Bästa PWO utan kreatin 2023

Av: Robin Johansson • Senast uppdaterad:
Hitta bästa kreatinfria PWO för ren, effektiv energiökning under träning.
PWO utan kreatin - Bäst i test
Betyg Bild Namn Pris Läs mer
betyg 4,7 Better You Organic PWO Better You Organic PWO
Pris
329 kr
Till butik
betyg 4,5 Core PWO Zero Core PWO Zero
Pris
229 kr
Till butik
betyg 4,3 GAAM Stim Free PWO GAAM Stim Free PWO
Pris
199 kr
Till butik
betyg 4,2 Aware Nutrition PWO Aware Nutrition PWO
Pris
359 kr
Till butik
betyg 4,0 SSN Awaken SSN Awaken
Pris
399 kr
Till butik
Se alla testvinnare

Pre-workout supplements, eller PWO, är populära bland träningsentusiaster och idrottare för att öka prestation och uthållighet under träning. Många PWO innehåller kreatin, ett ämne som naturligt produceras i kroppen och bidrar till ökad muskelstyrka och uthållighet. Men inte alla vill eller kan konsumera kreatin. Vissa upplever biverkningar som magproblem, medan andra kanske avstår på grund av personliga preferenser eller hälsoskäl. Då behövs alternativen - PWO utan kreatin. Dessa produkter ger samma energiboost och fokus utan att innehålla kreatin, vilket gör dem till ett utmärkt val för dem som söker ett kreatinfritt alternativ.

Vi har prövat en rad olika PWO utan kreatin och vårt test visar att Better You Organic PWO är det bästa PWO utan kreatin på marknaden idag. Detta pulver levererar inte bara en stark energiökning, utan gör det med enbart naturliga och ekologiska ingredienser. Resultatet är en ren, effektiv boost utan kreatin som ger dig den extra skjuts du behöver för att maxa dina träningspass. Så om du letar efter den ultimata kraftkällan för att ta din träning till nästa nivå, men vill undvika kreatin, så har du hittat rätt produkt i Better You Organic PWO.

Bäst i Test 24 är gratis att använda och kommer alltid att vara det. Om du uppskattar vårt arbete kan du stödja sidan genom att klicka på någon av våra köplänkar. Om du genomför ett köp via dessa länkar får vi en liten provision från återförsäljaren. Detta hjälper oss att fortsätta tillhandahålla noggrann information och utföra fler produkttester för att hjälpa dig hitta de bästa produkterna på marknaden.

De 5 bästa PWO utan kreatin 2023

 1. Better You Organic PWO Bäst i test: 4,7/5
 2. Core PWO Zero Bästa billiga: 4,5/5
 3. GAAM Stim Free PWO 360 g Mest energigivande: 4,3/5
 4. Aware Nutrition Aware PWO 400 g Bästa smakvalet: 4,2/5
 5. SSN Awaken 400 g Bästa kreatinfria: 4,0/5
 1. Bäst i test Better You Organic PWO

  Effektiv, naturlig PWO med långvarig energi och hälsosam sötning.
  Vårt betyg
  4,7/5
  Smak:
  4,6/5
  Energi:
  4,7/5
  Fokus:
  4,7/5
  Pump:
  4,8/5
  Uthållighet:
  4,8/5
  Till butiken
  (Svenskt Kosttillskott)

  Vi har bedömt Better You Organic PWO och gett den ett betyg på 4,7/5, vilket gör den till en av de bästa PWO-produkterna utan kreatin på marknaden. Detta är en produkt som verkligen står ut för sin effektivitet. Med 150 mg koffein per portion ger den ett stadigt och långvarigt energiflöde under hela träningspasset. Dessutom innehåller den aminosyror och BCAA som bidrar till bättre prestanda och återhämtning. Denna PWO startar snabbt och håller en hög nivå under träningspassets gång, vilket gör att du kan ge allt från början till slut.

