Vårt arbete finansieras av våra läsare. Genom affiliate-samarbeten erhåller vi en provision på vissa köp som görs via länkar på sidan.

Bäst i Test: Bästa matkassen 2022

Uppdaterad januari 2022

Att laga mat är inte alltid det roligaste och även om man tycker det är roligt kan handlandet och inspirationen vara svår. Matkassar har på senare år blivit ett otroligt populärt och är ett enkelt sätt att förenkla allt det ovannämnda. Du får maten skickad till dig eller behöver på din höjd hämta upp den packad och klar. Inspirationen är gjord åt dig och du får varierande recept för varje vecka givet till dig. Det är inte konstigt att det är populärt, men med ökad popularitet innebär ökade utbud. Vi har helt enkelt gjort ett test på ett flertal matkassar på svenska marknaden och valt ut 5 som vi anser presterar bäst, där Hello Fresh blev bäst i test.

Vilken är den bästa matkassen?

En matkasse ska underlätta vardagen, främst ska den göra så att du slipper handla, fundera över vilken mat som ska lagas idag men ska även ge dig möjlighet att tänka nyttigt, smakrikt eller snabbt. Har man en familj vet man hur mycket stress vardagen kan föra med sig och en matkasse borde minska den stressen på bästa möjliga sätt. När vi betygsatt matkassarna har detta varit främst i tanke; hur matkassen underlättar vardagen. Längre ner på sidan har vi samlat en köpguide över aspekter vi tycker är viktiga när det kommer till att välja matkasse, och alla de har vägt in i vår betygsättning. De faktorer som vägt tyngst är dock följande:

 • Matlagningsupplevelsen – Denna punkt berör främst recept, resultat och smak. Matkassar är väldigt varierande och ingen vecka är exakt likadan men man får ändå en uppfattning av resultaten och huruvida recepten är enkla att följa, hur komplexa de är och hur goda maträtterna är. Hela matlagningsupplevelsen är självklart en av de viktigaste aspekterna.
 • Valmöjligheter – Punkten berör främst vad företaget ger dig för valmöjligheter och flexibilitet. hur många olika kassar erbjuds? (Vegan, vegetarian, flextarian, barnanpassad, osv). Hur många portioner och antal middagar kan man välja mellan? Framstår recepten varierande? Vad som erbjuds och hur flexibelt det är att välja är väldigt viktigt
 • Pris & leverans – Levererar de i hela Sverige? Vad kostar de olika alternativen? Hur är priset i jämförelse med vad man får för varor? Hur fungerar hemleverans och när kommer den? Eller hämtas kassen upp? Kan man på kort tid beställa en kasse? När man köper en kasse ingår allt eller måste man ändå köpa alla kryddor och vissa ingredienser separat? Frågor kring pris och leverans är en viktig del i att minska stressen.

 1. Hello Fresh

  9,8/10
  "Populär, prisvärd och innovativ matkasse som väcker matlagningsglädje"
  Hello Fresh
  Bäst i test
  Skräddarsy matkassen
  Ja
  Valmöjligheter
  18+ recept
  Antal portioner
  2-4
  Antal måltider
  3-5
  Barnvänliga alternativ
  Ja
  Matpreferenser
  Några
  Receptsvårighet
  Låg
  Generell Tillagningstid
  Kort
  Fördelar
  • Inga tillköp behövs
  • Inget matsvinn (ingredienser i exakta mängder)
  • Stor variation & valmöjligheter
  • Prova på pris
  Nackdelar
  • Svårt att få en uppfattning om recept & liknande innan man lagt beställningen

  Recension

  Matupplevelse

  Hello Fresh gör faktiskt både simpla och svårare recept men du får stor möjlighet att välja här så det tar inget från upplevelsen. Det är enkla instruktioner där alla ingredienser ingår, utan extra tillköp, så själva matlagsningsupplevelsen är kanon. Det är goda och ofta fräscha smaker, som namnet kanske antyder och det finns mycket lite att klaga på då alla ingredienser kommer med i rätt mängd. Enkelt, gott och inspirerande. Du sparar verkligen tid och stress eftersom allt är lätt att följa

  Valmöjligheter 

  Hello Fresh ger dig många val, det finns 6 preferenser att välja mellan: Allt, familjevänligt, vegetariskt, snabbt & enkelt, kalorismart och fisk & grönsaker. Detta innebär dock bara en preferens och de kommer erbjuda dessa recept först för att underlätta för dig men du kan välja helt valfritt mellan alla recepten. Det finns dock några restriktioner när det kommer till vilka recept de har nämligen andra receptkategorier såsom premium där bara ett recept i veckan kan köpas. Fisk och grönsaker har till exempel bara 2 recept i veckan. Så det varierar lite men du har full kontroll övar dina val.

