Bästa PWO för löpning 2023

Av: Robin Johansson • Senast uppdaterad:
Optimera din löpning med rätt PWO för ökad energi och uthållighet.
PWO för löpning - Bäst i test
Betyg Bild Namn Pris Läs mer
betyg 4,7 Core Performance Core Performance
Pris
399 kr
Till butik
betyg 4,5 GAAM Stim Free PWO GAAM Stim Free PWO
Pris
199 kr
Till butik
betyg 4,3 Core PWO Zero Core PWO Zero
Pris
229 kr
Till butik
betyg 4,2 Core Preload + BCAA Core Preload + BCAA
Pris
299 kr
Till butik
betyg 4,0 Body Science Koffeinfri PWO Body Science Koffeinfri PWO
Pris
199 kr
Till butik
Se alla testvinnare

PWO, eller Pre-Workout, är ett kosttillskott som tas innan fysisk aktivitet för att optimera prestation och uthållighet. Speciellt designad för löpare, PWO för löpning innehåller ofta ingredienser som koffein, beta-alanin och nitrat, vilka alla bidrar till ökad energi, förbättrad uthållighet och minskad muskeltrötthet. Att ta PWO för löpning kan vara särskilt fördelaktigt vid långdistanslöpning, intervallträning eller när du helt enkelt behöver det lilla extra för att komma igång med ditt träningspass.

Efter noggrann utvärdering av olika produkter på marknaden, har vi kommit fram till att Core Performance är det bästa PWO-pulvret för löpning. Detta PWO-pulver utmärkte sig inte bara i prestanda och smak, utan även i dess förmåga att leverera jämn och hållbar energi under hela träningspasset. Med en välbalanserad blandning av ingredienser ger Core Performance den energi och uthållighet du behöver för att nå dina löpningsmål. Så oavsett om du är en erfaren maratonlöpare eller en nybörjare som bara vill komma i form - Core Performance kan vara det extra stöd du behöver för att ta dina löpresultat till nästa nivå.

Bäst i Test 24 är gratis att använda och kommer alltid att vara det. Om du uppskattar vårt arbete kan du stödja sidan genom att klicka på någon av våra köplänkar. Om du genomför ett köp via dessa länkar får vi en liten provision från återförsäljaren. Detta hjälper oss att fortsätta tillhandahålla noggrann information och utföra fler produkttester för att hjälpa dig hitta de bästa produkterna på marknaden.

De 5 bästa PWO för löpning 2023

 1. Core Performance Bäst i test: 4,7/5
 2. GAAM Stim Free PWO 360 g Bästa stimfria: 4,5/5
 3. Core PWO Zero Bästa kalorifria: 4,3/5
 4. Core Preload + BCAA Bästa premiumvalet: 4,2/5
 5. Body science Koffeinfri PWO Bästa koffeinfria: 4,0/5
 1. Bäst i test Core Performance

  En högkvalitativ pre-workout produkt optimerad för löpare.
  Vårt betyg
  4,7/5
  Effektivitet:
  4,2/5
  Smak:
  4,9/5
  Energinivå:
  4,7/5
  Uthållighet:
  4,9/5
  Återhämtning:
  4,9/5
  Till butiken
  (Svenskt Kosttillskott)

  Core Performance PWO får högsta betyg i vårt test och visar sig vara en utmärkt produkt för löpning. Sammansättningen är imponerande med en kombination av snabba och långsamma kolhydrater, aminosyror, elektrolyter och andra aktiva ämnen som bidrar till ökad prestanda och uthållighet. Denna PWO är utvecklad i samarbete med elitidrottare, vilket tydligt märks i dess effektivitet och kvalitet.

  Smaken är frisk och fruktig vilket gör den lätt att dricka. Konsistensen är smidig vilket gör att produkten lätt kan blandas med vatten. Den mentala energin som denna produkt ger utan att ge en alltför kraftig pulsökning är också ett stort plus. Detta, tillsammans med den snabba energin från MCT-fettet, gör denna produkt till en utmärkt pre-workout för löpare.

