Bästa PWO för energi 2023

Av: Robin Johansson • Senast uppdaterad:
Maximera din träning med det bästa energigivande PWO-tillskottet på marknaden.
PWO för energi - Bäst i test
Betyg Bild Namn Pris Läs mer
betyg 4,7 RAW Fury RAW Fury
Pris
303 kr
Till butik
betyg 4,5 Self Omninutrition Inject Self Omninutrition Inject
Pris
379 kr
Till butik
betyg 4,3 Better You Organic PWO Better You Organic PWO
Pris
329 kr
Till butik
betyg 4,2 XLNT Sports PWO XLNT Sports PWO
Pris
299 kr
Till butik
betyg 4,0 Optimum Nutrition Amino Energy Optimum Nutrition Amino Energy
Pris
359 kr
Till butik
Se alla testvinnare

Pre-Workout, även känd som PWO, är en typ av sporttillskott som används för att öka energin och prestationen under träning. Dessa tillskott innehåller ofta en kombination av koffein, aminosyror, kreatin och andra energigivande ingredienser. PWO för energi kan vara ett utmärkt verktyg för att få ut det mesta möjliga av din träning, särskilt om du tränar intensivt eller under långa perioder. Oavsett om du är en idrottsutövare som strävar efter att slå ditt personliga rekord, eller bara en vanlig gymgåare som behöver lite extra spark för att komma igenom ditt pass, kan PWO för energi ge den extra boost du behöver.

I vår strävan att hitta det bästa tillskottet på marknaden har vi testat en rad olika PWOs. Efter noggranna tester och jämförelser, har vi kommit fram till att RAW Fury är det bästa PWO för energi. Detta pulver skiljer sig från mängden med sin unika formula, som ger en kraftfull energiboost utan att orsaka obehagliga biverkningar. Dessutom uppskattades dess smak och lätta blandbarhet av vårt testteam. Så om du letar efter det bästa sättet att maximera din energi och prestation under träningen, kan RAW Fury vara precis vad du behöver.

Bäst i Test 24 är gratis att använda och kommer alltid att vara det. Om du uppskattar vårt arbete kan du stödja sidan genom att klicka på någon av våra köplänkar. Om du genomför ett köp via dessa länkar får vi en liten provision från återförsäljaren. Detta hjälper oss att fortsätta tillhandahålla noggrann information och utföra fler produkttester för att hjälpa dig hitta de bästa produkterna på marknaden.

De 5 bästa PWO för energi 2023

 1. RAW Fury Bäst i test: 4,7/5
 2. Self Omninutrition Inject Mest energirika: 4,5/5
 3. Better You Organic PWO Bästa naturliga: 4,3/5
 4. Xlnt sports PWO Bästa billiga: 4,2/5
 5. Optimum Nutrition Amino Energy Mest flexibla: 4,0/5
 1. Bäst i test RAW Fury

  Effektiv PWO för intensiva träningspass med god smak och hög säkerhet.
  Vårt betyg
  4,7/5
  Koncentration:
  4,5/5
  Energinivå:
  4,7/5
  Uthållighet:
  4,6/5
  Fokus:
  4,9/5
  Muskelstyrka:
  4,9/5
  Till butiken
  (Svenskt Kosttillskott)

  RAW Fury imponerade på oss med sin effektivitet. Vi upplevde en häpnadsväckande energiökning kort efter intag, vilket resulterade i tyngre och mer intensiva träningspass. Produktens unika blandning av aminosyror, kreatin och koffein bidrog till en märkbar förbättring av vår uthållighet, vilket gjorde det möjligt för oss att pressa oss hårdare under längre tid. Vi upplevde även en euforisk upplevelse som ökade vårt fokus och driv under träningspassen.

  När det kommer till säkerhet, upplevde vi inga omedelbara biverkningar när vi använde RAW Fury. Produkten följer alla gällande hälso- och säkerhetsstandarder, vilket ger förtroende för dess säkerhet vid regelbunden användning. Vad gäller smak, var Strawberry Jawbreaker både läskande och lätt att dricka, vilket är imponerande med tanke på produktens potenta formulering.

