Vårt arbete finansieras av våra läsare. Genom affiliate-samarbeten erhåller vi en provision på vissa köp som görs via länkar på sidan.

Bäst i test: Bästa testobooster 2021

Uppdaterad september 2021

Vi har testat ett flertal av de främsta testosterontillskotten på marknaden och valt ut 5 av våra favoriter för att underlätta ditt köp av testobooster. Testosterontillskott används för att öka testosteronnivåerna i kroppen. Nivåerna i kroppen driver sexlusten, har stor inverkan på spermieproduktionen men även andra väsentliga effekter på muskelmassa och bentäthet. Det finns ett stort antal med produkter på marknaden och att gå igenom all information för att göra ett informerat val är inte lätt men vi har underlättat detta genom att göra det åt er, och valt ut 5 av de bästa testosterontillskotten på den svenska marknaden. Vinnaren i vårt test 2021 är RAW Test

Vilket testosterontillskott är bäst?

Det viktigaste är att ta reda på vad som finns i en testobooster. Innehållet är det primära att se över när du funderar på att ta testosterontillskott. Det finns många mineraler och vitaminer som kan vara effektiva för att höja eller upprätthålla testosteronnivåerna i kroppen, problemet är att skilja mellan vilka som faktiskt fungerar och vilka som inte gör det. Många män vill ta testoboosters för att maximera mängden muskler man kan bygga och för öka sin nedåtgående sexlust, och då är det viktigt att ha koll på innehållet.

Pris och pris per kapsel är som alltid en viktig variabel för oss alla. Detta skiljer sig inte alltid överdrivet mycket mellan produkter med liknande innehåll, men ofta innebär fler ingredienser dyrare pris per kapsel. Här gäller det att kunna hitta en bra balans mellan många ingredienser och vilka som fungerar. Till exempel kan en testobooster som bara innehåller bockhornsklöver kosta strax under 2 kronor per kapsel medan en med flera olika ingredienser kan kosta uppåt 4 kronor per kapsel.

Längre ner på sidan kan du läsa mer i vår guide till testoboosters, om olika ingredienser och annan allmän information som är intressant om du funderar på att använda testosterontillskott. Mycket av den informationen har också använts som grund i vår rankning. Vårt test har baserats övergripande efter de upplevda effekterna av de olika produkterna vi testat och dess innehåll sett till priset.

 1. RAW Test

  9,6/10
  "Fulländat innehåll som ger märkbara resultat"
  RAW Test
  Bäst i test
  Antal kaps
  120 kaps
  Pris / portion
  8,73 kr
  Kaps / portion
  4 st
  Aktiva ingredienser
  8 st
  Fri frakt över 100 kr
  14 dagars öppet köp
  0-2 dagars leverans
  Fördelar
  • Många aktiva ämnen
  • God effekt på träning och pigghet
  Nackdelar
  • Stor portion

  RAW Test är en fenomenal produkt om man ser till vetenskaplig evidens. De ämnen som RAW Test innehåller har goda stöd för sin positiva inverkan på kroppen. Produkten består av flera olika örter, växter och naturliga ingredienser som på olika sätt har en positiv inverkan på testosteronnivåerna och muskelfunktionen. Zink och aminosyrorna asparaginsyra och acetyl-l-karnitin bidrar till bibehållna testosteronnivåer och normal muskelfunktion. Champinjon, vindruva och bockhornsklöver har egenskaper som stärker kroppen och enligt vissa studier (bevisunderlaget är dock relativt svagt) ökar testosteronnivåerna. RAW Test innehåller också flera olika vitaminer och mineraler. 

  Innehållsmässigt är RAW Test en mycket bra produkt med flera intressanta och ganska ovanliga ingredienser. Det är den testobooster som vi märkt tydligast resultat av, mer energi i träningen och en piggare känsla i kropp och sinne. En nackdel är den stora mängd kapslar som krävs per dos och dag. Några i testpanelen upplevde intensivare drömmar och ibland mardrömmar under en tidig fas av användandet, något som kan förekomma då och då när man tar tillskott med zink eller magnesium.

  Läs mer
 2. Mutant Test

  9,3/10
  "Snabbverkande effekt tack vare hela 18 aktiva ingredienser"
  Mutant Test
  Antal kaps
  180 kaps
  Pris / portion
  11,30 kr
  Kaps / portion
  6 st
  Aktiva ingredienser
  18 st
  Fri frakt över 100 kr
  14 dagars öppet köp
  0-2 dagars leverans
  Fördelar
  • Många aktiva ämnen
  • God effekt på träning och pigghet
  Nackdelar
  • Stor portion

  Mutant är ett amerikanske företag som specialiserar sig på tillskott för den högpresterande. Deras produkter håller en högkvalitet och är framtagna för att vara vassare än konkurrenternas. Deras gainer är till exempel en av de mest kaloritäta du kan hitta och deras proteinisolat har vunnit flera priser. Mutant Test är inte sämre. Testoboostern innehåller flera olika örter och växter som på olika sätt höjer testosteronnivåerna och bränner fett samtidigt som de ger energi till att bygga muskler. Hela 18 aktiva ingredienser återfinner du i Mutant Test varav alla har vetenskapliga belägg för sin effekt på energi, testosteron eller muskelbyggande.