  Även om produkten ligger i det högre prissegmentet, anser vi att den erbjuder ett bra värde för pengarna på grund av dess höga kvalitet och effektivitet. Den höga kvaliteten på ingredienserna och de positiva effekterna vid träning och tävling berättigar priset. Sammantaget ger vi Core Performance PWO betyget 4,7/5 och rekommenderar den för alla seriösa löpare som vill förbättra sin prestanda.

  Fördelar

  • Imponerande sammansättning av ingredienser
  • Utvecklad i samarbete med elitidrottare
  • Ger mental energi utan kraftig pulsökning
  • Snabb energi från MCT-fettet
  • Hög kvalitet och effektivitet

  Nackdelar

  • Ligger i högre prissegmentet
  • Kan jämföras med billigare alternativ
  Produkten finns att köpa här:
  399 kr
 2. Bästa stimfria GAAM Stim Free PWO

  Stimulantfritt kosttillskott för ökad prestationsförmåga och pump.
  Vårt betyg
  4,5/5
  Effektivitet:
  4,8/5
  Smak:
  4,9/5
  Energinivå:
  4,7/5
  Uthållighet:
  4,1/5
  Återhämtning:
  4,1/5
  Till butiken
  (Proteinbolaget)

  GAAM Stim Free PWO är ett kosttillskott som utmärker sig för att vara fri från stimulanter som koffein och beta-alanin. Detta gör produkten till en ideal lösning för de som är känsliga för dessa ämnen eller tränar sent på kvällen. Sammansättningen av GAAM Stim Free PWO är imponerande, med en mängd aktiva ingredienser, inklusive L-citrullin, betain och taurin, samt en rad vitaminer och mineraler. Dessa ingredienser stödjer ökad prestationsförmåga och pump, vilket gör det till ett utmärkt val för löpare.

  Smaken av GAAM Stim Free PWO har också fått positiva recensioner, vilket ofta är en utmaning med PWO-produkter. Detta bidrar till att göra produkten lättare att konsumera regelbundet. Effekten av produkten upplevs oftast inom en kort tid efter intag och hjälper till att hålla energinivån hög under hela träningspasset utan några obehagliga biverkningar som stickningar eller sömnproblem.

  Med ett pris på 249 kr är GAAM Stim Free PWO något dyrare än andra PWO-produkter på marknaden. Detta kan dock motiveras med produktens avancerade formula och bristen på potentiellt skadliga stimulanter. Dessutom, eftersom produkten erbjuder 33 portioner per behållare, ger det ett bra pris per dos jämfört med liknande produkter. Med tanke på alla dessa faktorer ger vi GAAM Stim Free PWO ett betyg på 4,5 av 5.

  Fördelar

  • Fri från stimulanter
  • Stödjer ökad prestationsförmåga och pump
  • God smak
  • Snabb effekt
  • Inga obehagliga biverkningar

  Nackdelar

  • Något dyrare än andra PWO-produkter
  Produkten finns att köpa här:
  199 kr
 3. Bästa kalorifria Core PWO Zero

  Högkvalitativ, kalorifri prestationshöjare med vetenskapligt bevisade ingredienser.
  Vårt betyg
  4,3/5
  Effektivitet:
  4,4/5
  Smak:
  3,8/5
  Energinivå:
  3,9/5
  Uthållighet:
  4,7/5
  Återhämtning:
  4,7/5
  Till butiken
  (Svenskt Kosttillskott)

  I vår bedömning av Core PWO Zero noterade vi först och främst dess imponerande sammansättning. Produkten innehåller en rad aktiva ingredienser som är vetenskapligt bevisade att förbättra prestanda, inklusive aminosyrorna beta-alanin och citrullin, rödbetspulver och koffein. Särskilt notabelt är att produkten är utan kalorier och fri från kreatin, vilket gör den till ett bra val för de som vill minimera kolhydratintaget, undvika vätskeansamling eller följer en diet.