  Prismässigt ligger RAW Fury i det högre segmentet jämfört med andra PWO-produkter på marknaden. Men med tanke på den kraftfulla effekten och den högkvalitativa sammansättningen av ingredienser, anser vi att priset är motiverat. Sammantaget ger vi RAW Fury ett betyg på 4,7/5 för dess överlägsna prestanda, höga säkerhetsstandarder, goda smak och rimliga pris i förhållande till kvaliteten.

  Fördelar

  • Effektiv energiökning
  • Förbättrad uthållighet
  • Ökat fokus under träningspass
  • Hög säkerhetsstandard
  • God smak

  Nackdelar

  • Pris högre än andra PWO-produkter
  • Eventuella oönskade biverkningar vid långvarig användning
  Produkten finns att köpa här:
  303 kr
 2. Mest energirika Self Omninutrition Inject

  Hög energi, ökad uthållighet och säker PWO med välbalanserade ingredienser.
  Vårt betyg
  4,5/5
  Koncentration:
  4,4/5
  Energinivå:
  4,0/5
  Uthållighet:
  4,4/5
  Fokus:
  4,9/5
  Muskelstyrka:
  4,9/5
  Till butiken
  (Svenskt Kosttillskott)

  Self Omninutrition Inject är en PWO som levererar hög energi och ökad uthållighet under träningspassen. Den snabba verkan och långvariga effekter gör det till en utmärkt produkt för de som behöver extra skjuts på gymmet. Dessutom innehåller den välbalanserade ingredienser som B-komplex, koffein, vitamin D, beta-alanin, arginin-akg och tyrosin som bidrar till minskad trötthet och ökad koncentration. Produkten har dessutom ett innehåll av vitaminer som är ovanligt för en PWO vilket bidrar till bättre upptag av ingredienserna och ökad energimetabolism.

  Säkerheten är också hög med Self Omninutrition Inject eftersom den följer alla gällande hälso- och säkerhetsstandarder. Inga biverkningar noterades under testperioden vilket gör den trygg att använda. Dessutom är den fri från kalorier, kolhydrater och fett vilket gör den lätt att passa in i en diet. Smaken av Fruit Punch var även den mycket uppskattad och produkten var lätt att dricka.

  Priset ligger på 379 kr vilket kan ses som relativt högt, men med tanke på effekten och kvaliteten på produkten anser vi att det är värt priset. Med en dosering på 16 g (25 portioner) per paket kommer produkten att räcka för en längre tid. Slutligen har Self Omninutrition Inject mottagit mycket positiva recensioner från användare vilket stärker vårt positiva intryck av produkten. Vi ger Self Omninutrition Inject ett betyg på 4,5/5.

  Fördelar

  • Hög energi och ökad uthållighet
  • Innehåller välbalanserade ingredienser
  • Har ovanligt innehåll av vitaminer
  • Följer hälso- och säkerhetsstandarder
  • Fri från kalorier, kolhydrater och fett

  Nackdelar

  • Relativt högt pris
  • Smaken kan vara för specifik för vissa
  Produkten finns att köpa här:
  379 kr
 3. Bästa naturliga Better You Organic PWO

  En naturlig, effektiv pre-workout med god smak och rimligt pris.
  Vårt betyg
  4,3/5
  Koncentration:
  4,4/5
  Energinivå:
  3,9/5
  Uthållighet:
  4,1/5
  Fokus:
  4,6/5
  Muskelstyrka:
  4,6/5
  Till butiken
  (Svenskt Kosttillskott)

  Better You Organic PWO imponerar med sin 100% naturliga formula. Denna PWO är en välformulerad blandning av frukt och bär, växtextrakt, fria aminosyror och BCAA. Dessutom ger den en hög koffeinhalt (150mg per portion) vilket bidrar till en mental uppiggande effekt - något som är mycket uppskattat under träningspasset. Blandningen sötas med steviaglykosider, vilket ger den en behaglig smak av röda bär utan onödig sockertillsats.