  Smaken av röda bär är också ett stort plus för Better You Organic PWO. Den är inte för söt eller syntetisk, vilket ofta är fallet med andra PWOs. Istället är smaken naturlig och uppfriskande, vilket gör det till en trevlig dryck att konsumera före träningspasset. Denna produkt erbjuder också ett hälsosammare alternativ eftersom den är sötad med steviaglykosider istället för konstgjorda sötningsmedel.

  Priset på 329 kr kan tyckas vara lite högre än vissa andra PWOs, men vi anser att kvaliteten på ingredienserna och den märkbara effekten motiverar kostnaden. Better You Organic PWO innehåller inga skadliga eller olagliga ämnen, vilket ger konsumenten en trygg och effektiv pre-workout. Sammantaget är Better You Organic PWO ett utmärkt val för de som vill ha en naturlig och effektiv PWO utan kreatin.

  Fördelar

  • Effektiv med långvarigt energiflöde
  • Innehåller aminosyror och BCAA
  • Naturlig och uppfriskande smak
  • Sötad med steviaglykosider
  • Inga skadliga eller olagliga ämnen

  Nackdelar

  • Högre pris än vissa andra PWOs
  • Innehåller inte kreatin
  Produkten finns att köpa här:
  329 kr
 2. Bästa billiga Core PWO Zero

  Effektiv, kalorifri PWO med behaglig smak och vetenskapligt bevisade ingredienser.
  Vårt betyg
  4,5/5
  Smak:
  4,2/5
  Energi:
  4,9/5
  Fokus:
  4,3/5
  Pump:
  4,6/5
  Uthållighet:
  4,6/5
  Till butiken
  (Svenskt Kosttillskott)

  Effektivitet: Core PWO Zero imponerar i fråga om effektivitet. Det är märkbart hur denna PWO bidrar till att öka energinivån och fokus inför träningspasset. Kombinationen av beta-alanin, citrullin och koffein ger en ordentlig skjuts och man kan uppleva en klar förbättring av prestationen under träningspasset. Den innehåller även rödbetspulver som kan förbättra blodgenomströmningen och effektivisera energianvändningen. Dessutom är produkten kalorifri, vilket gör den till ett utmärkt val för dem som följer en diet eller deffar.

  Smak: Core PWO Zero har en behaglig smak, vilket gör den till ett trevligt inslag före varje träningspass. Strawberry Daiquiri-smaken är både söt och uppfriskande utan att vara för överväldigande. Det är också positivt att det finns ett antal olika smaker att välja mellan, så du kan hitta din favorit.

  Pris och ingredienser: Med tanke på kvaliteten på ingredienserna och de effekter denna PWO ger, anser vi att priset på 229 kr är rimligt. Ingredienslistan är imponerande med vetenskapligt bevisade ämnen för att öka prestandan under träningspasset. Produkten är fri från skadliga eller olagliga ämnen, vilket ger extra förtroende för produkten. Totalt sett får Core PWO Zero höga betyg och vi rekommenderar den till alla som letar efter en effektiv PWO utan kreatin.

  Fördelar

  • Ökar energinivån och fokus.
  • Förbättrar prestationen under träningspasset.
  • Behaglig och varierad smak.
  • Rimligt pris.
  • Innehåller inga skadliga ämnen.

  Nackdelar

  • Innehåller inte kreatin.
  • Kan vara för stark för känsliga personer.
  Produkten finns att köpa här:
  229 kr
 3. Mest energigivande GAAM Stim Free PWO

  Energigivande, fokusförhöjande pre-workout utan koffein och skadliga ämnen.
  Vårt betyg
  4,3/5
  Smak:
  4,4/5
  Energi:
  4,1/5
  Fokus:
  4,6/5
  Pump:
  4,2/5
  Uthållighet:
  4,2/5
  Till butiken
  (Proteinbolaget)

  GAAM Stim Free PWO är en mycket effektiv pre-workout-produkt som ger ett tydligt upplyft under träningspasset. Trots att den saknar koffein, kan man klart känna en ökad energi och fokus, vilket kan hålla sig under hela träningspasset. Dessutom upplevde vi ingen obehaglig stickning från Beta-alanin, vilket kan vara ett problem med många andra PWO:s. Denna PWO:s förmåga att ge ökad prestationsförmåga och pump utan att förstöra nattsömnen eller skapa obehag är imponerande.