  Pris & leverans

  En matkasse från Hello Fresh kostar runt 500 kr utan prova på pris eller andra rabatter. Det är ett ganska rimligt pris med tanke på valmöjligheten du får och tanken att inga extra tillköp behövs. Det finns både dyrare och billigare kassor så man kan väl säga att det hamnar i medelklassen, något under. Med prova på priserna är det definitivt värt. De har hemleveranser och levererar till stora delar av Sverige (du kan kolla vilka kommuner/städer de levererar till på deras FAQ/hjälpcenter sida). Tiderna varierar ganska mycket beroende på var du bor och vilket intervall du väljer.

  Slutsats:

  Hello Fresh är prisvärt, gott, flexibelt, och kräver inga extra tillköp; allt du vill ha i en matkasse. Välj mellan 18+ recept varje vecka och skräddarsy din meny efter behov och preferenser.

  Läs mer
 2. Linas Matkasse

  9,6/10
  "Klassisk matkasse som ständigt förnyas och erbjuder stora valmöjligheter"
  Linas Matkasse
  Skräddarsy matkassen
  Ja
  Valmöjligheter
  40+ recept
  Antal portioner
  2-4
  Antal måltider
  3-5
  Barnvänliga alternativ
  Ja
  Matpreferenser
  Många
  Receptsvårighet
  Medel
  Generell Tillagningstid
  Mellan
  Fördelar
  • Stor valmöjlighet
  • Goda & blandade smaker
  • Lång erfarenhet inom matkasseindustrin
  • 30% prova på rabatt (första 2 kassarna)
  Nackdelar
  • Tillköp kan krävas (recepten har en "bra att ha hemma" sektion)

  Recension

  Matupplevelse

  Det finns mycket valmöjligheter så upplevelsen kan verkligen skräddarsys efter din ork och smak. Recepten är enkla att följa och har tydliga instruktioner. Smaken är nästan alltid god och eftersom du väljer alla dina recept själva vore det konstigt annars. Det enda vi kan klaga på är att allt inte kommer med i kassen och tillköp ofta behövs, alla recept har en ”bra att ha hemma” sektion så när du väljer recept bör du alltid kolla vad som står där, så att du är förbered när maten kommer. Något frustrerande men bara att vänja sig vid när man väljer recept (ofta är det saker man ändå har hemma men inte alltid)

  Valmöjligheter

  Linas Matkasses recept är många och goda, du kan verkligen bli inspirerad när du väljer veckans måltider. Varje vecka ger dig olika val, över 40 recept varje vecka, och du kan välja bland en mängd olika kategorier från vegetariskt, gluten & laktosfritt, klimatsmart, snabblagat, barnvänligt osv. Du kan välja mellan 3-5 middagar och skifta mellan 2-4 portioner. Det enda som kan bli jobbigt med så många val är att det blir svårt att välja mellan alla goda alternativ, detta kan ju både vara en för- och nackdel: du har med valbarhet men samtidigt tar det mer ork att välja och du måste inspireras vilket helt färdiga kassar inte kräver.

  Pris & leverans

  Utan prova på priser (vilket finns) så kostar det billigaste alternativet runt 600kr, så det finns billigare alternativ men du har ändå full valmöjlighet mellan recepten. Dessutom är deras leveransområde mycket stort och levererar till stora delar av Sverige vilket annars är ovanligt om det inte är upphämtningskassar från livsmedelsaffär. Vill du göra ändringar måste du göra det en 6-7 dagar innan leverans och de levererar kassen söndagar eller måndagar.

  Slutsats:

  Linas Matkasse ger dig full valmöjlighet och levererar till stora delar av landet. Kvalitén är hög och maten god. Vilka matpreferenser du än har finns det sannolikt på menyn med 40+ valmöjligheter.