  Vid utvärdering av dess effektivitet ger Better You Organic PWO snabb och långvarig energi vilket är exakt vad man vill ha från en pre-workout. Priset är också rimligt för vad du får, med tanke på produktens höga kvalitet och naturliga ingredienser. Den innehåller dessutom inga konstigheter som kan orsaka obehagliga biverkningar, vilket ger den höga poäng på säkerhetsaspekten.

  Sammanfattningsvis är Better You Organic PWO ett utmärkt val för de som söker en naturlig och effektiv pre-workout. Med sin goda smak, rimliga prislapp och imponerande ingredienslista är det en produkt som verkligen levererar. Vi ger den ett betyg på 4,3 av 5.

  Fördelar

  • 100% naturlig formula
  • Hög koffeinhalt för mental uppiggande
  • Ger snabb och långvarig energi
  • Rimligt pris för hög kvalitet
  • Innehåller inga skadliga tillsatser

  Nackdelar

  • Smaken kanske inte passar alla
  • Kan vara för stark för nybörjare
  Produkten finns att köpa här:
  329 kr
 4. Bästa billiga XLNT Sports PWO

  Högpresterande, effektiv och prisvärd PWO med tropisk smak.
  Vårt betyg
  4,2/5
  Koncentration:
  4,3/5
  Energinivå:
  4,0/5
  Uthållighet:
  4,2/5
  Fokus:
  4,3/5
  Muskelstyrka:
  4,3/5
  Till butiken
  (MM Sports)

  XLNT Sports PWO har fått ett betyg på 4,2 av 5 i vårt test, vilket gör den till en högpresterande produkt inom kategorin PWO för energi. En av de mest framträdande egenskaperna hos denna produkt är dess effektivitet. Med kraftfulla ingredienser som kreatin, beta-alanin och koffein, ger XLNT Sports PWO dig en märkbar energiboost och förbättrad uthållighet under träningspassen. Vi märkte även en skarp fokus och mer styrka, vilket visar att produkten lever upp till sina löften.

  I fråga om säkerhet följer XLNT Sports PWO alla hälso- och säkerhetsstandarder och vi upplevde inga negativa biverkningar vid användning. Smaken var ytterligare en positiv aspekt, med en angenäm tropisk smak som var lätt att dricka. Produkten är också 100% sockerfri och vegansk, vilket är ett stort plus för de som är medvetna om deras dietval.

  Slutligen, med tanke på priset, erbjuder XLNT Sports PWO ett konkurrenskraftigt värde för pengarna. För endast 229 kr får du 360 gram produkt, vilket räcker till cirka 31 portioner. Detta gör det till ett prisvärt alternativ jämfört med andra produkter på marknaden. Sammantaget är XLNT Sports PWO en kraftfull och prisvärd PWO-produkt som levererar på alla de viktigaste områdena.

  Fördelar

  • Kraftfulla ingredienser för energiboost
  • Förbättrad uthållighet under träningspass
  • Ger skarp fokus och mer styrka
  • Angenäm tropisk smak
  • 100% sockerfri och vegansk

  Nackdelar

  • Kan vara för potent för nybörjare
  • Inte lika välkänd som konkurrerande märken
  Produkten finns att köpa här:
  299 kr
 5. Mest flexibla Optimum Nutrition Amino Energy

  Högpresterande energibooster för träning med god smak och säker användning.
  Vårt betyg
  4,0/5
  Koncentration:
  4,1/5
  Energinivå:
  4,0/5
  Uthållighet:
  4,1/5
  Fokus:
  3,9/5
  Muskelstyrka:
  3,9/5
  Till butiken
  (Svenskt Kosttillskott)

  Optimum Nutrition Amino Energy har visat sig vara en pålitlig produkt för att ge energi och uthållighet under träning. Effekten märktes snabbt och varade under hela träningspasset, vilket ökade vår prestation och träningskapacitet. Produkten innehåller en rad essentiella aminosyror samt koffein och Carnosyn®, vilket ger en klar energiboost. Det är också mycket flexibelt eftersom det kan tas före, under eller efter träning, vilket gör det till ett utmärkt val för alla typer av fitnessentusiaster.