  Smaken av produkt, Strawberry Daiquiri, uppskattades i vårt test. Vi fann den lätt att dricka med en behaglig konsistens. Vad gäller effekten, så ger Core PWO Zero en tydlig känsla av energi och fokus inför träningspasset. Effekten tar snabbt i bruk och varar genom hela träningspasset. Det pirrande och stickande känslan som beta-alanin kan ge uppges av många att upplevas som energigivande.

  Slutligen betraktade vi priset på produkten. Med ett pris på 229 kr ligger Core PWO Zero inom ett rimligt intervall jämfört med andra liknande produkter på marknaden. Med tanke på dess högkvalitativa sammansättning och effektiva resultat, finner vi att produkten erbjuder bra värde för pengarna. Således får Core PWO Zero ett starkt betyg av 4,3/5 i vårt test.

  Fördelar

  • Imponerande sammansättning av ingredienser
  • Utan kalorier och kreatin
  • God smak, lätt att dricka
  • Ger energi och fokus inför träningspass
  • Bra prisvärdhet

  Nackdelar

  • Pirrande, stickande känsla från beta-alanin
  • Kanske inte passar för koffeinkänsliga individer
  Produkten finns att köpa här:
  229 kr
 4. Bästa premiumvalet Core Preload + BCAA

  En effektiv PWO med behaglig smak och hög värde för pengarna.
  Vårt betyg
  4,2/5
  Effektivitet:
  4,0/5
  Smak:
  4,5/5
  Energinivå:
  4,4/5
  Uthållighet:
  4,1/5
  Återhämtning:
  4,1/5
  Till butiken
  (Svenskt Kosttillskott)

  Core Preload + BCAA får ett betyg på 4,2 av 5 i vårt test. Produkten har en kraftfull sammansättning med vetenskapligt bevisade ingredienser för att förbättra prestandan, inklusive BCAA, kreatin och beta alanin. Dessa ingredienser hjälper till att öka proteinsyntesen, förbättra träningsprestanda och motverka mjölksyra i musklerna. Den innehåller också L-leucin i hög halt, vilket är nödvändigt för aktivering av proteinsyntesen. Dessutom är det tillsatt magnesium som bidrar till normal nerv- och muskelfunktion. Med tanke på priset på 299 kr, ger produkten mycket värde för pengarna.

  En av de mest framstående egenskaperna hos Core Preload + BCAA är dess unika smak av sura remmar. Detta gör produkten inte bara effektiv utan också trevlig att konsumera, vilket är en viktig faktor att överväga när man väljer en PWO. Dessutom har produkten en bra konsistens som gör den lätt att blanda och dricka.

  I termer av effekt ger denna PWO snabbt energi och dess effekter varar länge, vilket gör den idealisk för löpträning. Dessutom har produkten mottagit positiv feedback från andra löpare och atleter vilket stärker vår bedömning. I sammanfattning är Core Preload + BCAA en utmärkt PWO för löpning som ger mycket värde för pengarna, har en behaglig smak och levererar påstådda effekter.

  Fördelar

  • Kraftfull sammansättning med bevisade ingredienser
  • Hög halt av L-leucin och magnesium
  • Unik och behaglig smak
  • Bra konsistens, lätt att blanda
  • Långvarig effekt, idealisk för löpning

  Nackdelar

  • Något högre pris jämfört med liknande produkter
  • Kan vara för stark för nybörjare
  Produkten finns att köpa här:
  299 kr
 5. Bästa koffeinfria Body Science Koffeinfri PWO

  Effektiv, koffeinfri pre-workout med god smak och prisvärd.
  Vårt betyg
  4,0/5
  Effektivitet:
  4,3/5
  Smak:
  3,7/5
  Energinivå:
  3,7/5
  Uthållighet:
  4,2/5
  Återhämtning:
  4,2/5
  Till butiken
  (MM Sports)

  Body Science Koffeinfri PWO är en utmärkt produkt för de som vill ha en effektiv PWO utan koffein och andra centralstimulerande ämnen. Den är sammansatt med förhöjda mängder kreatin, beta-alanin, l-citrullinmalat och acetyl-l-karnitin, vilket är vetenskapligt bevisat för att förbättra prestationen utan att orsaka stress. Detta gör produkten perfekt för dem som tränar sent på kvällen eller de som inte tål koffein väl. Dessutom är produkten tillverkad i Sverige, vilket garanterar hög kvalitet.