  Läs mer
 3. Middagsfrid

  9,3/10
  Middagsfrid
  Skräddarsy matkassen
  Nej
  Valmöjligheter
  6+ Olika kassar
  Antal portioner
  2-4
  Antal måltider
  3-5
  Barnvänliga alternativ
  Ja
  Matpreferenser
  3
  Receptsvårighet
  Medel
  Generell Tillagningstid
  Mellan
  Fördelar
  • Färdiga kassar
  • Inga val/planering
  • Goda & välbeskrivna recept
  • 250kr rabatt på första kassen
  Nackdelar
  • Fåtal leveransområden
  • Tillköp kan krävas

  Recension

  Matupplevelse

  Det är verkligen enkla och goda menyer som ges i de olika kassarna. Du kan räkna med varierande recept och kost som ger dig all näring du behöver. Recepten är enkla att följa och det är bra beskrivna steg. Det enda som är något jobbigt är att saker behöver köpas till men du får varje vecka en lista på alla extra ingredienser som behövs, vilket underlättar mycket.

  Valmöjligheter

  Det finns 6 stycken kassar att välja mellan som varierar både i antal portioner och måltider. Dessutom kan det köpas fruktkasse eller melliskasse om det är av intresse. Du har inte lika mycket valbarhet som med andra märken av matkassar i recept och dylikt men då blir fokuset högre på de recepten som faktiskt gäller och det känns nästan på kvalitén, + att du slipper göra massa val varje vecka utan behöver endast göra ett (en kasse) eller noll om du prenumererar.

  Pris & leverans

  Du kan få prova på pris på första kassen som då går ner mycket i pris. Annars går billigaste kassen på runt 600kr så det påminner om Linas matkasse ungefär. De har hemleverans men det kanske mest negativa med denna kasse är att det är väldigt specifikt leveransområde (du hittar dem på hemsidan under ”så funkar det” fliken). Det är 17 stycken större städer och samhällen främst i södra delarna av Sverige (tänk Stockholm och neråt). Om du bor i någon av dessa är detta verkligen en fantastisk påse men annars blir det ju tyvärr svårt.

  Slutsats:

  En matkasse som verkligen underlättar dina middagsval i vardagen men har ett något slimmat leveransområde. Välj mellan 6 olika kassar beroende på preferens och det är i stort sett allt du behöver göra.

  Läs mer
 4. Simple Feast

  9,0/10
  ”Miljövänligt, grönt och gott; Simple Feast minskar vardagsstress och klimatångest”
  Simple Feast
  Klimatsmart
  Skräddarsy matkassen
  Ja
  Valmöjligheter
  5 recept
  Antal portioner
  2-5
  Antal måltider
  3-5
  Barnvänliga alternativ
  Nja
  Matpreferenser
  Endast Växtbaserat
  Receptsvårighet
  Mycket låg
  Generell Tillagningstid
  Kort
  Fördelar
  • Stort tänk på hållbarhet
  • 100% växtbaserade
  • Otroligt goda & varierande recept
  • Väl förberedda kassar
  Nackdelar
  • 1000+ orter men främst runt stora städer och södra Sverige
  • Få valmöjligheter

  Recension

  Matupplevelse

  Du mättar verkligen både magen och sinnet med denna gröna kasse. De erbjuder verkligen inspirerande växtbaserade måltider som både är och ser fantastiskt goda ut. För att vara helt vegetarisk/vegansk är variationen väldigt omväxlande och smakupplevelsen varierad. Lådans ingredienser är dessutom väldigt bra uppdelade i markerade lådor för de olika recepten vilket gör förberedelserna och tillagningstiden mycket kortare. Om du bara velat testa på en växtbaserad kost eller om du redan är belevad inom den så är denna kasse verkligen att rekommendera.

  Valmöjligheter

  Du får egentligen inte jättemycket i valmöjligheter eftersom menyn endast är växtbaserad. Du har varje vecka 5 recept att välja mellan och får välja 3 av dessa, vilket kan kännas tråkigt men du slipper att varje vecka sitta och göra massvis med val mellan en mängd olika alternativ. Fokuset här blir i stället kvalitativa måltider. För måltiderna är verkligen otroligt goda och det är stor variation hos de 5 recepten som erbjuds.