  Säkerheten hos produkten var också tillfredsställande, utan några rapporterade biverkningar. Detta är viktigt eftersom vi alltid vill vara säkra på att vi inte utsätter vår kropp för någon potential skada. Smaken var också mycket god, med Fruit Fusion som en trevlig variation från de traditionella smakerna. Dock var produkten inte den mest prisvärda i vårt test, med ett pris på 359 kr för 30 portioner. Men med tanke på produktens effektivitet och kvalitet ansåg vi det vara värt priset.

  Sammanfattningsvis ger Optimum Nutrition Amino Energy en stark prestanda när det gäller att ge energi och uthållighet under träning. Dess säkerhet och goda smak gör det till ett bra val för dem som behöver en extra boost under sina träningspass. Trots dess högre pris jämfört med andra produkter, levererar den definitivt på kvalitetsfronten, vilket gör det till ett utmärkt värde för pengarna. Därför får Optimum Nutrition Amino Energy en stark 4,0/5 i vårt betyg.

  Fördelar

  • Ger energi och uthållighet under träning
  • Innehåller essentiella aminosyror och koffein
  • Flexibel användning (före, under, efter träning)
  • Säker att använda, inga rapporterade biverkningar
  • God smak

  Nackdelar

  • Högre pris jämfört med andra produkter
  • Kan upplevas som för sött för vissa
  Produkten finns att köpa här:
  359 kr
testvinnarna

Jämför de 5 vinnarna i testet

Se hur våra bästa produkter jämför sig med varandra här. Vill du sortera dem? Bara klicka på en rubrik i tabellen!

PWO för energi Totalbetyg Pris
RAW Fury Betyg 4,7 / 5
4,7 / 5
Bästa pris
303 kr
Self Omninutrition Inject Betyg 4,5 / 5
4,5 / 5
Bästa pris
379 kr
Better You Organic PWO Betyg 4,3 / 5
4,3 / 5
Bästa pris
329 kr
Xlnt sports PWO Betyg 4,2 / 5
4,2 / 5
Bästa pris
299 kr
Optimum Nutrition Amino Energy Betyg 4,0 / 5
4,0 / 5
Bästa pris
359 kr
viktiga faktorer för att välja rätt pwo för energi

Så hittar du bästa pwo för energi

Att hitta det rätta PWO-tillskottet för energi kan vara en utmaning, särskilt med det stora antal produkter som finns tillgängliga på marknaden idag. Det viktigaste är att hitta ett tillskott som passar just dina behov och mål. Här är några kriterier att tänka på när du letar efter det bästa PWO för energi:

Energiökning

Det primära syftet med en PWO är att öka din energinivå inför ett träningspass. Detta kan åstadkommas genom en kombination av stimulerande ingredienser som koffein och taurin. Ett effektivt PWO bör ge en märkbar ökning av energin inom 30-45 minuter efter intag. Du bör kunna känna en tydlig skillnad i ditt energitillstånd, utan att uppleva några negativa sidoeffekter som hjärtklappning eller ångest.

Uthållighet och återhämtning

Förutom ökad energi, bör ett bra PWO också bidra till förbättrad uthållighet och snabbare återhämtning efter träning. Ingredienser som beta-alanin och citrullin malat kan hjälpa till att försena muskeltrötthet och öka blodflödet till musklerna, vilket kan leda till bättre prestation och snabbare återhämtning.

Ingredienser och dosering

Ingredienserna i en PWO är avgörande för dess effektivitet. Det är viktigt att titta på vilka ingredienser som ingår, och i vilka doser. Vissa ingredienser, som kreatin och aminosyror, kan bidra till ökad muskeltillväxt och styrka. Andra, som koffein och grönt te-extrakt, kan bidra till ökad energi och fettförbränning. Det är också viktigt att notera att vissa ingredienser kan orsaka biverkningar, särskilt i höga doser.

