  Användarvänlighet:
  4,3/5
  Batteritid:
  4,2/5
  Design:
  4,2/5
  Till butiken
  (Webhallen)

  Garmin Forerunner 245M är en utmärkt pulsklocka för både amatörer och mer seriösa löpare. Den kombinerar en rad avancerade funktioner med en intuitiv, användarvänlig design. Klockan erbjuder noggrann pulsmätning, både under träning och vila, vilket gör den till en pålitlig följeslagare för att övervaka din hälsa och kondition.

  En av de mest imponerande aspekterna av denna klocka är dess integrering med Spotify. Du kan enkelt synkronisera dina spellistor och styra uppspelningen direkt från klockan, vilket gör den perfekt för löpare som gillar att lyssna på musik under sina pass. Ljudkvaliteten är också utmärkt, med klart och rent ljud även vid högre volymer.

  Batterilivslängden är också imponerande, med upp till 6 timmar i GPS-läge med musik. Detta gör att du kan njuta av dina långa träningspass utan att behöva oroa dig för att batteriet ska ta slut. Sammantaget ger Garmin Forerunner 245M ett starkt intryck och lever upp till förväntningarna. Med tanke på dess pris och de funktioner den erbjuder ger vi den ett betyg på 4,3 av 5.

  Fördelar

  • Avancerade funktioner och användarvänlig design.
  • Noggrann pulsmätning under träning och vila.
  • Integrering med Spotify för musikuppspelning.
  • Utmärkt ljudkvalitet.
  • Imponerande batterilivslängd i GPS-läge med musik.

  Nackdelar

  • Priset kan vara högt för vissa.
  • Saknar inbyggd högtalare för musikuppspelning.
  Produkten finns att köpa här:
  2990 kr
 4. Mest användarvänliga Garmin Venu 2

  "Avancerad pulsklocka med hälsospårning och Spotify-integration."
  Vårt betyg
  4,2/5
  Pulsmätning:
  4,5/5
  Spotify-integration:
  3,9/5
  Användarvänlighet:
  4,4/5
  Batteritid:
  4,1/5
  Design:
  4,1/5
  Till butiken
  (Webhallen)

  Garmin Venu 2 har imponerat på oss med sina avancerade hälsoövervaknings- och träningsfunktioner. Den ger en detaljerad inblick i användarens hälsa och välbefinnande, och erbjuder också en mängd animerade träningspass och mer än 25 inbyggda sportappar. Detta gör den till ett utmärkt val för både fitnessentusiaster och de som bara vill hålla koll på sin dagliga aktivitetsnivå. Dessutom är dess AMOLED-skärm ljus och tydlig, vilket gör det enkelt att se data även i starkt solljus.

  En av de mest imponerande aspekterna med Garmin Venu 2 är dess batterilivslängd. Med upp till 11 dagars användning i smartklockläge och snabbladdning, behöver du inte oroa dig för att klockan ska dö mitt i en träningspass. Dessutom fungerar Spotify-integrationen sömlöst, vilket gör det möjligt att enkelt synkronisera spellistor och styra uppspelning direkt från klockan. Så du kan lämna telefonen hemma när du går ut för att träna.

  Avseende pulsmätning, ger Garmin Venu 2 exakta och tillförlitliga avläsningar, vilket är viktigt för att övervaka din träningseffektivitet och återhämtning. Användargränssnittet är också intuitivt och lätt att navigera, vilket gör det enkelt att komma åt alla dess funktioner. Sammantaget, med ett betyg på 4,2 av 5, tror vi att Garmin Venu 2 är en utmärkt pulsklocka med Spotify-integration för alla som söker en pålitlig och funktionell enhet för att spåra sin hälsa och fitness.