  Smaken av GAAM Stim Free PWO är mycket behaglig, vilket gör det till ett nöje att konsumera före träningspasset. Vi uppskattade även att det finns flera smakalternativ att välja mellan. Samtidigt, som nämnt ovan, är produkten fri från skadliga eller olagliga ämnen, vilket gör den till ett säkert val för alla som vill förbättra sin träningsprestation.

  Priset på 249 kr kan tyckas högt, men med tanke på kvaliteten på produkten och dess effektivitet, anser vi att det är helt motiverat. Dessutom är doseringen rimlig med endast en skopa per träningspass, vilket gör att produkten räcker länge. I jämförelse med andra PWO:er utan kreatin som vi har testat, står sig GAAM Stim Free PWO mycket starkt och förtjänar definitivt vårt betyg 4,3/5.

  Fördelar

  • Ger ökad energi och fokus
  • Upplever ingen stickning från Beta-alanin
  • God smak med flera alternativ
  • Säker, fri från skadliga ämnen
  • Rimlig dosering, räcker länge

  Nackdelar

  • Högt pris jämfört med andra PWO:s
  • Saknar koffein, kanske inte passar alla
  Produkten finns att köpa här:
  199 kr
 4. Bästa smakvalet Aware Nutrition PWO

  En effektiv pre-workout dryck med behagliga smaker till bra pris.
  Vårt betyg
  4,2/5
  Smak:
  4,4/5
  Energi:
  4,0/5
  Fokus:
  4,7/5
  Pump:
  4,0/5
  Uthållighet:
  4,0/5
  Till butiken
  (Proteinbolaget)

  Aware Nutrition PWO är en pre-workout-produkt som sticker ut i sin förmåga att både öka pump, styrka och fokus. Med sin genomtänkta formula som inkluderar välbeprövade ingredienser som citrullinmalat, beta-alanin och AAKG levererar den en stark och långvarig energi vilket gör den till en utmärkt kompanjon för både korta och långa träningspass. Vi upplevde stor skillnad i prestanda och energinivåer under våra tester och resultaten var märkbart bättre jämfört med träning utan denna PWO.

  Vi hade möjlighet att prova flera olika smaker av Aware Nutrition PWO och blev positivt överraskade. Smakerna var behagliga och efterlämnade inte den ofta förekommande beska eftersmaken som vissa andra PWO:er gör. Speciellt uppskattade vi smakerna cola, melon och persika. Detta gör att Aware Nutrition PWO också framstår som en trevlig dryck att konsumera före träningen.

  Prismässigt är Aware Nutrition PWO mycket konkurrenskraftig. Med ett pris på 235 kr för 400 gram ligger den i det lägre segmentet jämfört med liknande produkter vi testat. Med tanke på kvaliteten och effektiviteten vi upplevde under våra tester, anser vi att detta ger ett mycket bra värde för pengarna. Sammanfattningsvis ger Aware Nutrition PWO en stark prestation till ett överkomligt pris och vi kan därför varmt rekommendera den till alla som söker en PWO utan kreatin.

  Fördelar

  • Ökar pump, styrka och fokus.
  • Innehåller välbeprövade ingredienser.
  • Behagliga smaker utan besk eftersmak.
  • Ger långvarig energi.
  • Bra prisvärdhet.

  Nackdelar

  • Innehåller inte kreatin.
  • Effekten kan variera mellan individer.
  Produkten finns att köpa här:
  359 kr
 5. Bästa kreatinfria SSN Awaken

  En kraftfull, kreatinfri PWO med fokus på prestation och muskelpump.
  Vårt betyg
  4,0/5
  Smak:
  4,1/5
  Energi:
  3,9/5
  Fokus:
  4,2/5
  Pump:
  3,9/5
  Uthållighet:
  3,9/5
  Till butiken
  (Proteinbolaget)

  SSN Awaken är en kraftfull och effektiv PWO utan kreatin som säkerställer att du maximerar din prestation, fokus och pump under varje träningspass. Kombinationen av citrullin malat, beta-alanin och druvkärnsextrakt bidrar till en kraftig muskelpump genom att öka blodflödet och minska mjölksyran i muskulaturen. Dessutom, med koffein, Acetyl-l-karnitin, PEA och örtextrakt som ger ett laserskarpt fokus. Detta gör SSN Awaken till en av marknadens mest potenta PWO:er. Dock kan det vara bra att börja med en mindre dos för att sedan öka till en större dos som passar just dig.

