Bäst i test: Bästa testobooster 2021

Vi har testat ett flertal av de främsta testosterontillskotten på marknaden och valt ut 5 av våra favoriter för att underlätta ditt köp av testobooster. Testosterontillskott används för att öka testosteronnivåerna i kroppen. Nivåerna i kroppen driver sexlusten, har stor inverkan på spermieproduktionen men även andra väsentliga effekter på muskelmassa och bentäthet. Det finns ett stort antal med produkter på marknaden och att gå igenom all information för att göra ett informerat val är inte lätt men vi har underlättat detta genom att göra det åt er, och valt ut 5 av de bästa testosterontillskotten på den svenska marknaden. Vinnaren i vårt test 2021 är RAW Test

Vilket testosterontillskott är bäst?

Det viktigaste är att ta reda på vad som finns i en testobooster. Innehållet är det primära att se över när du funderar på att ta testosterontillskott. Det finns många mineraler och vitaminer som kan vara effektiva för att höja eller upprätthålla testosteronnivåerna i kroppen, problemet är att skilja mellan vilka som faktiskt fungerar och vilka som inte gör det. Många män vill ta testoboosters för att maximera mängden muskler man kan bygga och för öka sin nedåtgående sexlust, och då är det viktigt att ha koll på innehållet.

Pris och pris per kapsel är som alltid en viktig variabel för oss alla. Detta skiljer sig inte alltid överdrivet mycket mellan produkter med liknande innehåll, men ofta innebär fler ingredienser dyrare pris per kapsel. Här gäller det att kunna hitta en bra balans mellan många ingredienser och vilka som fungerar. Till exempel kan en testobooster som bara innehåller bockhornsklöver kosta strax under 2 kronor per kapsel medan en med flera olika ingredienser kan kosta uppåt 4 kronor per kapsel.

Längre ner på sidan kan du läsa mer i vår guide till testoboosters, om olika ingredienser och annan allmän information som är intressant om du funderar på att använda testosterontillskott. Mycket av den informationen har också använts som grund i vår rankning. Vårt test har baserats övergripande efter de upplevda effekterna av de olika produkterna vi testat och dess innehåll sett till priset.

 

 1. 1. RAW Test
  9,6/10
  RAW Test
  Bäst i test
  Antal kaps
  120 kaps
  Krona / dos
  11,63 kr
  Kaps / dos
  4 st
  Aktiva ingredienser
  8 st
  Till Butik
  349 kr
 2. 2. Mutant Test
  9,3/10
  Mutant Test
  Antal kaps
  180 kaps
  Krona / dos
  11,30 kr
  Kaps / dos
  6 st
  Aktiva ingredienser
  10 st
  Till Butik
  339 kr
 3. 3. Swedish Supplements T-Power
  9,1/10
  Swedish Supplements T-Power
  Antal kaps
  200 kaps
  Krona / dos
  15,96 kr
  Kaps / dos
  8 st
  Aktiva ingredienser
  11 st
  Till Butik
  399 kr
 4. 4. Core Tribulus 90
  8,7/10
  Core Tribulus 90
  Antal kaps
  100 kaps
  Krona / dos
  3,58 kr
  Kaps / dos
  2 st
  Aktiva ingredienser
  4 st
  Till Butik
  179 kr
 5. 5. Jacked Testo Booster
  8,6/10
  Jacked Testo Booster
  Antal kaps
  120 kaps
  Krona / dos
  9,97 kr
  Kaps / dos
  4 st
  Aktiva ingredienser
  10 st
  Till Butik
  299 kr

testobooster

Köpguide till bästa testobooster

Som tidigare nämnt är det viktigt att bestämma sig för vad man ska använda sin testobooster till när man ska köpa en. Är det för att väsentligt höja testosteronproduktionen, för att maximera träningen eller kanske för att öka sexlusten? Nämnvärt innan vi går vidare in på detta är att bland de bästa sätten att bibehålla och erhålla en jämn testosteronnivå i kroppen är genom träning och diet, så att främst se över dessa vanor är väsentligt innan du överväger testosterontillskott. Har du träning och kost under kontroll och fortfarande är i behov utav ett tillskott så är då frågan vad det är du ska ha tillskottet till. Tillskotten används främst av individer som tar sin träning på högsta allvar och av äldre aktiva män. Ökade nivåer av testosteron har direkt inverkan på muskelmassa och ork, vilket helt klart är önskvärt om man vill bli större och starkare. Testosteron har också inverkan på sexlusten och trötthet. Äldre män som känner att de börjar tappa på dessa fronter kan få livsförändrade effekter av en effektiv testobooster.

Viktiga ingredienser att leta efter

I träningssyfte och allmänt för att kunna åtnjuta de effekter ökade testosteronnivåer kan ha hos individer som tränar riktigt hårt och hos åldrande män, är det viktigt att veta att bevisningen runt olika ämnens effekt på testosteron är oviss. Nedan följer några som det faktiskt finns belägg för sin påverkan på dessa nivåer.