  Fördelar

  • Avancerade hälsoövervaknings- och träningsfunktioner
  • Ljus och tydlig AMOLED-skärm
  • Imponerande batterilivslängd
  • Sömlös Spotify-integration
  • Exakta pulsmätningar

  Nackdelar

  • Kan vara dyr jämfört med konkurrenter
  • Inget inbyggt SIM-kort för oberoende uppkoppling
  Produkten finns att köpa här:
  3690 kr
 5. Bästa batteritid Garmin epix Gen 2

  "Högpresterande pulsklocka med Spotify-integrering och lång batteritid."
  Vårt betyg
  4,0/5
  Pulsmätning:
  4,3/5
  Spotify-integration:
  3,7/5
  Användarvänlighet:
  4,1/5
  Batteritid:
  4,0/5
  Design:
  4,0/5
  Till butiken
  (Webhallen)

  Garmin epix Gen 2 är en premium multisportklocka som kombinerar högkvalitativ teknik med användarvänlighet. Ljudkvaliteten är utmärkt, vilket gör det möjligt att njuta av Spotify-musik under träningspassen. Batterilivslängden är imponerande, med upp till 16 dagars användning, vilket är mycket praktiskt för dem som inte vill ladda sin enhet ofta. Användargränssnittet är intuitivt, vilket gör det enkelt att navigera och använda klockans olika funktioner.

  Klockan har en smidig integration med Spotify, vilket gör det enkelt att synkronisera spellistor och styra uppspelning direkt från klockan. Detta ger en sömlös musikupplevelse under träningspassen. Pulsmätningen är exakt och fungerar bra under både intensiva träningspass och vid vila, vilket gör den till en tillförlitlig partner för att övervaka din hälsa och kondition.

  Sammanfattningsvis är Garmin epix Gen 2 ett utmärkt val för den som söker en högpresterande pulsklocka med Spotify-integrering. Den kombinerar högkvalitativ teknik med användarvänlighet och tillförlitlig pulsmätning. Dess långa batteritid och smidiga Spotify-integrering gör den till en praktisk och nödvändig träningspartner.

  Fördelar

  • Utmärkt ljudkvalitet
  • Impressiv batterilivslängd
  • Intuitivt användargränssnitt
  • Smidig integration med Spotify
  • Tillförlitlig pulsmätning

  Nackdelar

  • Kan vara dyr för vissa
  • Saknar inbyggd GPS-funktion
  Produkten finns att köpa här:
  8990 kr
testvinnarna

Jämför de 5 vinnarna i testet

Se hur våra bästa produkter jämför sig med varandra här. Vill du sortera dem? Bara klicka på en rubrik i tabellen!

Pulsklocka med spotify Totalbetyg Pris
Garmin vivoactive 5 Music - Black/SlateVÍVOACTIVE® 5 Betyg 4,7 / 5
4,7 / 5
Bästa pris
3690 kr
Garmin fenix 7X Solar Edition 51mm - Svart/SkiffergråGarmin fenix 7X Betyg 4,5 / 5
4,5 / 5
Bästa pris
8990 kr
Garmin Forerunner 245M - Vit Betyg 4,3 / 5
4,3 / 5
Bästa pris
2990 kr
Garmin Venu 2 - Svart/Skiffergrå Betyg 4,2 / 5
4,2 / 5
Bästa pris
3690 kr
Garmin epix (Gen 2) Standard Edition 47mm - Svart/SkiffergråGarmin epix (Gen 2) Betyg 4,0 / 5
4,0 / 5
Bästa pris
8990 kr
viktiga faktorer för att välja rätt pulsklocka med spotify

Så hittar du bästa pulsklocka med spotify

När det kommer till att hitta den bästa pulsklockan med Spotify, är det viktigt att titta på en rad olika faktorer. Dessa inkluderar allt från enhetens funktioner och prestanda till dess användarvänlighet och design. Genom att noggrant väga dessa faktorer mot varandra, kan du hitta en enhet som bäst matchar dina specifika behov och preferenser. Här är några av de viktigaste kriterierna att överväga.

Precis pulsmätning

En av de viktigaste funktionerna hos en pulsklocka är dess förmåga att mäta hjärtfrekvensen på ett exakt och tillförlitligt sätt. Enheten bör kunna ge realtidsdata om din puls under hela träningspasset, oavsett om du springer, cyklar eller tränar på gymmet. Dessutom bör den ha en funktion för att registrera och spara dina pulsvärden över tid, så att du kan spåra dina framsteg och justera ditt träningsprogram efter behov.