  SSN Awaken kommer i pulverform vilket gör det enkelt att blanda och konsumera. Den finns i smakerna äpple och tropical vilket ger variation för konsumenten. Smakerna är behagliga och något man ser fram emot före träningspasset. Det är även värt att nämna att SSN Awaken är glutenfri, vilket är bra för de personer som är intoleranta eller föredrar produkter utan gluten.

  Med tanke på kvaliteten på ingredienserna och den vetenskapligt framtagna formulan så är priset på 399 kr rimligt. Dessutom kommer produkten i en storlek på 400g vilket innebär att den räcker för flera träningspass. Slutligen bör det noteras att detta tillskott ska komplettera en varierad kost och att rekommenderad dosering inte bör överskridas. Vår bedömning av SSN Awaken är 4,0/5.

  Fördelar

  • Kraftfull och effektiv PWO utan kreatin
  • Ökar blodflödet och minskar mjölksyran
  • Ger laserskarpt fokus
  • Finns i smakerna äpple och tropical
  • Glutenfri

  Nackdelar

  • Kan kräva dosjustering vid start
  • Högre pris jämfört med andra produkter
  Produkten finns att köpa här:
  399 kr
testvinnarna

Jämför de 5 vinnarna i testet

Se hur våra bästa produkter jämför sig med varandra här. Vill du sortera dem? Bara klicka på en rubrik i tabellen!

PWO utan kreatin Totalbetyg Pris
Better You Organic PWO Betyg 4,7 / 5
4,7 / 5
Bästa pris
329 kr
Core PWO Zero Betyg 4,5 / 5
4,5 / 5
Bästa pris
229 kr
GAAM Stim Free PWO 360 g Betyg 4,3 / 5
4,3 / 5
Bästa pris
199 kr
Aware Nutrition Aware PWO 400 g Betyg 4,2 / 5
4,2 / 5
Bästa pris
359 kr
SSN Awaken 400 g Betyg 4,0 / 5
4,0 / 5
Bästa pris
399 kr
viktiga faktorer för att välja rätt pwo utan kreatin

Så hittar du bästa pwo utan kreatin

Att hitta den bästa PWO utan kreatin kan vara en utmaning. Det finns en mängd olika varumärken och produkter på marknaden, alla med sina egna unika blandningar av ingredienser och fördelar. Dessutom kan individuella behov och preferenser variera avsevärt. För att hjälpa dig att hitta det bästa PWO utan kreatin har vi sammanställt en lista över viktiga bedömningskriterier att tänka på när du jämför olika produkter. Här är de viktigaste faktorerna att överväga:

Ingredienser

När det gäller PWO utan kreatin är ingredienserna av yttersta vikt. Du vill hitta en produkt som innehåller effektiva, säkra ingredienser som kan ge dig den energi och uthållighet du behöver för ditt träningspass. Koffein är en vanlig ingrediens i många PWO-produkter, eftersom det ökar energin och fokus. Men det finns också andra ingredienser att leta efter, som beta-alanin, citrullin malat och aminosyror som L-arginin och BCAA. Dessa kan bidra till ökad uthållighet, förbättrad muskelåterhämtning och bättre blodflöde till musklerna.

Pris

Priset är också en viktig faktor att överväga. Dyra produkter är inte alltid bättre. Det är viktigt att jämföra priset med mängden produkt du får, samt med kvaliteten på ingredienserna. Kom ihåg att en högkvalitativ PWO utan kreatin kan vara mer kostnadseffektiv på lång sikt, eftersom den kan ge bättre resultat och kräva mindre dosering än en billigare produkt med lägre kvalitet.