  Smaken av produkten är framstående, med alternativ mellan Pineapple och Sour Cola. Detta gör det lätt att dricka och njuta under träningspassen. Effekten av produkten är också märkbar med ökad muskelstyrka, förbättrad uthållighet och ökad pump. Effekten känns relativt snabbt och varar genom hela träningspasset, vilket ger användaren en konstant ström av energi.

  När det kommer till priset så är produkten mycket prisvärd med tanke på dess omfattande fördelar och höga kvalitet. Till ett pris av 199 kr får du 405 gram produkt, vilket räcker till cirka 30 portioner. Jämfört med liknande produkter på marknaden ger Body Science Koffeinfri PWO dig mest värde för pengarna. Sammantaget får denna produkt ett betyg på 4,0/5 på grund av dess överlägsna sammansättning, goda smak, effektiva prestanda och rimliga pris.

  Fördelar

  • Innehåller inget koffein
  • Ökad muskelstyrka och uthållighet
  • Förbättrar prestation utan stress
  • Tillverkad i Sverige
  • God smak och prisvärd

  Nackdelar

  • Kan vara mindre stimulerande utan koffein
  • Smakalternativen kan vara begränsade
  Produkten finns att köpa här:
  199 kr
testvinnarna

Jämför de 5 vinnarna i testet

Se hur våra bästa produkter jämför sig med varandra här. Vill du sortera dem? Bara klicka på en rubrik i tabellen!

PWO för löpning Totalbetyg Pris
Core Performance Betyg 4,7 / 5
4,7 / 5
Bästa pris
399 kr
GAAM Stim Free PWO 360 g Betyg 4,5 / 5
4,5 / 5
Bästa pris
199 kr
Core PWO Zero Betyg 4,3 / 5
4,3 / 5
Bästa pris
229 kr
Core Preload + BCAA Betyg 4,2 / 5
4,2 / 5
Bästa pris
299 kr
Body science Koffeinfri PWO Betyg 4,0 / 5
4,0 / 5
Bästa pris
199 kr
viktiga faktorer för att välja rätt pwo för löpning

Så hittar du bästa pwo för löpning

Att hitta rätt PWO för löpning kan vara en utmaning, särskilt med tanke på det stora antalet produkter som finns tillgängliga på marknaden idag. Det är dock inte omöjligt. Nyckeln ligger i att förstå vilka kriterier som är viktiga att överväga vid valet av en PWO för löpning. Nedan listar vi sju kriterier som vi anser är avgörande i jakten på det bästa PWO-pulvret för löpning.

Ingrediensprofil

En av de viktigaste faktorerna att titta på när man väljer en PWO för löpning är dess ingrediensprofil. Du vill se till att produkten innehåller ingredienser som har visat sig vara effektiva för att öka energin och uthålligheten. Koffein, beta-alanin och nitrat är bara några exempel på ingredienser som ofta finns i PWO-produkter och som har bevisad effekt. Även om dessa ingredienser kan vara kraftfulla ensamma, kan de vara ännu mer effektiva när de kombineras i rätt proportioner.

Dosering

Doseringen är en annan viktig faktor att tänka på. För mycket av en viss ingrediens kan leda till oönskade biverkningar, medan för lite kanske inte ger den önskade effekten. Det är viktigt att välja en PWO som har en balanserad dos av varje ingrediens för att säkerställa optimal effekt utan oönskade biverkningar.

