Bästa PWO med kreatin 2023

Av: Robin Johansson • Senast uppdaterad:
Maximera din träning med bästa PWO med kreatin på marknaden.
PWO med kreatin - Bäst i test
Betyg Bild Namn Pris Läs mer
betyg 4,7 RAW Fury RAW Fury
Pris
303 kr
Till butik
betyg 4,5 Core Performance Core Performance
Pris
399 kr
Till butik
betyg 4,3 Delta Nutrition Supreme PWO Delta Nutrition Supreme PWO
Pris
309 kr
Till butik
betyg 4,2 RAW Rampage RAW Rampage
Pris
263 kr
Till butik
betyg 4,0 Core Preload + BCAA Core Preload + BCAA
Pris
299 kr
Till butik
Se alla testvinnare

PWO med kreatin är en kraftfull kombination som ger dig både energi och styrka när du behöver det som mest. PWO, eller Pre-Workout, är ett kosttillskott som är designat för att ge dig en energiboost inför din träning. Kreatin, å andra sidan, är en naturligt förekommande aminosyra som spelar en central roll i produktionen av energi i musklerna. När dessa två komponenter kombineras i en enda produkt, får du det bästa av två världar - den omedelbara energikicken från PWO och de långvariga styrkefördelarna från kreatin. Detta gör PWO med kreatin till ett idealiskt val för alla som vill maximera sin prestation, oavsett om du är en seriös idrottare eller bara någon som vill få ut det mesta möjliga av ditt gym-pass.

Efter noggrann forskning och omfattande provning har vi kommit fram till att RAW Fury är det bästa PWO med kreatin på marknaden idag. Detta pulver ger inte bara en omedelbar energiboost, utan också den uthållighet och styrka som krävs för att pressa igenom även de mest krävande träningspassen. Dessutom har det en behaglig smak och löser sig lätt i vatten, vilket gör det till ett praktiskt och lättanvänt alternativ för alla typer av användare. Så om du letar efter det bästa PWO med kreatin, är RAW Fury det självklara valet.

Bäst i Test 24 är gratis att använda och kommer alltid att vara det. Om du uppskattar vårt arbete kan du stödja sidan genom att klicka på någon av våra köplänkar. Om du genomför ett köp via dessa länkar får vi en liten provision från återförsäljaren. Detta hjälper oss att fortsätta tillhandahålla noggrann information och utföra fler produkttester för att hjälpa dig hitta de bästa produkterna på marknaden.

De 5 bästa PWO med kreatin 2023

 1. RAW Fury Bäst i test: 4,7/5
 2. Core Performance Bästa premiumvalet: 4,5/5
 3. Delta Nutrition Supreme PWO Bästa billiga: 4,3/5
 4. RAW Rampage Mest intensiva: 4,2/5
 5. Core Preload + BCAA Bästa BCAA-innehåll: 4,0/5
 1. Bäst i test RAW Fury

  En kraftfull PWO med unik sammansättning och hög effektivitet.
  Vårt betyg
  4,7/5
  Effektivitet:
  4,8/5
  Smak:
  4,4/5
  Blandbarhet:
  4,6/5
  Pris:
  4,9/5
  Säkerhet:
  4,9/5
  Till butiken
  (Svenskt Kosttillskott)

  Baserat på vårt test, är RAW Fury en utmärkt produkt för de som söker en kraftfull PWO med kreatin. Den har en unik sammansättning som verkligen levererar när det gäller att ge energi, muskelpump och fokus. Den innehåller en hög dos av beta-alanin, vilket är ett känt ämne för att förbättra prestationen. Dessutom har den också ett högpotent extrakt av ashwagandha och Euphoria longana, som bidrar till produktens övergripande effekt. Dessutom bidrar den trippel kreatinförening med tre olika kreatintyper till att öka den fysiska prestationsförmågan.

  Smaken är också ett stort plus. RAW Fury kommer i två smaker: Mindblowing Cola och Strawberry Jawbreaker, som både är goda och gör produkten lätt att dricka. Båda smakerna har en specifik karaktär som gör dem lätta att njuta av, även med alla de kraftfulla ingredienserna i produkten.