Smak

För många kan smaken vara en avgörande faktor när det gäller att välja en PWO. Om du inte tycker om smaken är det mindre troligt att du kommer att fortsätta använda produkten regelbundet. Försök hitta en PWO utan kreatin som har goda recensioner för sin smak, eller som kommer i flera olika smaker så att du kan hitta en som passar dig.

Effekt

Effekten av en PWO utan kreatin är naturligtvis av största vikt. Du vill ha en produkt som faktiskt ger dig den energi och uthållighet du behöver för att maxa ditt träningspass. Läs recensioner och forskning om produkten för att få en uppfattning om hur effektiv den är. Vissa produkter kan också innehålla ingredienser som förbättrar mental fokus och koncentration, vilket kan vara ett plus.

Tolerans och biverkningar

Alla reagerar olika på PWO. Vissa människor kan uppleva biverkningar som illamående, huvudvärk eller sömnlöshet, särskilt från produkter med höga nivåer av koffein. Det är därför viktigt att börja med en lägre dos för att se hur din kropp reagerar, och att vara medveten om eventuella biverkningar. Om du upplever obehagliga biverkningar bör du överväga att byta till en annan produkt.

Varumärkets rykte

Det är alltid bra att köpa PWO från ett välrenommerat varumärke. Dessa företag har ofta mer forskning och utveckling bakom sina produkter, och de har ett rykte att upprätthålla. Du kan också vara säkrare på att ingredienserna är av hög kvalitet och att produkten har genomgått noggranna säkerhetstester.

Användarrecensioner

Slutligen, glöm inte att titta på användarrecensioner. Dessa kan ge dig en bra uppfattning om hur produkten fungerar i praktiken. Tänk dock på att alla reagerar olika på PWO, så vad som fungerar bra för en person kanske inte fungerar lika bra för en annan. Men generellt sett kan högt rankade produkter med många positiva recensioner vara ett bra tecken på en effektiv PWO utan kreatin.

man med stora muskler dricker pwo

Användning av PWO utan kreatin

Att använda en PWO utan kreatin är inte särskilt annorlunda från att använda en vanlig PWO. Men det finns några viktiga saker att tänka på för att få ut det mesta av din produkt. Här är några tips och riktlinjer för hur du bäst använder din PWO utan kreatin:

Tidpunkt för intag

Det är viktigt att tajma intaget av din PWO rätt. Oftast rekommenderas att du tar din PWO 20-30 minuter före träningen. Detta ger ingredienserna tid att börja jobba och ge dig den energi och fokus du behöver. Kom ihåg att alla är unika och att effekten kan variera från person till person. Vissa kan behöva ta sin PWO lite tidigare, medan andra kan behöva vänta till precis innan träningen. Det bästa är att experimentera lite för att hitta vad som fungerar bäst för dig.

Dosering

Doseringen av din PWO utan kreatin är också viktig. Du vill få den energi och uthållighet du behöver, utan att överdosera och riskera obehagliga biverkningar. Vanligtvis kommer din produkt med en rekommenderad dosering, men det kan vara bra att börja med en lägre dos för att se hur din kropp reagerar. Om du inte känner någon effekt kan du gradvis öka dosen tills du hittar den rätta nivån för dig. Kom ihåg att inte överdosera, även om du inte känner någon omedelbar effekt. PWO är inte tänkt att ge en rus-känsla, utan mer en stabil nivå av energi och fokus.

Vattenintag

Att dricka tillräckligt med vatten är viktigt när du tar PWO, särskilt eftersom många PWO-produkter innehåller koffein, vilket kan vara uttorkande. Att vara välhydrerad bidrar till att du får ut det mesta av ditt träningspass och hjälper till att förhindra uttorkning och trötthet. Se till att dricka ett glas vatten tillsammans med din PWO, och fortsätt att hydrera under hela ditt träningspass.

Kost

Det är också viktigt att tänka på din kost när du använder PWO utan kreatin. Även om en PWO kan ge dig en energiboost, ersätter den inte en balanserad kost. Se till att du äter regelbundet och får i dig tillräckligt med protein, kolhydrater och hälsosamma fetter för att stödja dina träningsmål. Om du tar din PWO på fastande mage kan du riskera magproblem, så prova att äta en liten måltid innan du tar din PWO.