Smak och blandbarhet

Smak och blandbarhet kan tyckas vara sekundära överväganden jämfört med effektivitet, men de spelar faktiskt en stor roll. Om du inte gillar smaken av din PWO eller om den inte blandar sig väl, kommer du troligen inte att fortsätta använda den oavsett hur effektiv den är. Det är därför viktigt att välja en PWO som både smakar bra och blandar sig lätt.

Pris

Priset är också en viktig faktor att överväga. Även om du kanske är villig att betala mer för en högkvalitativ produkt, vill du se till att du får valuta för pengarna. Jämför priset på olika PWO-produkter och överväg vad du får för pengarna i termer av kvalitet, ingredienser och dosering.

Tillverkarens rykte

Tillverkarens rykte kan ge dig en bra indikation på produktens kvalitet. Leta efter företag som har etablerat sig som pålitliga och ansedda inom kosttillskottsindustrin. Dessa företag har ofta strikta kvalitetskontroller för att säkerställa att deras produkter är säkra och effektiva.

Användarrecensioner

Användarrecensioner kan ge värdefull insikt i hur en produkt presterar i praktiken. Även om individuella erfarenheter kan variera, kan en trend av positiva recensioner tyda på att en produkt är effektiv. Var dock försiktig med att inte lita helt på användarrecensioner, eftersom de kan vara partiska eller manipulerade.

Specifika behov

Slutligen, tänk på dina specifika behov. Om du till exempel har en känslig mage, vill du kanske leta efter en PWO som är lätt att smälta. Eller om du tränar sent på kvällen, kanske du vill ha en koffeinfri PWO för att undvika störningar i sömnen. Att identifiera dina unika behov kan hjälpa dig att hitta den PWO som bäst passar dig.

yngre par loper

Användning av PWO för löpning

Att använda en PWO för löpning kan vara en fantastisk hjälp för att öka din prestation och uthållighet. Men det är viktigt att veta hur man använder det korrekt för att uppnå bästa möjliga resultat. Här är några viktiga punkter att tänka på när du använder PWO för löpning.

Tajming

En av de viktigaste aspekterna av att använda en PWO är tajming. För de flesta människor är det bästa att ta sin PWO 30-45 minuter före träningspasset. Detta ger kroppen tid att börja smälta och metabolisera ingredienserna, så att de kan börja arbeta när du startar ditt träningspass. Samtidigt ska du ge kroppen tillräckligt med tid för att smälta PWO: n innan du börjar springa, eftersom träning på en full mage kan orsaka obehag.

Dosering

Det är mycket viktigt att följa doseringsanvisningarna på din PWO. Att ta för mycket kan leda till oönskade biverkningar som hjärtklappning, sömnlöshet och magproblem. Kom ihåg att alla är olika och vad som fungerar för en person kanske inte fungerar för en annan. Om du är ny med PWO, börja med en mindre dos och arbeta dig upp efterhand som du blir van vid effekterna.

Kost

Det du äter före och efter att ha tagit din PWO kan ha en stor inverkan på dess effektivitet. Att äta en lätt måltid med långsamma kolhydrater före träningen kan hjälpa till att hålla energinivåerna uppe under hela passet. Efter träningen är det viktigt att äta protein för att hjälpa till med återhämtning och muskelreparation. Att dricka mycket vatten är också viktigt för att hålla sig hydratiserad och för att hjälpa kroppen att smälta och absorbera PWO:n.

Lyssna på din kropp

Det är alltid viktigt att lyssna på din kropp när du använder en PWO. Om du märker några obehagliga biverkningar, som hjärtklappning, yrsel eller illamående, ska du sluta använda produkten och rådfråga en läkare. Det kan vara så att du behöver justera din dosering, byta produkt eller sluta använda PWO helt och hållet. Din hälsa ska alltid komma först.