  Prismässigt är RAW Fury inte det billigaste alternativet på marknaden med ett pris på 379 kr, men med tanke på dess effektivitet och kraftfulla sammansättning anser vi det vara mycket prisvärt. Det är definitivt en produkt för de som vill ta sin träning till nästa nivå. Med allt detta i åtanke ger vi RAW Fury ett betyg på 4,7 av 5.

  Fördelar

  • Kraftfull PWO med kreatin.
  • Innehåller beta-alanin för prestation.
  • Innehåller ashwagandha och Euphoria longana.
  • Trippel kreatinförening för fysisk prestation.
  • God smak och lätt att dricka.

  Nackdelar

  • Inte det billigaste alternativet.
  Produkten finns att köpa här:
  303 kr
 2. Bästa premiumvalet Core Performance

  Högkvalitativ PWO med effektiv formula och god smak.
  Vårt betyg
  4,5/5
  Effektivitet:
  4,9/5
  Smak:
  4,6/5
  Blandbarhet:
  4,6/5
  Pris:
  4,2/5
  Säkerhet:
  4,2/5
  Till butiken
  (Svenskt Kosttillskott)

  I vår test och utvärdering av Core Performance PWO med kreatin, gav vi produkten ett betyg på 4,5 av 5 stjärnor. Produktens sammansättning är imponerande, innehållandes en bra blandning av snabba och långsamma kolhydrater för jämn energitillförsel, samt aktiva ämnen som rosenrot och guarana för mentalt fokus. Dessutom innehåller den en potent prestationshöjande formula med bland annat kreatinmonohydrat och beta-alanin. Den är dessutom smakligt fruktig med en god sötma, vilket gör den behaglig att konsumera.

  Effekten Core Performance ger är märkbar ganska snabbt och varar under hela träningspasset, vilket är essentiellt för att upprätthålla prestanda och uthållighet. Det rapporteras inte om några betydande bieffekter, vilket är positivt. Ett annat plus är att produkten kan anpassas individuellt, då man själv kan dosera mellan 1-3 portioner beroende på träningens form och intensitetsnivå.

  Sett till priset på 399 kr ligger Core Performance i den högre prisklassen jämfört med andra PWOs på marknaden, men med tanke på dess högkvalitativa ingredienser och effekt anses det vara prisvärt. Dessutom får man en generös mängd på 630 gram per förpackning, vilket innebär att produkten räcker under en längre period. Sammanfattningsvis, med dess effektiva formula och goda smak, är Core Performance en utmärkt PWO för de som söker maximal prestation under träning och tävling.

  Fördelar

  • Imponerande sammansättning av ingredienser.
  • Innehåller aktivt ämne för mental fokus.
  • Potent prestationshöjande formula.
  • God och behaglig smak.
  • Långvarig effekt under träningspasset.

  Nackdelar

  • Högre prisklass än andra PWOs.
  • Kan kräva individuell dosanpassning.
  Produkten finns att köpa här:
  399 kr
 3. Bästa billiga Delta Nutrition Supreme PWO

  Högpresterande, sockerfri PWO med styrka- och uthållighetsförbättrande ingredienser.
  Vårt betyg
  4,3/5
  Effektivitet:
  3,9/5
  Smak:
  4,0/5
  Blandbarhet:
  4,3/5
  Pris:
  4,7/5
  Säkerhet:
  4,7/5
  Till butiken
  (Svenskt Kosttillskott)

  Delta Nutrition Supreme PWO är en prestationhöjande produkt som utmärker sig när det gäller sammansättningen. Den innehåller kreatinmalat, beta-alanin, AAKG och citrulinmalat; alla ämnen kända för att hjälpa till att förbättra styrka och uthållighet. Även om det inte finns några uppgifter om exakt hur mycket kreatin som finns per portion, är mängden andra aktiva ingredienser imponerande. En annan fördel är att produkten är fri från socker och aspartam, vilket gör den till ett hälsosamt val för de som vill undvika dessa ämnen.