Smak och blandbarhet

Smaken och blandbarheten på ett PWO kan verka trivialt i jämförelse med dess effektivitet, men det spelar faktiskt en stor roll. Om en PWO inte smakar bra eller är svår att blanda kan det vara svårt att ta det regelbundet, vilket i sin tur kan begränsa dess effektivitet. Ett bra PWO ska smaka gott och vara lätt att blanda med vatten eller annan vätska.

Pris och värde

Priset på ett PWO är också en viktig faktor att överväga. Det är viktigt att hitta ett PWO som ger bra värde för pengarna. Detta innebär inte nödvändigtvis att du ska leta efter det billigaste alternativet, utan snarare det alternativ som ger mest effekt för dina pengar. Du bör också titta på hur många portioner du får per förpackning, eftersom detta kan påverka det totala värdet.

Användarrecensioner

Slutligen är användarrecensioner en bra indikator på hur väl ett PWO fungerar i praktiken. Även om en produkt ser bra ut på papperet, kan det faktiska resultatet variera beroende på individuella faktorer som diet och träningsnivå. Genom att läsa recensioner från andra användare kan du få en bättre uppfattning om hur väl ett PWO fungerar för olika typer av användare.

skorna pa en person som loper

Användning av PWO för energi

För att få ut det mesta av ditt PWO-tillskott för energi är det viktigt att du vet hur och när du ska ta det. Här är några viktiga tips att tänka på:

Tidpunkt för intag

Den optimala tidpunkten för att ta ditt PWO-tillskott varierar beroende på dess specifika ingredienser och din individuella metabolism, men generellt sett bör du ta det 30-45 minuter innan ditt träningspass. Detta ger tillskottet tid att bli fullt absorberat och aktiverat i kroppen, samtidigt som det låter effekterna hålla i sig genom hela träningen. Om du tar det för tidigt kan effekterna börja avta innan du ens börjar träna, medan om du tar det för sent kan det hindra din förmåga att varva ner och sova efter träningen.

Dosering

Doseringen av ditt PWO-tillskott är också viktig. De flesta produkter kommer med rekommenderade doseringsanvisningar, men dessa kan behöva justeras beroende på din kroppsstorlek, toleransnivå och träningsintensitet. Om du är ny till PWO-tillskott kan det vara bäst att börja med en lägre dos och gradvis öka den över tid. Överdosering kan leda till oönskade sidoeffekter som hjärtklappning, ångest och sömnproblem.

Mat och vätskeintag

Ditt mat- och vätskeintag runt tiden för ditt PWO-intag kan också påverka dess effektivitet. Att ta ditt PWO på tom mage kan öka dess absorption och effekt, men det kan också öka risken för magbesvär. Att äta en liten måltid innan du tar ditt PWO kan hjälpa till att mildra detta. Du bör också se till att dricka tillräckligt med vatten, eftersom dehydrering kan minska effekten av ditt PWO och öka risken för biverkningar.

Kombination med andra tillskott

Att kombinera ditt PWO med andra tillskott kan också hjälpa till att maximera dess effekter. Till exempel kan kombinationen av PWO med kreatin hjälpa till att öka styrkan och muskelvolymen, medan kombinationen med BCAA (grenkedjiga aminosyror) kan hjälpa till att förbättra återhämtningen. Men kom ihåg att alltid konsultera en läkare eller näringsfysiolog innan du börjar kombinera tillskott, eftersom vissa kombinationer kan vara skadliga.

Regelbunden användning och cykling

Slutligen är det viktigt att inte bli för beroende av ditt PWO-tillskott. Regelbunden användning kan leda till toleransutveckling, vilket innebär att du behöver ta mer och mer för att få samma effekt. För att undvika detta kan det vara bra att cykla ditt PWO, vilket innebär att du tar det i perioder med regelbundna pauser emellan. Detta hjälper till att hålla din kropp känslig för effekterna och minskar risken för biverkningar.

LÄS MER: Bästa PWO utan kreatin

stark man tranar pa gym 4

Vem har nytta av PWO för energi?