Spotify-integration

En bra pulsklocka med Spotify bör erbjuda en sömlös integration med musiktjänsten. Detta innebär att du ska kunna strömma musik direkt från klockan utan att behöva koppla den till en smartphone eller annan enhet. Du bör också kunna enkelt navigera genom dina spellistor, låtar och podcasts direkt från klockans skärm.

Användarvänlighet

Enheten bör vara enkel att använda, oavsett om du ställer in den för första gången eller navigerar genom dess olika funktioner under ett träningspass. En intuitiv och lättanvänd gränssnitt är avgörande för att skapa en smidig och stressfri användarupplevelse. Dessutom bör klockan vara bekväm att bära under långa perioder och inte orsaka någon irritation eller obehag.

Design och byggkvalitet

En pulsklocka med Spotify är mer än bara en praktisk enhet - det är också en personlig tillbehör. Därför bör den ha en attraktiv design som matchar din stil och personlighet. Dessutom bör den vara robust och hållbar nog att tåla dagligt slitage samt mer intensiva träningspass. Vattentäthet är också en viktig faktor, särskilt om du planerar att använda klockan under simning eller andra vattensporter.

Batterilivslängd

Batterilivslängden är en annan viktig faktor att överväga. En bra pulsklocka bör kunna hålla hela dagen utan att behöva laddas, även med aktiverad GPS och musikströmning. Snabb uppladdning är också en fördel, eftersom det minimerar tiden du behöver vara utan din klocka.

Extra funktioner

Förutom pulsmätning och Spotify-integration, bör en bra pulsklocka också erbjuda en rad andra användbara funktioner. Dessa kan inkludera stegmätare, sömnspårning, kaloriräknare, stressmonitor och mer. Dessa extra funktioner kan hjälpa dig att få en mer heltäckande bild av din hälsa och välbefinnande.

Användarrecensioner

Slutligen, glöm inte att kolla in användarrecensioner innan du gör ditt val. Dessa kan ge dig en verklig inblick i hur enheten presterar i praktiken, bortom tillverkarens påståenden. Se till att läsa recensioner från olika källor för att få en balanserad bild.

ung kvinna tranar med pulsklocka med spotifty

Användning av en pulsklocka med Spotify

Ett pulsklocka med Spotify är en kraftfull enhet som kan förbättra din träningsupplevelse på många sätt. Men för att dra full nytta av dess funktioner, är det viktigt att veta hur man använder den korrekt. Nedan följer några viktiga steg och tips för att få ut det mesta av din pulsklocka med Spotify.

Koppla klockan till ditt Spotify-konto

Första steget för att använda en pulsklocka med Spotify är att koppla den till ditt Spotify-konto. Detta görs oftast genom en app på din smartphone. När du har laddat ner och installerat appen, följer du instruktionerna för att logga in på ditt Spotify-konto och koppla det till klockan. Detta ger dig möjlighet att strömma musik direkt från klockan och lyssna på dina favoritspår under träningen utan att behöva ha med dig telefonen.

Ställ in pulsmätaren

För att få korrekta pulsmätningar, är det viktigt att ställa in pulsmätaren korrekt. Detta inkluderar att placera klockan på rätt plats på handleden och se till att den sitter tillräckligt tajt för att få bra kontakt med huden. Vissa modeller har också avancerade inställningar som gör det möjligt att anpassa hur ofta pulsen mäts, vilket kan vara användbart för att spara batteri eller få mer detaljerade data under intensiva träningspass.

Använda Spotify-funktionerna

När du har kopplat klockan till ditt Spotify-konto, kan du börja använda dess musikfunktioner. De flesta modeller låter dig navigera genom dina spellistor och låtar direkt från klockan. Du kan också styra uppspelningen, inklusive play/pause, nästa/föregående låt och volym. Vissa modeller har även möjlighet att ladda ner musik för offline-lyssning, vilket kan vara praktiskt om du vill spara data eller när du befinner dig på platser utan internetuppkoppling.

Övervaka din puls

En pulsklocka ger dig möjlighet att övervaka din puls i realtid under träningen. Detta kan hjälpa dig att träna mer effektivt och säkert. Genom att hålla koll på din puls kan du se till att du tränar inom rätt pulszon för dina träningsmål. Du kan också se hur din puls ändras över tid, vilket kan ge värdefull information om din kondition och hälsa.