  Mutant utlovar en snabb effekt av produkten och det tycker vi märks, redan efter några dagar är energin på gymmet annorlunda (detta helt utan PWO eller koffein). Några i testpanelen upplevde att effekten avtar efter några veckor, men med pauser från testoboostern då och då eller i kombination med PWO så finns det goda förutsättningar att få bra effekter under längre tid. Det rekommenderas generellt att testoboosters ska tas i ungefär två månader för att sedan avvakta i tre till fyra veckor innan fortsatt dosering.

  Läs mer
 3. Swedish Supplements T-Power

  9,1/10
  "Flera unika ingredienser resulterar i en effektiv synergi"
  Swedish Supplements T-Power
  Antal kaps
  200 kaps
  Pris / portion
  10,88 kr
  Kaps / portion
  4 st
  Aktiva ingredienser
  11 st
  Fri frakt över 499 kr
  14 dagars öppet köp
  1-3 dagars leverans
  Fördelar
  • Populär hos kunder
  • Innehåller många aktiva ämnen
  Nackdelar
  • Stor portion
  • Högt pris

  Swedish Supplements är ett företag som erbjuder ett fåtal produkter som ofta är framtagna i samarbete med professionella idrottare och bodybuilders. Deras T-Power är speciellt framtagen för män som vill bibehålla eller höja sina testosteronnivåer. Produkten innehåller, likt flera andra testoboosters, zink, asparaginsyra och bockhornsklöver men även ginseng, brännässel- och champinjonextrakt. Swedish Supplement eftersträvar en synergi mellan flera olika ämnen för att erbjuda en produkt som är så effektiv som möjligt.

  T-Power är något dyrare än andra testoboosters och har en stor dagsdos på hela 8 kapslar totalt (4 morgon och kväll). Men med det breda innehållet så får du i dig många olika ämnen och chansen att produkten kommer att fungera för dig ökar. Testresultatet är blandat, vissa i panelen upplevde ingen större skillnad alls medan andra upplevde att T-Power har liknande effekt som Mutant Test och Raw Test. I vår bredare kund- och marknadsundersökning har T-Power fått ett mycket gott mottagande och rankar i flera fall etta på olika listor.

  Läs mer
 4. Self Omninutrition Mega Tribulus

  8,8/10
  "100 % naturligt innehåll som tycks effektivt för äldre"
  Self Omninutrition Mega Tribulus
  Antal kaps
  100 kaps
  Pris / portion
  4,21 kr
  Kaps / portion
  3 kaps
  Aktiva ingredienser
  1 st
  Fri frakt över 100 kr
  14 dagars öppet köp
  0-2 dagars leverans
  Fördelar
  • Naturligt innehåll
  • Innehåller tribulus-extrakt
  • Bra pris/port
  Nackdelar
  • Endast en ingrediens; om inte tribulus-extraktet fungerar för dig så är produkten poänglös.

  Tribulus Terresteris (på svenska tiggarnöt) är en ört som har använts inom kinesisk och indisk alternativmedicin. Örten har visat sig vara bra för hjärtat, immunförsvaret, hjärnan, libido och bibehållen testosteronnivå samt i vissa fall stimulera till högre testosteronnivåer. Self Omninutrition Mega Tribulus är 100 % naturligt och innehåller bara extrakt av örten tribulus terresteris.

  Det vetenskapliga stödet för tiggarnöt är inte helt tydligt, viss forskning tyder på att tiggarnöt inte ökar testosteron medan andra studier har uppmätt en förhöjd nivå av hormonet. Kundbetygen är däremot goda, världen över. Tribulus är en populär ingrediens i flera tillskott och upplevs av många som energiboostande och mentalt uppiggande. Värt att notera är att flera äldre märker större skillnad på tribulus-produkter än andra testoboosters som saknar örten.