Pre-Workout-tillskott, eller PWO för energi, kan vara till stor hjälp för många olika typer av individer. Nedan är en lista över några av de individer som mest sannolikt kommer att dra nytta av att ta PWO för energi:

 • Athletiska individer: De som regelbundet deltar i fysisk aktivitet, särskilt intensiv och utmanande träning, kan dra stor nytta av PWO. Tillskottet kan hjälpa till med att öka energinivåerna, förbättra prestanda och styrka samt minska trötthet under och efter träning. Detta kan vara särskilt fördelaktigt för idrottare som deltar i konkurrenskraftiga sporter och behöver den extra boosten för att prestera på topp.
 • Fitnessentusiaster: Fitnessentusiaster som ofta befinner sig på gymmet kan också ha stor nytta av PWO. Tillskottet kan ge den extra energi som behövs för att klara av tunga lyft och långa träningspass. Dessutom kan vissa ingredienser i PWO hjälpa till att öka muskelmassan och minska återhämtningstiden, vilket gör det till ett utmärkt verktyg för dem som vill bygga muskler och styrka.
 • Individer med högt energibehov: Personer med fysiskt krävande jobb eller livsstil kan dra nytta av extra energi som PWO-tillskott kan erbjuda. De kan använda tillskottet för att öka sin energinivå och fokus under dagen, vilket kan hjälpa dem att klara av deras dagliga uppgifter mer effektivt. Detta kan vara särskilt användbart för personer som arbetar i skift eller har oregelbundna sovvanor.

Å andra sidan bör vissa individer undvika att ta PWO för energi. Dessa inkluderar personer med medicinska tillstånd som högt blodtryck, hjärtsjukdomar eller sömnstörningar. Dessutom kanske de som är känsliga för koffein eller andra stimulantia vill undvika PWO, eftersom dessa tillskott ofta innehåller höga nivåer av dessa ämnen. Som alltid bör du konsultera med en vårdgivare innan du börjar ta nya kosttillskott, särskilt om du har några befintliga hälsotillstånd eller tar några receptbelagda mediciner.

LÄS MER: PWO för löpning bäst i test

vanliga frågor om PWO för energi

FAQ: Vanliga frågor om PWO för energi

Vad är PWO för energi?

PWO, eller Pre-Workout, för energi är en typ av kosttillskott som är specifikt utformade för att öka energinivåerna och förbättra prestandan under fysisk aktivitet. Dessa tillskott innehåller ofta stimulanter som koffein, tillsammans med andra ingredienser som aminosyror, kreatin och beta-alanin, som alla kan bidra till ökad energi, uthållighet och muskelåterhämtning. Genom att ta ett PWO för energi innan träning kan individer få en extra boost som hjälper dem att prestera bättre och träna hårdare.

Hur fungerar PWO för energi?

PWO för energi fungerar genom att stimulera nervsystemet och öka blodflödet till musklerna. Stimulanter som koffein kan öka vakenhet och fokus, medan aminosyror och andra ingredienser kan bidra till att försena muskeltrötthet och öka muskelstyrkan. Dessutom kan vissa ingredienser i PWO bidra till att öka ämnesomsättningen och fettförbränningen, vilket kan leda till bättre träningsresultat.

När ska jag ta PWO för energi?

Den optimala tidpunkten för att ta ditt PWO-tillskott varierar beroende på dess specifika ingredienser och din individuella metabolism, men generellt sett bör du ta det 30-45 minuter innan ditt träningspass. Detta ger tillskottet tid att bli fullt absorberat och aktiverat i kroppen, samtidigt som det låter effekterna hålla i sig genom hela träningen.

Kan jag ta PWO för energi varje dag?

Det är möjligt att ta PWO för energi varje dag, men det är inte alltid rekommenderat. Användning av PWO på daglig basis kan leda till toleransutveckling, vilket innebär att du kan behöva ta mer och mer för att uppnå samma effekt. För att undvika detta och minimera risken för biverkningar, kan det vara bäst att cykla ditt PWO, vilket innebär att du tar det i perioder med regelbundna pauser emellan.