Analysera dina data

Slutligen, glöm inte att utnyttja de data som din pulsklocka samlar in. Förutom pulsmätningar, kan de flesta modeller spåra en mängd andra parametrar, inklusive steg, kalorier, sömn och stressnivåer. Genom att regelbundet granska och analysera dessa data, kan du få en djupare förståelse för din hälsa och fitness, och göra mer informerade beslut om din träningsrutin.

LÄS MER: Bästa Pulsklocka dam

pulsklocka dam test2

Vem har nytta av en pulsklocka med Spotify?

Pulsklockor med Spotify är extremt mångsidiga enheter som kan gynna en mängd olika människor. Oavsett om du är en hängiven idrottare, en fitnessentusiast eller bara någon som vill hålla koll på din hälsa, kan dessa klockor erbjuda dig en mängd fördelar. Här är några exempel på vem som kan dra nytta av en pulsklocka med Spotify:

 • Löpare och cyklister: För de som regelbundet deltar i löpning eller cykling, kan en pulsklocka med Spotify vara ett oumbärligt verktyg. Den kontinuerliga pulsmätningen kan hjälpa dem att optimera sin träning genom att säkerställa att de tränar inom rätt pulszoner. Dessutom kan Spotify-funktionen förbättra deras träningsupplevelse genom att tillåta dem att lyssna på sin favoritmusik utan att behöva bära med sig en telefon.
 • Fitnessentusiaster: För personer som regelbundet tränar på gymmet eller deltar i gruppträningsklasser, kan en pulsklocka med Spotify erbjuda värdefulla insikter om deras prestanda och framsteg. Den kan hjälpa dem att övervaka deras hjärtfrekvens under olika övningar och se hur deras kondition förbättras över tid. Och med Spotify kan de njuta av sina favoritlåtar eller podcasts under träningen för att göra den mer njutbar.
 • Hälsomedvetna individer: Även om du inte är en aktiv idrottare, kan en pulsklocka med Spotify fortfarande vara mycket användbar. Den kan hjälpa dig att hålla koll på din allmänna hälsa genom att övervaka din hjärtfrekvens, sömnkvalitet, steg och stressnivåer. Och med Spotify kan du njuta av musik eller podcasts när du går på promenader, gör hushållsarbete eller bara kopplar av.

Å andra sidan, om du sällan tränar och inte har något intresse av att lyssna på musik under fysisk aktivitet, kanske du inte har någon särskild nytta av en pulsklocka med Spotify. Dessutom kan de som föredrar andra musiktjänster än Spotify eller de som inte gillar att bära klockor generellt sett kanske inte hitta dessa enheter särskilt tilltalande.

LÄS MER: Pulsklocka för löpning bäst i test

vanliga frågor om Pulsklocka med spotify

FAQ: Vanliga frågor om Pulsklocka med spotify

Kan jag använda en pulsklocka med Spotify utan en smartphone?

Ja, de flesta pulsklockor med Spotify kan strömma musik direkt från klockan utan att behöva vara ansluten till en smartphone. Du behöver dock en smartphone eller dator för att först koppla klockan till ditt Spotify-konto och konfigurera dina inställningar. Vissa modeller låter dig också ladda ner musik till klockan för offline-lyssning, vilket är särskilt användbart om du vill spara data eller om du tränar på platser utan internetuppkoppling.

Är pulsklockor med Spotify vattentäta?

Ja, de flesta moderna pulsklockor med Spotify är vattentäta och kan användas i regn, vid simning eller andra vattensporter. Vattentätheten kan dock variera mellan olika modeller och märken. Det är alltid bäst att kontrollera tillverkarens specifikationer för att se hur mycket vatten klockan faktiskt tål. Vissa modeller är endast vattenresistenta och bör inte nedsänkas i vatten.

Hur länge varar batteriet på en pulsklocka med Spotify?

Batterilivslängden på en pulsklocka med Spotify kan variera beroende på flera faktorer, inklusive modell, inställningar och hur du använder den. Generellt sett kan de flesta enheter hålla hela dagen utan att behöva laddas, även med GPS och musikströmning aktiverad. Vissa modeller erbjuder även strömsparlägen som kan förlänga batterilivslängden ännu mer. Det är dock alltid bäst att kontrollera tillverkarens specifikationer för mer exakt information.