Vila

Slutligen, kom ihåg att vila är en viktig del av träningsprocessen. Medan en PWO utan kreatin kan hjälpa dig att pressa dig hårdare under dina träningspass, behöver din kropp fortfarande tid att återhämta sig och reparera musklerna. Försök att få tillräckligt med sömn varje natt, och ta vilodagar mellan intensiva träningspass. Om du känner dig särskilt trött eller utmattad, kan det vara bäst att hoppa över PWO:n.

LÄS MER: Bästa PWO Shot

muskulos man blandar pwo

Vem har nytta av PWO utan kreatin?

PWO utan kreatin kan vara fördelaktigt för många olika typer av personer, beroende på deras individuella behov och mål. Medan alla kan dra nytta av den extra energi och fokus som en PWO ger, finns det vissa grupper som kan ha särskild nytta av en PWO utan kreatin. Här är några exempel:

 • Personer som är känsliga för kreatin: Vissa människor upplever biverkningar som magbesvär, kramp eller vätskeansamling när de tar kreatin. För dessa individer kan en PWO utan kreatin vara ett utmärkt alternativ som ger alla fördelarna med en pre-workout, utan de negativa effekterna av kreatin.
 • Personer med specifika kostkrav eller preferenser: Vissa personer kan föredra att undvika kreatin av olika skäl, till exempel om de följer en specifik diet (som en vegansk kost, eftersom vissa former av kreatin kan härstamma från animaliska källor) eller om de bara föredrar att konsumera så få tillskott som möjligt. En PWO utan kreatin kan uppfylla dessa behov och preferenser.
 • Personer som tränar på kvällen: Kreatin kan ibland orsaka viss upprördhet i magen eller svårigheter att sova, särskilt om det tas på kvällen. För dem som gillar att träna på kvällen kan en PWO utan kreatin vara ett bättre alternativ, eftersom det kan minimera dessa potentiella biverkningar och störa sömnen mindre.

Det är dock viktigt att notera att inte alla kommer att ha nytta av en PWO utan kreatin. De som söker maximal muskelvolym och styrka kan dra nytta av de extra fördelarna med kreatin, och de som inte har några problem med att ta kreatin kommer inte nödvändigtvis att se några fördelar med att byta till en PWO utan kreatin. Som alltid är det bäst att konsultera en läkare eller dietist innan du börjar ta något nytt tillskott, för att säkerställa att det är rätt för dig och dina specifika behov och mål.

LÄS MER: PWO för kvinnor bäst i test

vanliga frågor om PWO utan kreatin

FAQ: Vanliga frågor om PWO utan kreatin

Är PWO utan kreatin lika effektivt som PWO med kreatin?

Effektiviteten av en PWO beror på flera olika faktorer, inklusive ingredienserna, doseringen, din individuella tolerans och dina specifika träningsmål. Även om kreatin har visat sig öka muskelstyrka och uthållighet, finns det många andra effektiva ingredienser som kan ge liknande fördelar. Så även om en PWO utan kreatin kanske inte ger exakt samma effekter som en med kreatin, kan den fortfarande vara mycket effektiv för att öka energi, fokus och uthållighet.

Kan jag ta PWO utan kreatin varje dag?

Det är vanligtvis säkert att ta PWO utan kreatin på en daglig basis, så länge du följer rekommenderade doseringsanvisningar och lyssnar på din kropp. Men det kan vara bra att ta regelbundna pauser från alla typer av PWO för att undvika att bygga upp en tolerans mot ingredienserna. Om du märker att du behöver öka dosen för att få samma effekt, eller om du upplever obehagliga biverkningar, kan det vara dags att ta en paus.

Är PWO utan kreatin säkert?

PWO utan kreatin är generellt säkra att använda för de flesta människor, så länge du följer tillverkarens doseringsanvisningar och lyssnar på din kropp. Men som med alla kosttillskott, kan det finnas potentiella biverkningar, speciellt om du tar för mycket eller om du är känslig för någon av ingredienserna. Om du har några befintliga hälsotillstånd eller tar några mediciner, bör du alltid prata med din läkare innan du börjar ta en ny PWO.