  Läs mer
 5. Core Tribulus 90

  8,7/10
  Core Tribulus 90
  Mest Prisvärd
  Antal kaps
  100 kaps
  Pris / portion
  2,68 kr
  Kaps / portion
  2 st
  Aktiva ingredienser
  4 st
  Fri frakt över 100 kr
  14 dagars öppet köp
  0-2 dagars leverans
  Fördelar
  • Innehåller tribulus-extrakt
  • Höga kundbetyg
  Nackdelar
  • Kan reta magen

  En väldigt populär produkt som liknar Self Omninutrition Mega Tribulus genom att främst ha extrakt av Tribulus Terresteris som huvudingrediens. Här har man dock kombinerat innehåller med zink magnesium och vitamin B6. Vitamin B6 och Tribulus Terresteris kombinerat ska vara bra på att reglera hormonbalansen i kroppen och Tribulus Terresteris då vara effektiv för det manliga könshormonet, både zink och magnesium har också inverkan där.

  Produkten är otroligt välrecenserad och omtyckt och resultaten verkar tala för sig själva. Ökad ork och sexlust verkar vara de mest prominenta effekterna vilket indikerar att det är ett effektivt preparat för testosteronet. Tribulus är populärt extrakt att ha med i testoboosters och vi anser att det har allt rätt att vara det. Detta är ett mycket prisvärt alternativ och du behöver samtidigt inte trycka i dig massa med piller varje dag med en portion som ligger på endast två kaps om dagen. Vill du inte trycka i dig massvis med olika ämnen utan ha bättre koll på vad du får i dig är detta ett bra alternativ.

  Läs mer
 6. Jacked Testo Booster

  8,6/10
  "En ganska typisk testobooster till bra pris"
  Jacked Testo Booster
  Antal kaps
  120 kaps
  Pris / portion
  9,97 kr
  Kaps / portion
  4 st
  Aktiva ingredienser
  10 st
  Fri frakt över 499 kr
  30 dagars öppet köp
  1-4 dagars leverans
  Fördelar
  • Innehåller parkslide
  • Rik på mineraler och aminosyror
  Nackdelar
  • Stora skillnader i upplevd effekt

  Jacked är ett amerikanskt märke som i Sverige är kända framförallt för sin populära PWO med samma namn. Deras testobooster innehåller allt man kan förvänta sig av en testobooster: aminosyror (asparaginsyra), bockhornsklöver, olika örter och växter samt mineralerna magnesium och zink. Mest intressant är växten parkslide som innehåller trans-resveratrol som visat sig motverka omvandlandet av testosteron till östrogen. 

  Jacked erbjuder en testobooster med ett ganska typiskt innehåll till bra pris. Produkten är köpvärd om du vill prova något nytt eller testar testobooster för första gången, men vi tycker att det finns bättre alternativ. I vårt test av produkten har vi uppmätt stora skillnader, en del känner ingen skillnad alls medan ett fåtal utnämnt Jacked Testo Booster till den mest effektiva testoboostern de provat. Brist på konsensus ser vi som en nackdel när det kommer till produktens potential.

  Läs mer

testobooster

Din köpguide till bästa testoboostern

Som tidigare nämnt är det viktigt att bestämma sig för vad man ska använda sin testobooster till när man ska köpa en. Är det för att väsentligt höja testosteronproduktionen, för att maximera träningen eller kanske för att öka sexlusten? Nämnvärt innan vi går vidare in på detta är att bland de bästa sätten att bibehålla och erhålla en jämn testosteronnivå i kroppen är genom träning och diet, så att främst se över dessa vanor är väsentligt innan du överväger testosterontillskott. Har du träning och kost under kontroll och fortfarande är i behov utav ett tillskott så är då frågan vad det är du ska ha tillskottet till. Tillskotten används främst av individer som tar sin träning på högsta allvar och av äldre aktiva män. Ökade nivåer av testosteron har direkt inverkan på muskelmassa och ork, vilket helt klart är önskvärt om man vill bli större och starkare. Testosteron har också inverkan på sexlusten och trötthet. Äldre män som känner att de börjar tappa på dessa fronter kan få livsförändrade effekter av en effektiv testobooster.

Viktiga ingredienser att leta efter

I träningssyfte och allmänt för att kunna åtnjuta de effekter ökade testosteronnivåer kan ha hos individer som tränar riktigt hårt och hos åldrande män, är det viktigt att veta att bevisningen runt olika ämnens effekt på testosteron är oviss. Nedan följer några som det faktiskt finns belägg för sin påverkan på dessa nivåer.