Hur mycket PWO för energi ska jag ta?

Doseringen av ditt PWO-tillskott är mycket individuell och beror på en rad faktorer, inklusive din kroppsstorlek, toleransnivå och träningsmål. De flesta produkter kommer med rekommenderade doseringsanvisningar, men dessa kan behöva justeras beroende på dina specifika behov. Om du är ny till PWO-tillskott kan det vara bäst att börja med en lägre dos och gradvis öka den över tid.

Vilka är de potentiella biverkningarna av PWO för energi?

Möjliga biverkningar av PWO för energi varierar beroende på de specifika ingredienserna i tillskottet. Vanliga biverkningar kan inkludera hjärtklappning, ångest, sömnlöshet och magbesvär. Dessa biverkningar är oftast milda och tillfälliga, men om du upplever några allvarliga eller ihållande biverkningar bör du sluta ta tillskottet och rådfråga en vårdgivare.

Är PWO för energi säkert att använda?

Generellt sett är PWO för energi säkert att använda för de flesta friska individer. Dock bör individer med vissa medicinska tillstånd, inklusive högt blodtryck, hjärtsjukdomar eller sömnstörningar, undvika att ta PWO. Dessutom kanske de som är känsliga för koffein eller andra stimulantia vill undvika PWO, eftersom dessa tillskott ofta innehåller höga nivåer av dessa ämnen. Som alltid bör du konsultera med en vårdgivare innan du börjar ta nya kosttillskott.

Kan jag kombinera PWO för energi med andra tillskott?

Ja, det är möjligt att kombinera PWO för energi med andra kosttillskott, såsom proteinpulver eller BCAA-tillskott. Denna kombination kan hjälpa till att maximera träningsresultat och förbättra återhämtning. Dock bör du alltid konsultera en vårdgivare eller näringsfysiolog innan du börjar kombinera tillskott, eftersom vissa kombinationer kan vara skadliga.

pwo test shaker

Om vårt test

När vi bestämde oss för att testa PWO för energi, var vårt huvudsyfte att hitta den produkt som ger mest energi och uthållighet, samtidigt som den är säker att använda. Vi ville också se till att produkterna smakade bra och hade en rimlig prislapp. För att göra detta, utvecklade vi en rigorös testmetod som inkluderade både objektiva och subjektiva mätningar.

 • Effektivitet: Hur snabbt kände vi av effekten från produkten? Hur länge varade effekten? Kändes det som att vi hade mer energi och uthållighet under våra träningspass?
 • Säkerhet: Följde produkten alla gällande hälso- och säkerhetsstandarder? Fanns det några biverkningar från att använda produkten?
 • Smak: Hur smakade produkten? Var den lätt att dricka eller var den obehaglig?
 • Pris: Hur mycket kostade produkten per portion? Var det värt priset med tanke på effekten och kvaliteten på produkten?

I slutändan hittade vi flera PWO-produkter för energi som uppfyllde våra krav. Vi noterade dock att det finns en stor variation i kvalitet mellan olika märken, och därför rekommenderar vi starkt att du läser våra detaljerade recensioner innan du bestämmer dig för vilken produkt som är bäst för dig.

Betygsätt den här artikeln
Omdöme
Omdöme
Omdöme
Omdöme
Omdöme
83 röster, Betyg: 4.6 / 5
robban
Robin Johansson
Expert inom träning & hälsa

Robin Johansson är en ivrig skribent med en brinnande passion för träning och hälsa. Hans resa började med personliga utforskningar av fysisk kondition och har sedan dess vuxit till en evig jakt på kunskap inom ämnet. Robin är alltid ivrig att lära sig mer och dela med sig av sina insikter.

Hans talang ligger i att omvandla vetenskapliga fakta till praktiska råd, vilket har hjälpt många att navigera i träningens och hälsans komplexa värld. Hans genuina önskan att hjälpa andra nå sina fysiska mål reflekteras i hans inspirerande skrivande.