Bästa CC-cream 2024

Av: Karin Svensson • Senast uppdaterad:
Upptäck mirakelprodukten CC-cream - din bästa vän för en felfri hudton.
Se alla testvinnare

CC-cream, eller Color Correcting Cream som det egentligen heter, är en mirakelprodukt inom skönhetsvärlden. Denna multifunktionella kräm kombinerar egenskaperna hos flera olika produkter i en och samma tub. Den fungerar som en primer, foundation och concealer, samtidigt som den har vårdande egenskaper för huden. Med sin unika förmåga att jämna ut hudtonen och dölja små skönhetsfel, är CC-cream ett måste i varje makeupväska. Oavsett om du bara vill ha en naturlig look för en dag på jobbet eller behöver en fullständig täckning för ett speciellt tillfälle, kommer CC-cream att vara din bästa vän.

I vår strävan att hitta det bästa CC-creamen har vi testat en rad olika produkter från olika märken. Vi har analyserat och jämfört deras täckningsförmåga, hållbarhet, ingredienser och prisvärdhet. Efter noggranna överväganden och tester har vi kommit fram till att Lumene CC Color Correcting Cream är det bästa CC-creamen på marknaden idag. Med sin fantastiska täckningsförmåga och naturliga finish, ger den huden en felfri look utan att se kakig ut. Dessutom är den berikad med nordiska ingredienser som återfuktar och skyddar huden, vilket gör den till ett utmärkt val för alla hudtyper.

Bäst i Test 24 är gratis att använda och kommer alltid att vara det. Om du uppskattar vårt arbete kan du stödja sidan genom att klicka på någon av våra köplänkar. Om du genomför ett köp via dessa länkar får vi en liten provision från återförsäljaren. Detta hjälper oss att fortsätta tillhandahålla noggrann information och utföra fler produkttester för att hjälpa dig hitta de bästa produkterna på marknaden.
cccream dea044ff0c1df3487

De 5 bästa CC-cream 2024

 1. LumeneCC Color Correcting Cream SPF 20 30 ml - Medium CC Color Correcting Cream SPF 20 30 ml - Medium Bäst i test: 4,7/5
 2. Dr.Jart+Cicapair Tiger Grass Color Correcting Treatment 15 ml Cicapair Tiger Grass Color Correcting Treatment 15 ml Bästa reparationskräm: 4,5/5
 3. It CosmeticsYour Skin But Better CC+ SPF50+ Light 12ml Your Skin But Better CC+ SPF50+ Light 12ml Bästa multifunktionella: 4,3/5
 4. FilorgaOxygen-Glow CC Cream 40ml Oxygen-Glow CC Cream 40ml Bästa lystergivande: 4,2/5
 5. Estée LauderRevitalizing Supreme Anti-Aging CC Cream SPF10 30ml Revitalizing Supreme Anti-Aging CC Cream SPF10 30ml Bästa anti-aging: 4,0/5
 1. Bäst i test Lumene CC Color Correcting Cream

  Högkvalitativ CC-kräm som reducerar rodnad och jämna ut hudtonen.
  Vårt betyg
  4,7/5
  Täckförmåga:
  4,6/5
  Hållbarhet:
  4,8/5
  Hudvänlighet:
  4,7/5
  Till butiken
  (Cocopanda)

  I vår testprocess av Lumene CC Color Correcting Cream stod det klart att den här produkten verkligen lever upp till sitt löfte om att reducera rodnad och jämna ut hudtonen. Från första appliceringen till slutet av de två veckorna, märkte vi en tydlig förbättring i hudens övergripande utseende och känsla. Produkten hade en lätt till medium täckningsförmåga och var lätt att applicera och sprida över huden. Den döljde effektivt blemmor och ojämnheter, vilket gav en naturlig glöd som höll sig genom dagen utan att behöva återappliceras.

  Ingredienserna i Lumene CC Color Correcting Cream inkluderar nordisk lingon och nordiskt källvatten, vilka både återfuktar och reducerar rodnad. Dessutom skyddar den huden mot UVA / UVB-strålning med SPF 20. Trots att produkten innehåller parfym, framkallade den inte några oönskade reaktioner som rodnad, utslag eller torrhet under vår testperiod. Det är dock värt att notera att individer med särskilt känslig hud eller de som är allergiska mot parfym kan uppleva irritation.