  Pris & leverans

  Det är en relativt dyr kasse och börjar på runt 700 kr för 2-3 personer och tusenlappen för 4-5 personer. Du kan välja mellan att få kassen levererad varje vecka eller varannan och du har ingen bindningstid eller liknande utan kan avsluta när du vill. De levereras främst i större städer med omnejd och har över 1000+ orter som de levererar till (som oftast är vanligt med matkassar är det dock vid större städer och södra Sverige som främst gäller).

  Slutsats:

  Inspirerade och goda vegorätter med högt miljötänk. Kassen, recepten och ingredienserna är markerade och uppdelade i olika låder vilket gör förberedelsen och tillagningen mycket effektiv. Få valmöjligheter men god kvalité.

  Läs mer
 5. Matkomfort

  8,8/10
  ”Premiumalternativet som passar både ensamstående och megafamiljen, med väl förberedda och lyxiga matkassekoncept”
  Matkomfort
  Bästa premiumvalet
  Skräddarsy matkassen
  Nej
  Valmöjligheter
  5 Olika kassar
  Antal portioner
  1-8
  Antal måltider
  3-4
  Barnvänliga alternativ
  Ja
  Matpreferenser
  Några
  Receptsvårighet
  Medel
  Generell Tillagningstid
  Kort
  Fördelar
  • Lyxiga kassar
  • Mycket väl förberedda kassar (ex. soppor kommer färdiga)
  • Högt kvalité- & hållbarhetstänk
  Nackdelar
  • Mycket litet leveransområde (Endast Mälardalen)

  Recension

  Matupplevelse

  Det bästa här är hur väl förberedd kassen är, för att minimera tiden du behöver spendera i köket, trots att menyn inte är simpel. Så svårighetsgraden känns hög men tillagningstiden blir ändå kort. Alla fonder, soppor, såser och dylikt kommer färdiga och redo att värmas i kassen och tillagas av kockar. Det märks att det är en högkvalitativ matkasse med goda och varierande smakbilder. Helt enkelt fantastiskt helt matupplevelsemässigt.

  Valmöjligheter

  Du har inte så stor möjlighet att välja inom själva kassen annat än antal personer som ska ha mat. Kassarna är inte speciellt flexibla annat än här; du kan vara ensamstående eller vara upp till 8 personer som ska dela kassen (beroende på kasse). Du har 5 alternativ: Premium, vego premium, Sthlmslådan (fågel, fisk, grönsaker), Familjefavoriter och VROOOM (Snabblagat). Du har alltså alternativ att välja mellan och hur många som ska äta men annars är valen rätt fasta. Antalet måltider på varje kasse är till exempel helt fast.

  Pris & leverans

  Det är en premiumkasse där de flesta alternativen kostar 1000+ kr (om man inte är 1-2 personer). Det är som sagt en högkvalitativkasse som är kockförberedd. Du kan få leverans varje eller varannan vecka men kan enkelt kontrollera abonnemang via deras hemsida och leveranser sker på söndagar mellan 14-22. Tyvärr är leveransområdet väldigt litet och du kan endast få mat ifrån matkomfort om du bor i Mälardalen. Detta har sänkt betyget ganska mycket för det är verkligen en fantastisk matkasse.

  Slutsats:

  Mycket goda kockförberedda matkassar av hög kvalité. Mycket genomtänka och väl förberedda vilket gör att man trots kvalitén behöver spendera lite tid i köket med själva matlagningen. Många valmöjligheter i antalet portioner men ej i antalet måltider. Tyvärr väldigt litet lervaransområde (endast Mälardalen).

  Läs mer

matkasse kopguide

Din köpguide till bästa matkassen

Det finns faktiskt förvånansvärt många matkassar att välja mellan och nästan varje märke har en stor variation på både kassar, antal måltider och portioner. Det är inte lätt att navigera så vi har gjort en köpguide för att på så sätt kunna underlätta ditt val i djungeln av matkassar med punkter som är viktiga att fundera över innan man genomför ett köp.

