Bäst i test: Bästa bantningspillret 2023

Uppdaterad 2 mars 2023

Bantningspiller hjälper dig att gå ner i vikt genom att hämma aptiten eller förhöja metabolismen. Det finns många produkter som kan hjälpa dig på vägen att nå din drömkropp och bantningspiller är en av dem. Med ett fungerande och effektivt bantningspiller kan du skapa bättra förutsättningar att lyckas med din viktnedgång. Innehåller i produkterna kan variera mycket, men består oftast av vitaminer, mineraler och olika ört- och växtextrakt. Utbudet är stort och det finns många undermåliga produkter. Vi har sammanställt en lista på de 5 bästa bantningspiller som vi anser är väl värda att testa.

Testvinnare - Bästa Bantningspiller 2023

Här får du en snabb överblick över de bästa Bantningspillren 2023:

 • Bäst i test: Bodyfat Burner
 • BURN
 • Bästa billiga: Raspberry Ketone Plus
 • Universal Nutrition Animal Cuts
 • Womens Best Burner Capsules

De 5 bästa Bantningspillren i September 2023

 1. 1. Bodyfat Burner- Bäst i test

  9,7/10
  "Bränn fett snabbare med Bodyfat Burner – Din ultimata viktförlustpartner!".
  Bäst i test
  Portioner
  Pris / port
  Storlek

  Bodyfat Burner är en toppmodern och kraftfull fettförbrännare som erbjuder en unik blandning av effektiva ingredienser för att hjälpa dig att nå dina viktmål och komma i din bästa form någonsin. Med 150 kapslar som varar i 1-2 månader, får du en genomtänkt dos av vetenskapligt bevisade ingredienser som ökar fettförbränningen och dämpar sötsug.

  Formulan innehåller grönt te-extrakt, en känd antioxidant som är laddad med polyfenoler och har visat sig öka förbränningen. Den innehåller också knöltångspulver, en av de mest potenta fettförbrännarna, samt yerba mate, en sydamerikansk växt som har visat sig vara mycket effektiv för att öka termogenesen och kontrollera aptiten.

  En av de mest spännande aspekterna av Bodyfat Burner är att den är 100% vegansk, vilket gör den till ett utmärkt alternativ för dem som följer en växtbaserad livsstil. Den rekommenderade dosen är 3 kapslar en till två gånger per dag, och tack vare kombinationen av ingredienser kommer du att uppleva en ökad puls och energinivåer, vilket är ett tecken på att produkten fungerar.

 2. 2. BURN

  9,6/10
  "Kompetent sammansatt tillskott som ger dig ett kraftigt verktyg vid viktnedgång".
  BURN
  Portioner
  60 port
  Pris / port
  4,15 kr
  Storlek
  120 kaps
  Fri frakt över 100 kr
  14 dagars öppet köp
  0-2 dagars leverans
  Fri frakt över 100 kr
  14 dagars öppet köp
  0-3 dagars leverans
  Fördelar
  • Märkbart hämmad aptit
  • God synergi av ämnen
  • Bra pris
  • Med eller utan koffein
  Nackdelar
  • Inga nämnvärda nackdelar

  Recension

  BURN X10 är ett mycket populärt och effektivt bantningspiller. Tack vare tio olika ämnen hjälper pillret dig att förbränna fett samtidigt som din aptit minskas. Samtidigt innehåller tillskottet ämnen som piggar upp och bidrar till en normal omsättning och höjd prestationsförmåga. Det är inte ovanligt att känna sig tömd på energi och trött vid diet och underskott av kalorier, därför är det viktigt att bantningstillskott bidrar med energi.

  Kombinationen av ämnen är kompetent sammansatt. Grönt te, kolin och cayennepeppar för ökad förbränning, koffein för energi och piperin för bästa tänk bara upptagning av tillskottets ämnen i kroppen. Tillskottet går även att köpa utan koffein om du vill reglera ditt koffeinintag. 