  När det gäller effekt, verkar Delta Nutrition Supreme PWO passa bra för de som söker ökad styrka, uthållighet och fokus. Koffeinhalten på 250 mg per portion bör ge en märkbar energiboost. Det bör dock noteras att personer som är känsliga för koffein eller har specifika hälsotillstånd kan behöva vara försiktiga med denna produkt. Betainet och kreatinpyruvatet bidrar också till en kraftfull pump och styrka, vilket gör den lämplig för intensiva träningspass.

  Smaken av vattenmelon är generellt populär bland PWO:er och Delta Nutrition Supreme PWO verkar inte vara något undantag. Även om smak alltid är subjektivt, får denna produkt goda recensioner när det gäller smakprofilen. Priset på 309 kr för 20 portioner är rimligt, speciellt med tanke på produktens innehåll av högkvalitativa ingredienser. Slutligen, de positiva kundrecensionerna ger ytterligare förtroende för produkten. Sammantaget ger vi Delta Nutrition Supreme PWO ett betyg på 4,3/5.

  Fördelar

  • Innehåller kreatinmalat, beta-alanin, AAKG och citrulinmalat
  • Fri från socker och aspartam
  • Ökar styrka, uthållighet och fokus
  • God smak av vattenmelon
  • Rimligt pris för högkvalitativa ingredienser

  Nackdelar

  • Kan vara stark för koffeinkänsliga individer
  • Exakta mängden kreatin per portion okänd
  Produkten finns att köpa här:
  309 kr
 4. Mest intensiva RAW Rampage

  Kraftfull PWO med kreatin för intensiva träningspass och energiförbättring.
  Vårt betyg
  4,2/5
  Effektivitet:
  4,1/5
  Smak:
  4,2/5
  Blandbarhet:
  4,8/5
  Pris:
  4,0/5
  Säkerhet:
  4,0/5
  Till butiken
  (Svenskt Kosttillskott)

  RAW Rampage sticker ut som en kraftfull PWO för de mest intensiva träningspassen. Den uppdaterade och förfinade formulan är framtagen enligt den senaste forskningen, vilket ger effekter som prestandaökning, energiförbättring och bättre muskelkontroll. Produkten innehåller också viktiga ingredienser som beta-alanin, koffein, kreatinmonohydrat och viktiga vitaminer och mineraler. En unik aspekt av denna PWO är även tillsatsen av kolin, som bidrar till energiomsättningen.

  Smaken av RAW Rampage är också värd att nämna. Den nya smaken Strawberry Crush är både läskande och uppfriskande, vilket gör produkten ännu mer njutbar att konsumera före ett träningspass. Den stickande känslan som beta alanin ger kan vara uppskattad av vissa användare, men kanske inte alla. Andra smakalternativ skulle vara välkomna för dem som föredrar en mindre syrlig smak.

  Priset på 329 kr för 20 portioner kan tyckas högt jämfört med andra PWO:er på marknaden. Men med tanke på dess högkvalitativa ingredienser och effektiva formula, anser vi att RAW Rampage erbjuder ett bra värde för pengarna. Dessutom kan doseringen justeras efter individuella behov och toleransnivåer, vilket kan göra produkten mer kostnadseffektiv på lång sikt. Överlag får RAW Rampage ett betyg på 4,2/5 från oss, vilket gör den till ett starkt alternativ för dem som söker en PWO med kreatin.

  Fördelar

  • Kraftfull PWO för intensiva träningspass.
  • Innehåller viktiga ingredienser som beta-alanin, koffein, kreatinmonohydrat.
  • Unik tillsats av kolin bidrar till energiomsättningen.
  • Goda smaker, särskilt Strawberry Crush.
  • Individuell dosjustering möjlig.