 • map

  Leveransområde 

  Detta är absolut den viktigaste punkten; Se till att de levererar kassar dit du bor (speciellt om du bor på landet). Om du bor i Stockholm kan du nästan räkna med att alla kassar finns, men desto mindre staden du bor i är, och tyvärr även desto mer norröver du bor, desto troligare är det att det inte kommer kunna levereras till dig, eller att du åtminstone måste hämta upp kassen. Vill du ändå ha matkassar så skulle vi rekommendera att titta på de stora matåterförsäljarnas kassar; såsom ICA, COOP, City Gross och Hemköp. Var du än bor så kan man räkna med att en större affär av någon av dessa finns och då brukar även matkassarna göra det. I övrigt kolla alltid leveransområdet.
 • coins 10

  Pris 

  Priserna kan skilja sig rätt mycket mellan olika kassar och företag. Om priset mer än innehållet är viktigt för dig så jämför alltid mellan olika märken, det finns flera alternativ som erbjuder lågpriskassar. Ofta är det igen de stora återförsäljarna som erbjuder de mer prisvärda alternativen. I priset sitter dock ofta kvalitén och variationen, så vad man tjänar i slantar förloras ofta i matupplevelsen. Portionspriset kan verkligen skilja sig mycket mellan kassar och märken så kolla alltid hur prislappen ändras. Dock finns det många märken som erbjuder prova-på priser så att du kan testa några kassar till väldigt bra pris och på så sätt få en känsla för om du gillar kassen eller inte utan att det kostar skjortan.
 • choose

  Valmöjligheter 

  Hur många kassar finns det att välja på? Finns det du är ute efter? Om du till exempel är vegan, så borde det ju fördelaktigen finnas en vegankasse. Har du familj så kanske det är en barnvänlig eller snabblagad kasse du behöver, för att underlätta i vardagen. Vilka behov du än har så säger variationen i kassarna mycket om vilka variationsmöjligheterna du har och märket erbjuder. Få val kan dock innebära att det är ett högre fokus på kvalité, om det är vad du letar efter i en matkasse. Se över vilka alternativ som finns och välj därefter men tänk på att olika alternativ kan kosta olika mycket.
 • lunch box

  Mat variation 

  Ta dig en titt på om det skiljer sig mellan kassarna och huruvida recepten som erbjuds i kassarna verkar variera. En anledning till att välja en matkasse i stället för att själv göra mat är för att slippa tvinga fram inspirationen och välja olika recept; matkassen ska göra detta åt dig. Variation är skönt speciellt när det kommer till specialkassar som är inriktade mot barn eller vegetarianer vars recept lätt skulle kunna bli lika; du vill inte bara se pasta till barnen eller sallader om du är vegetarian. Kolla om variationen verkar stor; det en en tydlig indikation på tanke bakom koncepten. Ofta kan man kolla några veckor framåt i tiden om man vill ha en bättre helhetsbild.
 • grocery

  Beställning 

  Titta över hur beställningarna ser ut. Hur tidigt måste man bestämma sig för en kasse? Vissa leverantörer behöver nästan veta en vecka innan om du ska ha kasse nästkommande. Kolla om man kan prenumerera eller måste man göra en beställning varje vecka. Det är även bra att se huruvida man kan göra en avbeställning och hur tidigt den måste ske. Ibland kommer man på att en matkasse vore en bra idé för sent och då är det skönt om det finns kortbeställningstid, samma sak med ånger. Prenumeration är skönt för då slipper du allt krångel med att välja varje vecka.
 • meal

  Leverans 

  Nästan alla matkassar har hemleverans eftersom de flesta är fristående företag utan att vara återförsäljare av matvaror. Matvaruhandlare såsom ICA, COOP, City gross osv kan man välja att hämta upp maten själv vilket nästan är nödvändigt om du bor på landet där valmöjligheterna är färre och hemleveranser oftast inte erbjuds. Dock ska du alltid kolla huruvida hemleverans finns som möjlighet och vad den innebär. Vilken tid och vilken dag det levereras är viktigt att veta om man vill ha möjligheten att plocka varorna direkt. Det är också bra att veta var de kommer ställa varorna och så vidare.
 • cuisine

  Antal måltider 

  Kolla hur många måltider som företaget erbjuder och hur det skiljer sig mellan olika kassar. Det kan vara stor skillnad mellan både de olika företagen och de olika kassarna. Antalet måltider säger helt enkelt hur många dagar i veckan som kassen kommer täcka. Väljer man 5 måltider så har du alla vardagar klara, väljer du 3 så får man välja vilka tre som gäller. Detta är viktigt att tänka på eftersom det har stor inverkan på pris, vardagsfriheten och stressen, men kan också vara viktigt för antalet portioner.
 • share