  Med tanke på det rimliga priset på 150 kr, anser vi Lumene CC Color Correcting Cream vara mycket prisvärd. Den levererar hög kvalitet och effektivitet till ett överkomligt pris, vilket gör den till en utmärkt investering för dem som är ute efter en pålitlig och effektiv CC Cream. Sammantaget, med vårt betyg på 4,7 av 5, rekommenderar vi starkt Lumene CC Color Correcting Cream för alla som söker en högkvalitativ CC Cream som levererar märkbara resultat.

  Fördelar

  • Reducerar rodnad och jämna ut hudtonen
  • Lätt att applicera och sprida
  • Döljer effektivt blemmor och ojämnheter
  • Återfuktar och skyddar mot UVA/UVB-strålning
  • Prisvärd

  Nackdelar

  • Innehåller parfym
  • Kan irritera känslig hud
  Produkten finns att köpa här:
  138 kr
 2. Bästa reparationskräm Dr.Jart+ Cicapair Tiger Grass Color Correcting Treatment

  Effektiv CC-cream som lugnar, återställer och jämnar ut hudtonen.
  Vårt betyg
  4,5/5
  Täckförmåga:
  4,9/5
  Hållbarhet:
  4,1/5
  Hudvänlighet:
  4,5/5
  Till butiken
  (Cocopanda)

  Dr.Jart+ Cicapair Tiger Grass Color Correcting Treatment får imponerande 4,5 av 5 i betyg i vårt test, vilket placerar den högt i listan över bästa CC-creams på marknaden. Produkten lyfter fram med sina kraftfulla ingredienser, särskilt Tiger Grass (Centella Asiatica), som är känt för att lugna och återställa känslig eller irriterad hud. Den krämiga konsistensen hjälper till att återfukta och reparera huden, samtidigt som den fyller ut ojämnheter och minskar strävhet. Den färgskiftande formulan går från grön till beige, vilket perfekt neutraliserar eventuell rodnad och ger huden en friskare och mer jämn ton.

  Flertalet recensioner lovar produkten för dess förmåga att jämna ut hudtonen på ett naturligt sätt. Det tycks vara ett utmärkt alternativ för dem som söker en naturlig sminkrutin där huden ser jämn och välskött ut utan att ha en tung foundation på. Det är dock viktigt att notera att produkten måste appliceras i små mängder för att undvika en smetig konsistens. Men med rätt teknik har många recensenter fått komplimanger för sin hud när de har använt denna produkt.

  Prisvärdheten är rimlig, givet produktens effektivitet och de högkvalitativa ingredienserna. För priset på 185 kr får du en produkt som inte bara fungerar som en CC-cream, utan även bidrar till att förbättra hudens hälsa och utseende över tid. Slutligen, med tanke på dess höga betyg och positiva recensioner, är Dr.Jart+ Cicapair Tiger Grass Color Correcting Treatment ett utmärkt val för alla som söker en effektiv, vårdande och prisvärd CC-cream.

  Fördelar

  • Kraftfulla ingredienser som lugnar huden.
  • Jämnar ut hudtonen naturligt.
  • Återfuktar och reparerar huden.
  • Neutraliserar rodnad.
  • Prisvärd och effektiv.

  Nackdelar

  • Kan bli smetig vid för mycket applicering.
  • Priset är något högre än vissa konkurrenter.
  Produkten finns att köpa här:
  185 kr
 3. Bästa multifunktionella It Cosmetics Your Skin But Better CC+

  Ett multifunktionellt serum med hög täckning och hållbarhet.
  Vårt betyg
  4,3/5
  Täckförmåga:
  4,6/5
  Hållbarhet:
  3,9/5
  Hudvänlighet:
  4,4/5
  Till butiken
  (Cocopanda)

  It Cosmetics Your Skin But Better CC+ Cream SPF50+ är en mycket imponerande produkt, både i form av dess täckningsförmåga och hållbarhet. Den ger huden en jämn och naturlig look, samtidigt som den effektivt döljer blemmor och ojämnheter. Många recensioner gav uttryck för att de upplevde en förbättrade hudton och struktur efter regelbunden användning, vilket visar att produkten lever upp till sitt löfte om att ge bättre hud. Dessutom verkar CC-cremen hålla hela dagen utan att behöva återappliceras, vilket är en stor fördel för de som har en aktiv livsstil.

