Om oss

Bäst i Test 24 (BiT24) är en hemsida som har testat produkter längre än vad sidan har funnits. I början testades produkter vid sidan av andra arbeten och i samband med detta föddes idén om att dela med sig av resultat och slutsatser. Hur en produkt fungerar och beter sig i en kontrollerad miljö kommer alltid att skilja sig med hur det faktiskt kommer att se ut i verkligheten. BiT24 tester ger ytterligare ett perspektiv om hur en produkt fungerar i praktiken utanför en tillverkares labblokaler. Nedan har vi sammanfattat mer om hur tillvägagångssättet för BiT24 ser ut och vilka vi som står bakom hemsidan och innehållet är.

Vilka vi är

Vi som har dragit igång sidan är en handfull personer som alltid har haft ett intresse av att få mest för pengarna. Utöver detta gemensamma intresse skiljer sig våra övriga intressen åt väldigt mycket vilket gör att vi tillsammans får en bred kompetens över ett flertal olika områden. I samband med att sidan har utvecklats och uppskattats av våra läsare har vi fått möjlighet att spendera mer tid på innehållet, följa aktuella trender och hitta nya, spännande prylar att recensera. I grunden är vi alla examinerade från fleråriga utbildningar från universitet. Tillsammans består vi av allt ifrån ingenjörer och socionomer till programmerare och agronomer.

Vår affärsidé

Vår affärsidé är enkel. Vi har en tanke om att kunna ha ett samarbete med våra läsare. Vi vill erbjuda de bästa och mest kvalitativa testerna om relevanta produkter. Om våra läsare uppskattar våra recensioner och kan via våra tester lära sig tillräckligt mycket om sådant som intresserar dem för att göra ett aktivt val är vi nöjda. Det leder till att vi ibland får en provision för vårt arbete från företaget som säljer produkten, och ibland inte. I långa loppet anser vi att det som kommer att skapa mest värde är det som också skapar mest värde för våra läsare.
Kontakta oss