  Antal portioner 

  Kolla hur många portioner olika matkassar erbjuder och se verkligen till att välja det antalet du behöver och inte för många, det blir både dyrt och slösaktigt. Det kan variera rätt mycket mellan märken och kassar vad antalet måltider och portioner som erbjuds är. Har du en stor familj så är det viktigt att alla ska bli mätta och belåtna, då passar inte alla kassar eller företag lika bra. Bor du själv så brukar alltid 2 portioner vara lägst satt men då har man möjlighet till matlådor och man kan då till exempel välja att endast ta 3 måltider för att täcka en vecka. Orkar man leva med rester kan antalet portioner alltid anpassas efter det.
 • food2

  Tillköp? Vad ingår 

  En något enerverande grej med matkassar är att det ibland inte ingår alla ingredienser som behövs till matlagningen; i många fall är det bara standardgrejer såsom salt, peppar och olja till stekning. Det har är ju inga stora problem eftersom det nästan alltid finns hemmavid. Något som däremot inte alltid finns hemma och ibland uteblir är mer väsentliga saker för receptet som till exempel buljongtärning eller mer specifika kryddor. Det är inte alltid men ibland så kräver matkassarna extern handling och då fallerar konceptet något. Om det finns möjlighet att titta på vad recepten kräver och vad som ingår gör alltid det för att få en tydligare bild över vad som krävs av dig i handlingsväg. Det är dock enklare att springa iväg och handla ett paket buljongträningar än att storhandla.
 • customer 12

  Betyg & omdömen 

  Något som vi nästan alltid rekommenderar är att titta på betyg och omdömen satta av andra kunder, och då titta på både negativa och positiva omdömen för att få en insyn i hur matkassen funkar och var det kan finnas brister. På detta sätt är du mer förbered och får ett bättre beslutsunderlag. Kunder tenderar att vara väldigt ärliga om något överdrivna i sina recensioner, men du får i alla fall en bättre uppfattning än om du bara går på egen känsla. Tänk dock på att de flesta matkassar har egna hemsidor där man beställer och har då kontroll på vad som syns och inte syns på sidan, detta är viktigt när det kommer till recensioner och omdömen. Ta dem med en nypa salt.

Vanliga frågor om Matkassar

Vilken matkasse är bäst?

I vårt test vann Hello Fresh eftersom det ger dig bra med valmöjligheter, goda recept, prisvärda kassar och finns tillgänglig i stora delar av Sverige. Är du osäker på vad du letar efter i en matkasse får du gärna läsa igenom vår köpguide för att få en bättre överblick i vad som kan vara viktigt att tänka på när man ska beställa en matkasse.

Är det prisvärt med matkasse?

Många undersökningar har påvisat att matkassar är mycket prisvärda alternativ och många gånger billigare än vanlig handling, men det beror också på vilken kasse du väljer. Det finns rätt dyra matkassealternativ. Vanlig handling till mycket matsvinn och extra köp. Matkassar minimerar detta och du sparar mycket tid på att slippa handla och bestämma vad du ska handla. 

Varför matkasse? Vad är fördelarna?

Du sparar massvis med tid och drar därmed ner på vardagsstressen. Det blir mindre planering kring allt vad mat innebär och du slipper själva inspirera dig när det kommer till recept och detta leder oftast till en mer varierad diet och ork i vardagen. Fördelarna är många och ofta är matkassar till och med billigare än att handla själv.

Var levereras matkassar?

Detta beror på matkassen. Vanligast är dock större städer med omnejd och då ofta städer söder om Stockholm. Kolla alltid leveransområdet innan du beställer. Om du inte finns inom leveransområdet är det närmsta du kan komma att köpa matkassar från närmsta stora livsmedelskedja. Återförsäljare såsom; ICA, COOP, City Gross, Hemköp och liknande erbjuder ofta matkassar där hemleverans kan vara ett alternativ. Annars går det alltid att hämta dem på plats och det finns nästan alltid en av dess återförsäljare i närheten där människor bor.

Testvinnare - Bäst Matkasse

 • Hello Fresh
 • Linas Matkasse
 • Middagsfrid
 • Simple Feast
 • Matkomfort
Betygsätt den här artikeln
Omdöme
Omdöme
Omdöme
Omdöme
Omdöme
7 röster, Genomsnitt: 4.9 / 5