 • check

  D-asparaginsyra

  Hittar vi i testiklarna och är en aminosyra som är direkt kopplad till testosterontillverkningen i kroppen. Cellerna i testiklarna använder detta ämne för att säga till kroppen att konvertera kolesterol till testosteron. Tillskott av detta ämne ska alltså bistå denna produktion och lura kroppen att tillverka mer testosteron och minska kolesterolnivåerna, vilket kan vara extra effektivt hos äldre män. Ökade nivåer av detta ämne har visat sig leda till ökad testosteronnivåer och är likt bockhornsklöver något vi finner i de flesta testosterontillskotten.
 • check

  Zink & Magnesium

  Finns i mycket mat vi äter men brist av dessa ämnen leder till minskade testosteronnivåer, då båda dessa ämnen bidrar till att bibehålla nivåerna. Tränar man mycket, lever stressigt och sover dåligt hjälper dessa tillskott eftersom alla dessa problem är kopplade till låga testosteronnivåer, testosterontillskotten har alltså potential att hjälpa på flera fronter. Tillskottet har dessutom visat sig effektiva i studier där det i en brittisk studie ledde till en 30 % ökning i testosteronnivåerna som resulterade i bättre välmående. Zink och magnesium kommer ofta i gemensam form och kan kallas ZMA i innehållsförteckningar. Båda tillskotten finns i de flesta testoboosters.
 • check

  Bockhornsklöver

  Finner man i de flesta testoboosters, det finns även tillskott som endast innehåller detta ämne och med bra anledning, det funkar. Bockhornsklöver har i studier gett högre testosteronnivåer till deltagare men har definitivt haft störst inverkan på styrketräningen i form av ökad muskelmassa.
 • check

  D-vitamin

  Har visat sig effektivt när det kommer till testosteronökning och är därför även det med i många tillskott. D-vitamin är också ett tillskott som gör mycket annan nytta i kroppen och kan vara bra att öka i kroppen i vilket fall. I ett mörkt land som Sverige har många brist på D-vitamin där solen är den vanligaste källan till vitaminet.

Dosering

Överdriv aldrig doseringen av testobooster, följ instruktionerna på produkten. Vissa produkter tas i cykler av 4 veckor medans andra kan användas kontinuerligt. Intag varierar från 2-4 kapslar om dagen. Vår rekommendation är att alltid följa den dosering som står på produkten eftersom det finns vissa bieffekter av att ta testosterontillskott och överdrivet intag skulle kunna framhäva dessa. Ashwagandha är ett annat kosttillskott som har associerats med ökade testosteronnivåer och muskelmassa. Är du ute efter något mer naturligt som dessutom har inverkan på stress kanske detta är tillskottet för dig.

Biverkningar

För höga nivåer av testosteron har sina bieffekter. Du behöver såklart inte uppleva några av dessa men det är alltid bra att vara medveten om potentiella risker. Är du över 65 år finns det en ökad risk för hjärtproblem. Vanligare symptom är t.ex. Acne, minskad storlek på testiklarna, sömnapné och bröstförstoring. 

Vanliga frågor om testobooster

Vad är en testobooster?

Ett tillskott av naturliga ämnen som hjälper 'boosta' kroppens testosteronnivåer på olika sätt.

Är testobooster farligt?

Det finns en del biverkningar associerade med ökade testosteronnivåer och är du äldre kan det finnas fler aspekter att ta hänsyn till vid ökade testosteronnivåer. Testoboosters överlag är tämligen ofarliga och leder på sin höjd till mer acne eller sömnapné. Du kan läsa mer om biverkningar längre upp i vår guide. Är du osäker rekommenderar vi att du talar med läkare innan du köper testobooster.

Fungerar testoboosters?

Det finns mycket som visar på att de ämnen som används i testoboosters fungerar och recensionerna på produkterna visar på samma sak. Nämnvärt är dock att det inte är något mirakelpiller och om du inte redan håller en vettig kost och träningsregi så kan du inte förvänta dig speciellt positiva effekter av en testobooster

Ökar testoboosters min sexlust?

Ja, det finns mycket stöd för att testoboosters gör just detta. Rent vetenskapligt leder ökad testosteron till ökad lust, men det är bara att läsa recensioner på testoboosterprodukter för att se hur sexlusten, speciellt hos äldre män har ökat.

Vilka effekter har en testobooster?

Testosteron har väsentliga effekter på muskelmassa och bentäthet, men det manliga könshormonet driver även sexlusten och sperimeproduktionen. Användning av testobooster ger en ökad effekt på dessa områden och är speciellt effektiva om du har låga nivåer av testosteron eller är äldre.

När ska jag inte använda testobooster?

Är du yngre än 20 finns det egentligen inte anledning att använda en testobooster, såvida du inte har låga nivåer av testosteron eller aspirerar till att bli en bodybuilder eller tränar på en väldigt hög nivå.

Testvinnare - Bäst Testobooster

 • RAW Test
 • Mutant Test
 • Swedish Supplements T-Power
 • Core Tribulus 90
 • Jacked Testo Booster
Betygsätt den här artikeln
Omdöme
Omdöme
Omdöme
Omdöme
Omdöme
18 röster, Genomsnitt: 4.2 / 5
Senast Uppdaterad: 2021-04-07 09:24:27