 3. 3. Raspberry Ketone Plus- Bästa billiga

  9,2/10
  "Ett unikt tillskott till fantastiskt pris".
  Raspberry Ketone Plus
  Bästa billiga
  Portioner
  90 port
  Pris / port
  2,99 kr
  Storlek
  180 kaps
  Fri frakt över 599 kr
  30 dagars öppet köp
  1-4 dagars leverans
  Fördelar
  • Mycket rik på hallonketoner
  • Innehåller flera unika ingredienser
  • Många portioner
  • Mycket bra pris
  Nackdelar
  • Hallonketoner saknar forskning

  Recension

  Raspberry Ketone Plus från WeightWorld är ett viktnedgångstillskott till stor del baserat på hallonketoner. Hallonketoner förekommer naturligt i hallon och de stimulerar kroppen att producera adiponektin. Ämnet reglerar flera faktorer som är kopplade till ämnesomsättningen, energibalansen och fettförbränningen. Det finns ett samband mellan övervikt och låg halt av adiponektin och å andra sidan; normalvikt och högre halter av adiponektin. Men det saknas forskning på just hallonketoner för att med säkerhet fastställa akademiska slutsatser. Däremot har ämnet på senare år blivit mycket populärt inom fitnessarenan och verkar definitivt ha hög anekdotiskt bevisföring. 

  Förutom hallonketoner innehåller tillskottet flera superfoods som grönt te, äppelcidervinäger och acaiextrakt. Tillskottet behöver du bara ta två gånger om dagen så priset är utomordentligt bra.

 4. 4. Universal Nutrition Animal Cuts

  8,8/10
  "Otroligt effektiv om du vill bli av med tillfällig vätska och toppa formen".
  Universal Nutrition Animal Cuts
  Portioner
  21 port
  Pris / port
  25,19 kr
  Storlek
  42 påsar
  Fri frakt över 499 kr
  14 dagars öppet köp
  1-3 dagars leverans
  Fördelar
  • Snabbverkande
  • Komplett viktminskningspaket
  Nackdelar
  • Dyrt tillskott
  • Bäst för kortsiktiga resultat

  Recension

  Animal Cuts från Universal Nutrition är ett prisvinnande och internationellt hyllat förbränningstillskott. Det innehåller åtta olika komplex designade att främst förbränna fett, driva ut vätska, bibehålla energin och upprätthålla en normal ämnesomsättning. Tillskottet är särskilt framtaget för dig som vill "deffa", alltså tappa maximalt med vikt samtidigt som du bibehåller muskelmassan. Tillskottet ska bara tas under loppet av tre veckor innan ett uppehåll rekommenderas. Varje förpackning innehåller 42 påsar med olika kapslar. Dessa påsar fördelas på 21 dagar, alltså två portionspåsar per dag. Animal Cuts ger mycket effektiva resultat, men lämpar sig bäst för kortsiktig formtoppning och inte för långvarig viktnedgång.

 5. 5. Womens Best Burner Capsules

  8,7/10
  "Bred blandning av ämnen som egentligen passar lika bra till män som kvinnor".
  Womens Best Burner Capsules
  Portioner
  60 port
  Pris / port
  2,00 kr
  Storlek
  120 kaps
  Fri frakt över 100 kr
  14 dagars öppet köp
  0-2 dagars leverans
  Fri frakt över 499 kr
  30 dagars öppet köpt
  1-3 dagars leverans
  Frakt från 29 kr
  14 dagars öppet köp
  2-4 dagars leverans
  Fördelar
  • Många aktiva ingredienser
  • Rik på kolin
  • Ger extra energi
  Nackdelar
  • Högt ord. pris

  Recension

  Womens Best är ett internationellt populärt märke och tillverkare av kosttillskott för kvinnor. De erbjuder en mängd olika kosttillskott som marknadsförs specifikt för kvinnor. Deras Burner Capsules är en bantningsprodukt som är framtagen för att ge ökad energi under träning samt en påskyndad fettförbränning. Det vitaminliknande ämnen kolin är centralt i detta tillskott, kolin reglerar bland annat fettets och kolesterolets ämnesomsättning.