Vad ska jag göra om jag upplever biverkningar från min PWO utan kreatin?

Om du upplever obehagliga biverkningar från din PWO utan kreatin, bör du sluta ta produkten och prata med din läkare. Biverkningar kan inkludera saker som huvudvärk, illamående, hjärtklappning eller sömnlöshet. I många fall kan dessa biverkningar undvikas genom att minska dosen, ta produkten med mat, eller byta till en annan produkt.

Kan jag kombinera PWO utan kreatin med andra kosttillskott?

Ja, det är oftast säkert att kombinera PWO utan kreatin med andra kosttillskott. Men det är viktigt att vara medveten om att vissa tillskott kan interagera med varandra, och att för mycket av vissa ingredienser kan orsaka biverkningar. Om du planerar att kombinera din PWO med andra tillskott, bör du prata med din läkare eller en dietist för att säkerställa att det är säkert och effektivt för dig.

Kan jag ta PWO utan kreatin om jag är gravid eller ammar?

Om du är gravid eller ammar bör du prata med din läkare innan du börjar ta en PWO, oavsett om den innehåller kreatin eller inte. Många PWO-produkter innehåller koffein och andra stimulantia som kanske inte är säkra under graviditet eller amning. Din läkare kan hjälpa dig att avgöra vad som är säkert och lämpligt för dig under denna tid.

Är PWO utan kreatin veganvänligt?

Inte alla PWO utan kreatin är veganvänliga, men det finns många produkter på marknaden som är. Det är viktigt att kontrollera produktens etikett eller webbplats för att se om den är märkt som veganvänlig. Du kan också leta efter specifika ingredienser som kanske inte är veganvänliga, som vissa former av vitamin D3 eller gelatinkapslar.

test av pwo

Om vårt test

I vår strävan att hitta den bästa PWO:n utan kreatin, har vi genomfört en grundlig testprocess för att säkerställa att vi endast rekommenderar de absolut bästa produkterna på marknaden. Vi har undersökt flera aspekter av varje produkt, inklusive effektivitet, smak, pris och ingredienser. Vår testprocess innefattade både fysisk användning av produkterna samt djupgående forskning om producenterna och deras råvaror.

 • Effektivitet: Hur snabbt verkade PWO:n? Kände vi oss mer energiska och fokuserade under våra träningspass? Kan effekten upprätthållas under hela träningspasset?
 • Smak: Hur smakade produkten? Var det en behaglig smak som man ser fram emot att dricka före träningspasset? Finns det olika smaker att välja mellan?
 • Pris: Är priset rimligt i förhållande till kvaliteten på produkten? Är det ett bra pris per portion?
 • Ingredienser: Vilka ingredienser innehåller produkten? Är de alla vetenskapligt bevisade för att öka prestanda? Är produkten fri från skadliga eller olagliga ämnen?

Efter att ha noggrant analyserat och jämfört de olika PWO:erna utan kreatin, har vi sammanställt våra rekommendationer. Vi är övertygade om att vår lista över de bästa PWO:erna utan kreatin kommer att hjälpa dig hitta rätt produkt för dina behov och mål.

Betygsätt den här artikeln
Omdöme
Omdöme
Omdöme
Omdöme
Omdöme
27 röster, Betyg: 4.8 / 5
robban
Robin Johansson
Expert inom träning & hälsa

Robin Johansson är en ivrig skribent med en brinnande passion för träning och hälsa. Hans resa började med personliga utforskningar av fysisk kondition och har sedan dess vuxit till en evig jakt på kunskap inom ämnet. Robin är alltid ivrig att lära sig mer och dela med sig av sina insikter.

Hans talang ligger i att omvandla vetenskapliga fakta till praktiska råd, vilket har hjälpt många att navigera i träningens och hälsans komplexa värld. Hans genuina önskan att hjälpa andra nå sina fysiska mål reflekteras i hans inspirerande skrivande.