  Nackdelar

  • Högt pris jämfört med andra PWO:er.
  • Stickande känsla från beta-alanin kan vara obehaglig för vissa.
  Produkten finns att köpa här:
  263 kr
 5. Bästa BCAA-innehåll Core Preload + BCAA

  Effektiv PWO med kreatin, BCAA och beta-alanin för ökad prestation.
  Vårt betyg
  4,0/5
  Effektivitet:
  4,1/5
  Smak:
  3,8/5
  Blandbarhet:
  4,0/5
  Pris:
  4,1/5
  Säkerhet:
  4,1/5
  Till butiken
  (Svenskt Kosttillskott)

  Core Preload + BCAA är en effektiv och välbalanserad PWO med kreatin som verkligen höjer prestandan under träning. Sammansättningen av produkten är imponerande, med innehåll av BCAA, kreatin och beta-alanin i höga halter. Kreatinbisglycinat™ bidrar till en bättre effekt vid träning och beta alanin hjälper till att motverka mjölksyra i musklerna. Den höga halten av L-leucin och tillsatsen av magnesium är också ett stort plus, vilket bidrar till proteinsyntesen och normal nerv- och muskelfunktion.

  Effekten av Core Preload + BCAA är märkbar och snabbt verkan, vilket bidrar till att öka prestationsförmågan under träningspassen. Bieffekterna är minimala, men det kan vara värt att notera att vissa användare kan uppleva en stickande känsla från beta alaninet, även om detta vanligtvis avtar efter några dagars användning. Smaken är god och unik med en tydlig smak av sura remmar, vilket gör den angenäm att dricka.

  I jämförelse med andra produkter på marknaden, är priset för Core Preload + BCAA mycket rimligt. Med tanke på kvaliteten och mängden aktiva ingredienser man får per portion, särskilt när det gäller BCAA, kreatin och beta alanin, kan produkten betraktas som mycket prisvärd. Sammantaget får Core Preload + BCAA 4.0/5 i vårt betyg, vilket gör det till en stark konkurrent på PWO-marknaden.

  Fördelar

  • Effektiv och välbalanserad PWO.
  • Hög halt av BCAA, kreatin och beta-alanin.
  • Innehåller Kreatinbisglycinat™ för bättre träningsresultat.
  • L-leucin och magnesium för proteinsyntes.
  • God smak och snabbt märkbar effekt.

  Nackdelar

  • Stickande känsla från beta alanin.
  • Smaken kan vara för unik för vissa.
  Produkten finns att köpa här:
  299 kr
testvinnarna

Jämför de 5 vinnarna i testet

Se hur våra bästa produkter jämför sig med varandra här. Vill du sortera dem? Bara klicka på en rubrik i tabellen!

PWO med kreatin Totalbetyg Pris
RAW Fury Betyg 4,7 / 5
4,7 / 5
Bästa pris
303 kr
Core Performance Betyg 4,5 / 5
4,5 / 5
Bästa pris
399 kr
Delta Nutrition Supreme PWO Betyg 4,3 / 5
4,3 / 5
Bästa pris
309 kr
RAW Rampage Betyg 4,2 / 5
4,2 / 5
Bästa pris
263 kr
Core Preload + BCAA Betyg 4,0 / 5
4,0 / 5
Bästa pris
299 kr
viktiga faktorer för att välja rätt pwo med kreatin

Så hittar du bästa pwo med kreatin

Att hitta den bästa PWO med kreatin kan vara en utmanande uppgift, särskilt med det stora antalet produkter som finns tillgängliga på marknaden idag. Det är dock viktigt att notera att inte alla PWO med kreatin är skapade lika. Nedan följer några av de viktigaste faktorerna att tänka på när du väljer din PWO med kreatin.

Kreatinmängd

En av de viktigaste aspekterna att titta på när man väljer en PWO med kreatin är mängden kreatin den innehåller. Kreatin hjälper till att öka muskelstyrkan och uthålligheten, vilket gör det till en viktig ingrediens i ditt pre-workout-tillskott. För vuxna rekommenderas en daglig dos på cirka 3-5 gram kreatin. Så se till att produkten du väljer innehåller tillräcklig mängd kreatin för att uppfylla detta behov.