  Utöver kolin innehåller Burner Capsules även koffein, biotin och olika B-vitaminer. Dessa hjälper till med återhämtning, prestation och en stabil metabolism. Tillskottet innehåller även flera klassiska bantningsörter som grönt te, cayennepeppar, hallonextrakt och garcinia cambogia. Det rika innehållet ökar sannolikheten att tillskottet fungerar för just dig, eftersom olika ämnen har så pass olika effekt i kroppen. 

bantningspiller guide

Köpguide: hitta rätt bantningspiller

Bantningspiller består av flera olika ämnen och innehållet kan variera mycket mellan olika produkter. Dessa olika ämnen kommer att reagera på lite olika sätt beroende på individuella förutsättningar. Till exempel kan chili fungera utmärkt för en person och inte alls för en annan. Tyvärr är det så att man kan behöva testa sig fram innan man hittar ett bantningspiller som fungerar bra. I våra tester har vi eftersträvat att hitta tillskott som fungerar för så många som möjligt. Om du väljer ett tillskott från listan ovan så kommer du att vara på god väg att hitta rätt tillskott.

Bantningspiller är sammansatta att ha en eller flera av följande egenskaper för att hjälpa dig att tappa vikt och förhindra ytterligare viktuppgång.

 • Aptithämma – De flesta bantningspiller innehåller ämnen som lindrar sötsug, dämpar aptiten och höjer mättnadskänslan. Dessa faktorer gör det lättare för dig att hålla dig till din diet och att äta rätt saker i rätt mängd. Vi anser att detta är en av de bästa egenskaperna ett bantningspiller kan ha, med rätt förutsättningar så kommer du att klara dina mål lättare.
 • Kaloriblockera – Tanken är att vissa ämnen absorberar fett och kolhydrater för att de inte ska tas upp och lagras av kroppen. De agerar som en ”tvättsvamp” som suger åt sig kalorier som sedan slussas ut ur kroppen. Kaloriblockerare är generellt att anses som pseudovetenskap med svagt eller obefintligt forskningsstöd.
 • Förbränna – De flesta bantningspiller höjer ämnesomsättningen och bidrar till att öka fettförbränningen. Detta i kombinationen med aptithämmande egenskaper ger det riktigt bra förutsättningar att gå ner i vikt.
 • Vätskedriva – Att driva ut vatten ur kroppen är ett effekvt sätt att temporärt tappa vikt och se mer ”slim” ut. Men de vätskedrivande egenskaperna avtar efter hand och du bör inte använda dessa tillskott under längre perioder.
 • Stimulera – Ämnen som gör att kroppen kommer upp i varv, som koffein och capsaicin höjer kroppens naturliga ämnesomsättning. Detta leder till att din passiva förbränning ökar, din metabolism snabbas alltså på. Det finns viss forskning som tyder på att detta fungerar, och anekdotiska bevis är många.
kvinna traenar

Att lyckas med viktnedgången

Att gå ner i vikt har blivit lite av en vetenskap i sig och råd och tips finns i det oändliga. Kost, träning, kontinuitet och målsättning är de viktigaste faktorerna anser vi. Komplettera därutöver med kosttillskott för att maximera din satsning.

 • Kost - En varierad, balanserad och genomtänkt kost där du ligger på kaloriunderskott kommer att ta dig långt. Du behöver inte räkna kalorier varje dag men det kan vara bra att skaffa sig en uppfattning om hur kaloririka dina vanligaste måltider och snacks är, då kan du enklare balansera dagens intag.
 • Träning - Träning bränner kalorier och trimmar kroppen. Vilken träningsform som är bäst kan diskuteras i evigheter. Hitta några olika typer av träningsformer som du kan variera och se till att hålla dig motiverad och lustfylld. Ju tråkigare du upplever träningen desto större är risken att den inte blir av.
 • Kontinuitet - Håll ut! Du kommer att gå både upp och ner i vikt, du kommer att ha svackor och du kommer ha riktigt bra perioder. Sätt ett långtidsmål och hoppa upp på hästen varje gång du åker av. Att gå ner i vikt behöver inte ta så lång tid, men att förändra rutiner och vanor är krävande!
 • Målsättning - Sätt ett nåbart mål. En ribba som är så låg så att du nästan redan nu kan hoppa över den sporrar dig till att fortsätta. Att tänka att du nästa vecka ska äta perfekt, träna sex dagar och tappa 2 kilo och sedan hålla igång det resten av året är kontraproduktivt. För höga mål leder lätt till besvikelse och uppgivenhet. Sätt låga mål att nå på kort sikt (t.ex. äta bra 5 av 7 dagar, eller träna 10 minuter fyra dagar i veckan) och ett lite tuffare mål att nå på längre sikt. Träna inte för den här sommaren utan inför nästa, tiden går snabbt och med ett långsiktigt mål så kommer du att tacka dig själv om ett år!