Kan jag ta emot samtal och meddelanden på min pulsklocka med Spotify?

Vissa pulsklockor med Spotify erbjuder smarta funktioner som gör det möjligt att ta emot och visa anmälningar om inkommande samtal, textmeddelanden och andra meddelanden från din smartphone. Du kan dock vanligtvis inte svara på samtal eller textmeddelanden direkt från klockan. För att använda dessa funktioner måste klockan vara ansluten till din smartphone via Bluetooth.

Fungerar pulsklockor med Spotify med andra strömningstjänster?

Det beror på modellen. Medan vissa pulsklockor är designade för att fungera specifikt med Spotify, stöder andra en rad olika strömningstjänster, inklusive Apple Music, Deezer, Amazon Music och mer. Kontrollera tillverkarens specifikationer för att se vilka tjänster som stöds av den specifika modellen.

Kan jag använda en pulsklocka med Spotify om jag inte har ett premiumkonto på Spotify?

För att strömma musik direkt från en pulsklocka med Spotify behöver du vanligtvis ett premiumkonto på Spotify. Detta beror på att offline-lyssning, vilket är en nyckelfunktion för de flesta pulsklockor med Spotify, är en premiumfunktion. Om du bara har ett gratis konto på Spotify, kan du fortfarande koppla det till din klocka, men du kanske inte kan strömma musik direkt från den.

Är pulsklockor med Spotify bekväma att bära?

De flesta pulsklockor med Spotify är designade för att vara bekväma att bära under långa perioder. De är oftast lätta och har justerbara band så att du kan få rätt passform. Materialet i bandet kan också påverka komforten - vissa människor föredrar mjuka silikonband, medan andra föredrar mer robusta metall- eller läderband. Det är alltid bäst att prova på klockan innan du köper den om möjligt.

pulsklocka ekg test2

Om vårt test

Vårt test av pulsklockor med Spotify gick ut på att hitta den bästa enheten baserat på olika kriterier som ljudkvalitet, batterilivslängd, användarvänlighet, integrering med Spotify och naturligtvis, pulsmätningens noggrannhet. Vi testade varje enhet under både lugna och intensiva träningspass för att se hur de presterade under olika förhållanden.

 • Ljudkvalitet: Hur bra är ljudkvaliteten? Är det klart och rent även vid högre volymer? Hur väl fungerar det i bullriga miljöer?
 • Batterilivslängd: Hur länge varar batteriet vid kontinuerlig användning? Hur snabbt laddar det upp igen?
 • Användarvänlighet: Hur enkel är enheten att använda? Är gränssnittet intuitivt och enkelt att navigera?
 • Spotify-integrering: Hur smidigt integrerar pulsklockan med Spotify? Är det enkelt att synkronisera spellistor och styra uppspelning direkt från klockan?
 • Pulsmätning: Hur exakt är pulsmätningen? Fungerar den bra under både intensiva träningspass och vid vila?

Sammanfattningsvis såg vi till att testa pulsklockorna med Spotify på ett omfattande och rättvist sätt, och vi hoppas att våra insikter kommer att hjälpa dig att hitta den bästa pulsklockan för dina behov. Vårt mål är att ge dig den information du behöver för att göra ett välgrundat val, så att du kan njuta av din musik och övervaka din hälsa på bästa möjliga sätt.

Betygsätt den här artikeln
Omdöme
Omdöme
Omdöme
Omdöme
Omdöme
10 röster, Betyg: 4 / 5
robban
Robin Johansson
Expert inom träning & hälsa

Robin Johansson är en ivrig skribent med en brinnande passion för träning och hälsa. Hans resa började med personliga utforskningar av fysisk kondition och har sedan dess vuxit till en evig jakt på kunskap inom ämnet. Robin är alltid ivrig att lära sig mer och dela med sig av sina insikter.

Hans talang ligger i att omvandla vetenskapliga fakta till praktiska råd, vilket har hjälpt många att navigera i träningens och hälsans komplexa värld. Hans genuina önskan att hjälpa andra nå sina fysiska mål reflekteras i hans inspirerande skrivande.