Andra aktiva ingredienser

Vid sidan av kreatinet är det också viktigt att titta på vilka andra aktiva ingredienser som finns i din PWO. Dessa kan inkludera aminosyror, vitaminer, mineraler och andra ämnen som kan bidra till att förbättra din prestation och återhämtning. Tänk dock på att inte alla dessa ingredienser är nödvändiga för alla individer. Det är bäst att välja en produkt som matchar dina specifika behov och mål.

Pris

Priset på PWO med kreatin kan variera mycket beroende på märke, ingredienser och kvantitet. Det är viktigt att jämföra priser för att se till att du får mest värde för dina pengar. Kom ihåg att det inte alltid är det dyraste alternativet som är det bästa. Ofta kan du hitta högkvalitativa produkter till ett överkomligt pris om du tar dig tid att jämföra.

Smak och löslighet

Smaken och lösligheten av din PWO med kreatin kan ha en stor inverkan på din totala upplevelse. Om pulvret inte löser sig bra i vatten eller har en obehaglig smak, är det mindre troligt att du kommer att fortsätta använda det regelbundet. Så se till att välja en produkt med en smak du gillar och som lätt blandas med vatten.

Produktens renhet

För den bästa effekten vill du ha en PWO med kreatin som är så ren som möjligt. Det innebär att den inte bör innehålla onödiga fyllmedel eller tillsatser. Vissa företag lägger till extra ingredienser för att fylla ut produkten och sänka kostnaderna, men dessa kan ibland minska produktens effektivitet. Så se till att kontrollera ingredienslistan noggrant innan du gör ditt val.

Användarrecensioner

Slutligen, glöm inte att kolla in användarrecensioner för produkten du överväger. Dessa kan ge dig en ärlig inblick i hur produkten fungerar i praktiken, och kan hjälpa dig att undvika produkter som kanske inte lever upp till sina påståenden. Tänk dock på att alla har olika preferenser och behov, så vad som fungerar bra för en person kanske inte fungerar lika bra för en annan.

stark man tranar pa gym 3

Användning av PWO med kreatin

Att använda en PWO med kreatin är inte bara att blanda pulvret med vatten och dricka. Det finns flera faktorer att tänka på för att säkerställa att du får ut det mesta av ditt tillskott. Här är några nyckelpunkter att tänka på när du använder PWO med kreatin.

Tidpunkt för intag

En av de viktigaste faktorerna när det gäller användning av PWO med kreatin är tidpunkten för intaget. Generellt sett rekommenderas det att ta din PWO med kreatin 20-30 minuter före träningen för att ge ditt system tid att börja bearbeta och använda ingredienserna. Men kom ihåg att alla är olika och det kan ta olika lång tid för olika personer att känna effekten. Därför kan det krävas viss experimentlusta för att hitta den optimala tidpunkten för dig.

Dosering

När det kommer till dosering av PWO med kreatin, är det viktigt att följa de rekommendationer som ges av tillverkaren. Överdriven konsumtion kan leda till oönskade biverkningar som magproblem, kramp och uttorkning. Generellt sett ligger en typisk dosering på mellan 3-5 gram kreatin per dag, men detta kan variera beroende på din vikt, träningsnivå och andra faktorer.

Hydrering

Hydrering spelar en mycket viktig roll när du använder PWO med kreatin. Kreatin har tendensen att dra vatten in i musklerna, vilket kan leda till uttorkning om du inte dricker tillräckligt med vatten. Så se till att hålla dig väl hydrerad under hela dagen, inte bara före och efter träningen. Detta kommer inte bara att hjälpa till att förhindra uttorkning, men också att säkerställa att kreatinet kan fungera effektivt.

Kombination med andra kosttillskott

Även om PWO med kreatin är ett kraftfullt tillskott i sig, kan det ibland vara fördelaktigt att kombinera det med andra kosttillskott för maximala resultat. Ett populärt exempel på detta är att kombinera PWO med kreatin med ett proteinpulver för att förbättra muskelåterhämtningen efter träningen. Men kom ihåg att alltid konsultera en hälsoprofessionell innan du börjar kombinera olika kosttillskott.