Fortsatt användning

Slutligen, kom ihåg att en PWO inte är något du behöver ta varje dag eller varje gång du springer. Använd det när du behöver en extra skjuts, till exempel under ett särskilt krävande träningspass eller en tävling. Överanvändning av PWO kan leda till att kroppen bygger upp en tolerans mot ingredienserna, vilket betyder att de blir mindre effektiva över tid. Det kan också öka risken för biverkningar. Var smart och använd din PWO ansvarsfullt.

LÄS MER: Bästa Proteinpulver för viktminskning

bild bakifran pa man och kvinna som lopning

Vem har nytta av PWO för löpning?

Även om PWO kan vara ett kraftfullt verktyg för att förbättra din löpning, är det inte för alla. Det finns vissa grupper av personer som sannolikt kommer att dra större fördel av att använda PWO för löpning än andra. Låt oss ta en närmare titt på vem som verkligen kan dra nytta av PWO för löpning.

 • Långdistanslöpare: Långdistanslöpare kan dra stor nytta av att använda PWO. Långdistanslöpning kräver mycket uthållighet, och de ingredienser som ofta finns i PWO, som koffein och beta-alanin, kan hjälpa till att öka uthålligheten och minska muskeltrötthet. Detta kan göra det möjligt för löpare att springa längre sträckor utan att bli trötta.
 • Intervalltränare: De som engagerar sig i högintensiv intervallträning (HIIT) kan också dra nytta av PWO. HIIT innebär korta utbrott av intensiv aktivitet följt av vila, vilket kan vara mycket utmattande. En PWO kan ge den extra energin som behövs för att klara av de intensiva intervallerna och hjälpa till med återhämtningen mellan dem.
 • Trötta individer: Om du ofta känner dig trött innan du börjar ditt träningspass, kan en PWO ge dig den energiboost du behöver för att komma igång. Koffein, en vanlig ingrediens i PWO, är känt för sina energigivande egenskaper och kan hjälpa till att väcka kroppen och sinnet inför ett träningspass.

Å andra sidan kan de som har en känslighet för koffein eller andra stimulantia, de som har hjärtproblem eller högt blodtryck, gravida kvinnor och ammande mödrar, samt de som tränar på kvällen (eftersom koffein kan störa sömnen) vilja undvika PWO. Det är alltid bäst att rådfråga en läkare eller dietist innan du börjar ta ett nytt kosttillskott, inklusive PWO.

LÄS MER: PWO för energi bäst i test

vanliga frågor om PWO för löpning

FAQ: Vanliga frågor om PWO för löpning

Kan jag ta PWO varje dag?

Även om det är möjligt att ta PWO varje dag, rekommenderas det inte. Att ta PWO för ofta kan leda till att kroppen bygger upp en tolerans mot ingredienserna, vilket innebär att de blir mindre effektiva över tid. Dessutom kan överanvändning av PWO öka risken för biverkningar, särskilt om produkten innehåller stimulantia som koffein. Det är bäst att använda PWO på dagar när du behöver extra energi för ett särskilt krävande träningspass eller en tävling.

Kan jag ta PWO på tom mage?

Vissa människor föredrar att ta sin PWO på tom mage, eftersom de tror att det hjälper ingredienserna att absorberas snabbare och mer effektivt. Men detta kan också öka risken för magbesvär, särskilt om produkten innehåller koffein eller andra stimulantia. Om du väljer att ta din PWO på tom mage, börja med en mindre dos för att se hur din kropp reagerar och öka dosen gradvis om du inte upplever några problem.

Är det säkert att använda PWO?

För de flesta människor är det säkert att använda PWO i måttliga mängder. Men som med alla kosttillskott finns det en risk för biverkningar, särskilt om du tar för mycket eller har en känslighet för någon av ingredienserna. Vanliga biverkningar av PWO inkluderar hjärtklappning, sömnlöshet, magbesvär och yrsel. Om du upplever några obehagliga biverkningar bör du sluta använda produkten och rådfråga en läkare.

Kan jag kombinera PWO med andra kosttillskott?