 • check

  D-asparaginsyra

  Hittar vi i testiklarna och är en aminosyra som är direkt kopplad till testosterontillverkningen i kroppen. Cellerna i testiklarna använder detta ämne för att säga till kroppen att konvertera kolesterol till testosteron. Tillskott av detta ämne ska alltså bistå denna produktion och lura kroppen att tillverka mer testosteron och minska kolesterolnivåerna, vilket kan vara extra effektivt hos äldre män. Ökade nivåer av detta ämne har visat sig leda till ökad testosteronnivåer och är likt bockhornsklöver något vi finner i de flesta testosterontillskotten.
 • check

  Zink & Magnesium

  Finns i mycket mat vi äter men brist av dessa ämnen leder till minskade testosteronnivåer, då båda dessa ämnen bidrar till att bibehålla nivåerna. Tränar man mycket, lever stressigt och sover dåligt hjälper dessa tillskott eftersom alla dessa problem är kopplade till låga testosteronnivåer, testosterontillskotten har alltså potential att hjälpa på flera fronter. Tillskottet har dessutom visat sig effektiva i studier där det i en brittisk studie ledde till en 30 % ökning i testosteronnivåerna som resulterade i bättre välmående. Zink och magnesium kommer ofta i gemensam form och kan kallas ZMA i innehållsförteckningar. Båda tillskotten finns i de flesta testoboosters.
 • check

  Bockhornsklöver

  Finner man i de flesta testoboosters, det finns även tillskott som endast innehåller detta ämne och med bra anledning, det funkar. Bockhornsklöver har i studier gett högre testosteronnivåer till deltagare men har definitivt haft störst inverkan på styrketräningen i form av ökad muskelmassa.
 • check

  D-vitamin

  Har visat sig effektivt när det kommer till testosteronökning och är därför även det med i många tillskott. D-vitamin är också ett tillskott som gör mycket annan nytta i kroppen och kan vara bra att öka i kroppen i vilket fall. I ett mörkt land som Sverige har många brist på D-vitamin där solen är den vanligaste källan till vitaminet.

Dosering

Överdriv aldrig doseringen av testobooster, följ instruktionerna på produkten. Vissa produkter tas i cykler av 4 veckor medans andra kan användas kontinuerligt. Intag varierar från 2-4 kapslar om dagen. Vår rekommendation är att alltid följa den dosering som står på produkten eftersom det finns vissa bieffekter av att ta testosterontillskott och överdrivet intag skulle kunna framhäva dessa. Ashwagandha är ett annat kosttillskott som har associerats med ökade testosteronnivåer och muskelmassa. Är du ute efter något mer naturligt som dessutom har inverkan på stress kanske detta är tillskottet för dig.

Biverkningar

För höga nivåer av testosteron har sina bieffekter. Du behöver såklart inte uppleva några av dessa men det är alltid bra att vara medveten om potentiella risker. Är du över 65 år finns det en ökad risk för hjärtproblem. Vanligare symptom är t.ex. Acne, minskad storlek på testiklarna, sömnapné och bröstförstoring. 

Vanliga frågor om testobooster

Vad är en testobooster?

Ett tillskott av naturliga ämnen som hjälper 'boosta' kroppens testosteronnivåer på olika sätt.

Är testobooster farligt?

Det finns en del biverkningar associerade med ökade testosteronnivåer och är du äldre kan det finnas fler aspekter att ta hänsyn till vid ökade testosteronnivåer. Testoboosters överlag är tämligen ofarliga och leder på sin höjd till mer acne eller sömnapné. Du kan läsa mer om biverkningar längre upp i vår guide. Är du osäker rekommenderar vi att du talar med läkare innan du köper testobooster.

Fungerar testoboosters?

Det finns mycket som visar på att de ämnen som används i testoboosters fungerar och recensionerna på produkterna visar på samma sak. Nämnvärt är dock att det inte är något mirakelpiller och om du inte redan håller en vettig kost och träningsregi så kan du inte förvänta dig speciellt positiva effekter av en testobooster

Ökar testoboosters min sexlust?

Ja, det finns mycket stöd för att testoboosters gör just detta. Rent vetenskapligt leder ökad testosteron till ökad lust, men det är bara att läsa recensioner på testoboosterprodukter för att se hur sexlusten, speciellt hos äldre män har ökat.

Vilka effekter har en testobooster?

Testosteron har väsentliga effekter på muskelmassa och bentäthet, men det manliga könshormonet driver även sexlusten och sperimeproduktionen. Användning av testobooster ger en ökad effekt på dessa områden och är speciellt effektiva om du har låga nivåer av testosteron eller är äldre.

När ska jag inte använda testobooster?

Är du yngre än 20 finns det egentligen inte anledning att använda en testobooster, såvida du inte har låga nivåer av testosteron eller aspirerar till att bli en bodybuilder eller tränar på en väldigt hög nivå.

Testvinnare - Bäst Testobooster

 • RAW Test
 • Swedish Supplements T-Power
 • Self Omninutrition Mega Tribulus
 • Core Tribulus 90
 • Jacked Testo Booster
Betygsätt den här artikeln
Omdöme
Omdöme
Omdöme
Omdöme
Omdöme
64 röster, Genomsnitt: 4.4 / 5