Kontinuerlig användning

Slutligen, när du använder PWO med kreatin, är det viktigt att komma ihåg att effekterna av kreatin byggs upp över tid. Många personer gör misstaget att sluta använda sin PWO med kreatin efter bara några få veckor eftersom de inte ser omedelbara resultat. Men för att verkligen dra nytta av kreatinets fördelar, bör du använda det kontinuerligt under en längre period.

LÄS MER: Bästa PWO utan kreatin

manlig lopare dricker vatten och pwo

Vem har nytta av PWO med kreatin?

PWO med kreatin är ett populärt kosttillskott som kan ge betydande fördelar för en mängd olika individer. Från idrottare till nybörjare i gymmet, kan detta tillskott hjälpa till att förbättra prestationen och maximera träningseffekterna. Här är några grupper av människor som särskilt kan dra nytta av PWO med kreatin:

 • Styrketränande individer: För de som regelbundet deltar i styrketräning, kan PWO med kreatin vara ett utmärkt verktyg för att öka både styrka och uthållighet. Kreatin hjälper till att öka mängden energi som dina muskler har tillgång till under träning, vilket kan leda till större styrka och uthållighet. Dessutom kan den energiboost som PWO ger hjälpa till att hålla dig fokuserad och motiverad under hela ditt träningspass.
 • Uthållighetsidrottare: Även om det kanske inte verkar intuitivt, kan även uthållighetsidrottare dra nytta av PWO med kreatin. Kreatin hjälper inte bara till att förbättra styrkan, utan kan också bidra till att förbättra uthålligheten genom att öka kroppens förmåga att producera energi under långvarig ansträngning. Dessutom kan den extra energin från PWO hjälpa till att bekämpa trötthet under långa träningspass.
 • Personer som vill gå upp i vikt: För personer som kämpar för att gå upp i vikt, särskilt i form av muskelmassa, kan PWO med kreatin vara en värdefull resurs. Kreatinet kan hjälpa till att stimulera muskeltillväxt genom att öka mängden energi som är tillgänglig för musklerna. Dessutom kan PWO bidra till att öka kaloriintaget genom att ge en energiboost som kan hjälpa till att driva igenom mer intensiva och längre träningspass.

Å andra sidan finns det vissa individer som kanske inte drar nytta av PWO med kreatin. Dessa inkluderar personer som inte regelbundet deltar i intensiv fysisk aktivitet, eftersom de sannolikt inte kommer att dra full nytta av de prestandaförbättrande effekterna av dessa tillskott. Dessutom bör personer med vissa medicinska tillstånd, såsom njursjukdom, undvika kreatin. Som alltid, om du har några hälsobekymmer, bör du rådfråga en läkare eller annan hälso- och sjukvårdspersonal innan du börjar ta ett nytt kosttillskott.

LÄS MER: Kreatin kapslar bäst i test

vanliga frågor om PWO med kreatin

FAQ: Vanliga frågor om PWO med kreatin

Kan jag ta PWO med kreatin varje dag?

Ja, du kan ta PWO med kreatin varje dag, men det är viktigt att följa tillverkarens doseringsanvisningar. Överdriven konsumtion kan leda till oönskade biverkningar som magproblem och uttorkning. Dessutom, även om det är säkert att ta kreatin dagligen, kan det vara bra att cykla ditt intag. Detta innebär att du tar kreatin under en definierad period, följt av en period utan intag. Detta kan hjälpa till att förhindra att kroppen blir van vid tillskottet och förlorar sin effektivitet.

Vad händer om jag tar för mycket PWO med kreatin?

Om du tar för mycket PWO med kreatin kan det leda till obehagliga biverkningar. Dessa kan inkludera magproblem, kramp, diarré, illamående och uttorkning. I extremt sällsynta fall kan överdriven konsumtion av kreatin leda till njurskador. Därför är det viktigt att alltid följa doseringsanvisningarna på produkten och att inte överskrida den rekommenderade dagliga dosen.

Kan jag ta PWO med kreatin på tom mage?