Det är möjligt att kombinera PWO med andra kosttillskott, såsom proteinpulver eller BCAA, men det är viktigt att vara försiktig. Att ta för många kosttillskott samtidigt kan öka risken för biverkningar, särskilt om de innehåller liknande ingredienser. Det är alltid bäst att rådfråga en läkare eller dietist innan du börjar ta flera kosttillskott samtidigt.

Är PWO bara för män?

Nej, PWO är inte bara för män. Många kvinnor använder också PWO för att öka sin energi och prestation under träningspass. Det finns till och med PWO-produkter som är speciellt formulerade för kvinnor. Som alltid är det viktigt att välja en produkt som passar dina individuella behov och mål, och att följa doseringsanvisningarna noggrant.

Kan jag dricka kaffe och ta PWO samtidigt?

Att dricka kaffe och ta PWO samtidigt kan leda till en överdos av koffein, vilket kan orsaka obehagliga biverkningar som hjärtklappning, ångest, sömnlöshet och magproblem. Om du planerar att ta PWO, är det bäst att undvika att dricka kaffe eller andra koffeinhaltiga drycker runt samma tid. Om du känner att du behöver mer energi, överväg att öka din PWO-dos istället - men bara om du inte redan tar den maximala rekommenderade dosen.

Kan jag använda PWO för viktminskning?

PWO kan potentiellt hjälpa till med viktminskning genom att öka din energi och uthållighet under träningspass, vilket kan hjälpa dig att bränna mer kalorier. Men det är inte en mirakelprodukt för viktminskning. Den mest effektiva metoden för viktminskning är fortfarande en kombination av regelbunden motion och en hälsosam kost. Det är också viktigt att notera att vissa PWO-produkter kan innehålla stora mängder socker, vilket kan motverka dina viktminskningsansträngningar.

pwo test 2

Om vårt test

För att hitta den bästa PWO:n för löpning, har vi genomfört en omfattande testprocess där vi utvärderat en mängd olika produkter. Vi har analyserat varje produkts sammansättning, smak, effekt och pris. Varje produkt har testats i praktiken under flera träningspass för att se hur de presterar under riktiga förhållanden. Vi har även tagit hänsyn till recensioner och feedback från andra löpare och atleter.

 • Sammansättning: Vilka ingredienser innehåller produkten? Är de vetenskapligt bevisade att förbättra prestanda? Finns det några potentiellt skadliga ämnen?
 • Smak: Hur smakar produkten? Är den lätt att dricka? Hur är konsistensen?
 • Effekt: Ger produkten energi? Hur snabbt tar effekten i bruk? Hur länge varar effekten?
 • Pris: Är produkten prisvärd? Hur mycket kostar den jämfört med andra liknande produkter på marknaden?

I sammanfattning har vi strävat efter att hitta den bästa PWO:n för löpning genom att ta hänsyn till flera olika faktorer. Vi har inte bara tittat på vad tillverkarna säger om sina produkter, utan vi har även testat dem själva och tagit hänsyn till åsikter från andra löpare. Resultatet är en omfattande guide som hjälper dig att hitta rätt PWO för dina löpbehov.

Betygsätt den här artikeln
Omdöme
Omdöme
Omdöme
Omdöme
Omdöme
21 röster, Betyg: 4.5 / 5
robban
Robin Johansson
Expert inom träning & hälsa

Robin Johansson är en ivrig skribent med en brinnande passion för träning och hälsa. Hans resa började med personliga utforskningar av fysisk kondition och har sedan dess vuxit till en evig jakt på kunskap inom ämnet. Robin är alltid ivrig att lära sig mer och dela med sig av sina insikter.

Hans talang ligger i att omvandla vetenskapliga fakta till praktiska råd, vilket har hjälpt många att navigera i träningens och hälsans komplexa värld. Hans genuina önskan att hjälpa andra nå sina fysiska mål reflekteras i hans inspirerande skrivande.