Om oss

Bäst i Test 24 är en hemsida som har testat produkter längre än vad sidan har funnits. I början testades produkter vid sidan av andra arbeten och i samband med detta föddes idén om att dela med sig av resultat och slutsatser. Hur en produkt fungerar och beter sig i en kontrollerad miljö kommer alltid att skilja sig mot hur den faktiskt kommer att fungera i verkligheten. Bäst i Test 24 ger ytterligare ett perspektiv om hur en produkt fungerar i praktiken, utanför en tillverkares labblokaler. Nedan har vi sammanfattat mer om hur tillvägagångssättet för sajten ser ut och vilka vi som står bakom hemsidan är.

Vilka vi är

Vi som har dragit igång sidan är en handfull personer som alltid har haft ett intresse av att få mest för pengarna. Utöver detta gemensamma intresse skiljer sig våra övriga intressen åt väldigt mycket vilket gör att vi tillsammans får en bred kompetens över ett flertal olika områden. I samband med att sidan har utvecklats och uppskattats av våra läsare har vi fått möjlighet att spendera mer tid på innehållet, följa aktuella trender och hitta nya, spännande prylar att recensera. I grunden är vi alla examinerade från fleråriga utbildningar från universitet. Tillsammans består vi av allt ifrån ingenjörer och socionomer till programmerare och agronomer.

Vi som finns på plats

Vissa av oss finns alltid på kontoret eller i testhallen, och är de som ansvarar över att allting går rätt till tillsammans med våra externa experter.  

 

Anders

Anders är en av personerna som har varit med och startat hemsidan bastitest24.se från grunden. Ett stort intresse för samhälle ledde till att Jonas hamnade på en socionomutbildning som öppnade upp ögonen för nya perspektiv. Anders insåg att det fanns ett vakuum som behövde fyllas och startade BiT24 med avsikt att förbättra tillvaron för konsumenter. De senaste 15 åren har Anders tränat intensivt som med tiden har utvecklats till ett av hans största intressen. En skada satte tyvärr stopp för en väldigt framgångsrik början till en fäktningskarriär. Träningsintensiteten fanns dock kvar och floretten byttes ut mot hantlar.

Anders har tidigare också jobbat som chef inom äldrevården.

Tillsammans med våra externa konsulter och experter är Anders främst ansvarig för produkter rörande kosttillskott och olika sorters utrustning kopplad till träning.

Kontakt: info(a)lunalink.se 

 

Niklas

Niklas är en person som har haft ett stort tekniskt intresse redan från barnsben. Det var inte ovanligt att hitta honom skruvandes på en gammal radio eller datorer som inte längre användes för att undersöka hur det faktiskt låg till på insidan. Utöver behovet av den dagliga dosen nyheter på diverse tekniska sajter och egna undersökningar, spenderas fritiden med en hel del träning och friluftsliv.

Niklas har en ingenjörsexamen i maskinteknik och flerårig erfarenhet av jobb på laboratorium.

Tillsammans med våra externa konsulter och experter är Niklas främst ansvarig för produkter rörande elektronik, hobby och hushåll. 

Kontakt: info(a)lunalink.se 

 

Sabina

Skönhet och kroppsvård är något som intresserar många, men det de flesta glömmer bort är vad produkterna egentligen innehåller. Sabina har länge följt trenderna inom sminkindustrin och vet precis vad som gäller på utsidan oavsett om det är fest eller finmiddag, men också det viktiga kopplat till kemiska ämnen och hållbarhet.

Sabina är en egenlärd sminkexpert och har jobbat på flera olika butiker inom området.

Tillsammans med våra externa konsulter och experter är Sabina främst ansvarig för produkter rörande skönhet och kroppsvård.

 

Per

Per är en person som alltid haft hushållet som ett av sina främsta intressen. Med en gedigen verktygslåda finns det få saker han själv inte kan lösa hemma. Att på vintern få snickra inomhus och på sommaren få bygga saker utomhus hör till Pers dagliga rutin.

Pers sinne för detaljer har även lett honom till att intressera sig för produkter som har med barn att göra. Dessa produkter kräver noggrannare undersökningar eftersom de till slut kommer att påverka det ömtåligaste som vi har.

Per har tidigare jobbat som personlig assistent, inom industrin och som butiksansvarig.

Tillsammans med våra externa konsulter och experter är Per främst ansvarig för produkter rörande barn och familj, verktyg och friluftsliv.

 

Vår affärsidé

Vår affärsidé är enkel: vi har en tanke om att kunna ha ett samarbete med våra läsare. Vi vill erbjuda de bästa och mest kvalitativa testerna om relevanta produkter. Om våra läsare uppskattar våra recensioner och lär sig tillräckligt mycket om sådant som intresserar dem för att göra ett aktivt val så är vi nöjda. Det leder till att vi ibland får en provision för vårt arbete från företaget som säljer produkten, och ibland inte. I det långa loppet anser vi att det som kommer att skapa mest värde är det som också skapar mest värde för våra läsare.
Kontakta oss