Ja, du kan ta PWO med kreatin på tom mage. Men var medveten om att detta kan öka risken för magproblem, särskilt om du är känslig för kreatin eller andra ingredienser i din PWO. Om du upplever magproblem, kan det vara en bra idé att prova att ta din PWO med kreatin tillsammans med en liten mängd mat för att se om det hjälper.

Kan jag kombinera PWO med kreatin med andra kosttillskott?

Ja, det är vanligtvis säkert att kombinera PWO med kreatin med andra kosttillskott, såsom proteinpulver eller aminosyror. Detta kan hjälpa till att förbättra både din prestation under träningen och din återhämtning efteråt. Men kom ihåg att alltid konsultera en hälsoprofessionell innan du börjar kombinera olika kosttillskott, för att säkerställa att det är säkert för dig.

Vilken är den bästa tiden på dagen att ta PWO med kreatin?

Den bästa tiden på dagen att ta PWO med kreatin är vanligtvis 20-30 minuter före din träning. Detta ger ditt system tid att börja bearbeta och använda ingredienserna, så att du kan dra full nytta av energiboosten och de prestandaförbättrande effekterna under ditt träningspass. Men kom ihåg att alla är olika, och det kan ta olika lång tid för olika personer att känna effekten.

Kan jag ta PWO med kreatin om jag är gravid eller ammar?

Om du är gravid eller ammar bör du tala med din läkare innan du börjar ta PWO med kreatin, eller något annat kosttillskott. Även om kreatin i sig anses vara säkert, kan andra ingredienser i PWO-tillskott ha potentiellt farliga effekter på en gravid kvinna eller ett ammande barn. Så det är alltid bäst att rådfråga en läkare först.

Är PWO med kreatin säkert att ta om jag har en medicinsk åkomma?

Om du har en medicinsk åkomma, bör du alltid rådfråga din läkare innan du tar PWO med kreatin. Även om kreatin generellt sett är säkert för de flesta människor, kan det i vissa fall förvärra befintliga medicinska tillstånd, särskilt de som påverkar njurarna. Dessutom kan vissa ingredienser i PWO-tillskott interagera med vissa mediciner, så det är alltid bäst att rådfråga en läkare först.

pwo test

Om vårt test

Att hitta den bästa PWO:n med kreatin är ingen enkel uppgift. Det finns en mängd produkter på marknaden, alla med sina egna unika egenskaper och fördelar. För att kunna utvärdera dessa produkter på ett rättvist och opartiskt sätt har vi genomfört omfattande tester och jämförelser. Vi har tagit hänsyn till allt från produktens sammansättning och effekt till smak och pris. Vårt mål har varit att ge en komplett bild av varje produkt, så att du som konsument kan göra ett välgrundat val.

 • Produktens sammansättning: Vad innehåller produkten? Hur mycket kreatin finns det per portion? Finns det andra ingredienser som kan förbättra prestationen?
 • Effekt: Hur snabbt börjar produkten verka? Hur länge varar effekten? Finns det några bieffekter?
 • Smak: Är produkten god att dricka? Finns det olika smaker att välja mellan?
 • Pris: Vad kostar produkten? Hur mycket får man för pengarna? Är det prisvärt?

I slutändan handlar valet av PWO med kreatin om att hitta en produkt som passar just dig och dina behov. Vi hoppas att vår test och utvärdering av olika produkter kan hjälpa dig att göra det bästa valet.

Betygsätt den här artikeln
Omdöme
Omdöme
Omdöme
Omdöme
Omdöme
20 röster, Betyg: 4.5 / 5
robban
Robin Johansson
Expert inom träning & hälsa

Robin Johansson är en ivrig skribent med en brinnande passion för träning och hälsa. Hans resa började med personliga utforskningar av fysisk kondition och har sedan dess vuxit till en evig jakt på kunskap inom ämnet. Robin är alltid ivrig att lära sig mer och dela med sig av sina insikter.

Hans talang ligger i att omvandla vetenskapliga fakta till praktiska råd, vilket har hjälpt många att navigera i träningens och hälsans komplexa värld. Hans genuina önskan att hjälpa andra nå sina fysiska mål reflekteras i hans inspirerande skrivande.