Vårt test av bantningspiller

Bantningspiller kan ha väldigt varierande och individuell effekt. Vissa ämnen reagerar helt enkelt olika i våra kroppar. För en del fungerar koffein utmärkt för att förhöja fettförbränningen, för andra fungerar det inte alls. Vi har därför valt ut flera olika bantningspiller och låtit olika personer testa dem över tid. Betygsättningen och omdömena är baserade på nedanstående punkter. I vårt test av bantningspiller har vi förutom följande punkter även tagit hänsyn till vissa kundundersökningar och externa betyg.

 • Användning - Hur många piller är det per portioner? Är anvisningarna lätta att följa eller ska kapslarna tas vid olika tidpunkter spritt över dygnet? Enkel användning kan tyckas banalt, men det underlättar verkligen om det räcker att ta ett par kapslar på morgonen istället för att hålla koll på flertalet kapslar som ska tas över hela dagen.
 • Effekt - Håller bantningspillret måttet? Ger det den effekt som utannonseras, hjälper pillret helt enkelt dig att gå ner i vikt?
 • Pris - Pris vägs i relation till effekten. Det spelar inte så stor roll vad tillskottet kostar om det inte fungerar. Men ett dyrt tillskott förväntas prestera bättre än en billigare konkurrent

Vanliga frågor om bantningspiller

Är bantningspiller farliga?

Det förekommer olagliga substanser i vissa bantningspiller, det är mycket ovanligt men kan vara bra att hålla koll på. Följande ämnen är bra att hålla koll på: sibutramin, DNP, thyroid, efedrin och senna. Dessa ämnen kan skada din kropp på olika sätt på både kort och lång sikt. En del av ämnena är idag läkemedelklassade och ska absolut inte tas utan läkares ordination.

Köp bantningspiller från pålitliga återförsäljare och tillverkare och kontrollera i den mån det är möjligt att läkemedelsverket och livsmedelsverket har godkänt produkten för försäljning.

Fungerar bantningspiller?

Bantningspiller innehåller i regel växt- och örtextrakt som på olika sätt skyndar på ämnesomsättningen eller nedbrytningen av fett. De kan också agera aptithämmande och vätskedrivande. Effekten ett bantningspiller har på kroppen är ganska liten och mycket subjektiv, den varierar alltså från individ till individ. Om du sköter kost och träning på ett bra sätt så kan bantningspillret vara ett extra verktyg för att nå målvikten. Men förvänta dig inte att pillret ensamt kommer att påverka din vikt nämnvärt.

Vad innehåller bantningspiller?

Bantningspiller innehåller i regel olika ört- och växtextrakt som har en naturlig påverkan på kroppens förbränning. Vanliga ingredienser att leta efter är grönt te-extrakt, garcinia cambogia, hallonketoner, glukomannan och koffein.

Vilket bantningspiller är bäst?

Vi har utsett Bodyfat Burner till bäst bantningspiller i vårt senaste test. En pålitlig tillverkare och återförsäljare, ett transparent och vetenskapligt förankrat innehåll och ett mycket fördelaktigt pris gör produkten till en vinnare.

Betygsätt den här artikeln
Omdöme
Omdöme
Omdöme
Omdöme
Omdöme
16 röster, Genomsnitt: 4.7 / 5