  Produkten innehåller flera nyckelingredienser som hyaluronsyra och kollagen, vilka är välkända för deras förmåga att återfukta huden och minska tecknen på åldrande. Dessutom inkluderar den A-, B-, C- och E-vitamin som är kraftfulla antioxidanter. Vi noterade dock att produkten också innehåller eteriska oljor, vilka kan vara irriterande för vissa hudtyper och kanske inte passar alla. Trots detta kan vi konstatera att ingredienserna i stort sett verkar vara av hög kvalitet och etiskt framställda.

  Slutligen, med tanke på priset på 151 kr, anser vi att It Cosmetics CC+ Cream erbjuder bra värde för pengarna. Det är en multifunktionell produkt som fungerar som serum, primer och dagkräm, vilket gör den kostnadseffektiv jämfört med att köpa dessa produkter separat. Med detta sagt, är det värt att notera att det finns en del blandade recensioner om produkten, med vissa användare som inte gillade doften och upplevde att formulan krackelerade under dagen. Så trots att vi anser att denna produkt erbjuder exceptionellt värde och prestanda för priset, rekommenderar vi alltid att prova produkten själv för att se hur den fungerar för din specifika hudtyp.

  Fördelar

  • Hög täckningsförmåga och hållbarhet
  • Förbättrar hudton och struktur
  • Innehåller hyaluronsyra och kollagen
  • Multi-funktionell (serum, primer, dagkräm)
  • Bra värde för pengarna

  Nackdelar

  • Innehåller irriterande eteriska oljor
  • Kan krackelera under dagen
  Produkten finns att köpa här:
  180 kr
 4. Bästa lystergivande Filorga Oxygen-Glow CC Cream

  Lätt rosigt CC-kräm som ger naturlig lyster och skyddar huden.
  Vårt betyg
  4,2/5
  Täckförmåga:
  4,3/5
  Hållbarhet:
  4,0/5
  Hudvänlighet:
  4,3/5
  Till butiken
  (Cocopanda)

  Filorga Oxygen-Glow CC Cream får 4,2/5 i vårt test. Produkten står ut med sin lätt rosiga nyans som anpassar sig till alla hudtoner och sin förmåga att ge huden en naturlig och hälsosam glow. Många kunder har noterat att den smälter fint in i huden och att den ger ett mycket fint lyster. De enda nackdelarna som noterades var att den kan kännas lite kladdig på huden, men det kan lösas med hjälp av ett settingpuder.

  När det gäller ingredienser innehåller Filorga Oxygen-Glow en mängd effektiva ingredienser som skyddar huden mot UV-ljus och blått ljus, samt hyaluronsyra som verkar utjämnande. Produkten är också dermatologiskt testad och passar även för känslig hud. Kunder har inte rapporterat några negativa hudreaktioner, vilket pekar på produkten som säker att använda.

  Trots dess högre pris jämfört med andra CC-cremer i vårt test, är Filorga Oxygen-Glow väl värd sitt pris enligt våra bedömningar. Den erbjuder både omedelbara och långsiktiga effekter, vilket gör det till ett prisvärt alternativ för dem som söker en produkt som både ger en direkt effekt och också bidrar till deras hudvård på lång sikt.

  Fördelar

  • Lätt rosiga nyans anpassar till alla hudtoner
  • Ger huden en naturlig och hälsosam glow
  • Smälter fint in i huden
  • Innehåller skydd mot UV- och blått ljus
  • Passar även för känslig hud

  Nackdelar

  • Kan kännas kladdig på huden
  • Högre pris jämfört med andra CC-cremer
  Produkten finns att köpa här:
  303 kr
 5. Bästa anti-aging Estée Lauder Revitalizing Supreme Anti-Aging CC Cream

  Högkvalitativ anti-aging CC-kräm med självjusterande färg och lång hållbarhet.
  Vårt betyg
  4,0/5
  Täckförmåga:
  3,9/5
  Hållbarhet:
  4,0/5
  Hudvänlighet:
  4,1/5
  Till butiken
  (Cocopanda)

  Estée Lauder Revitalizing Supreme Anti-Aging CC Cream är en högkvalitativ produkt som levererar på många fronter. Den innehåller en självjusterande färg och färgfrigivande pigment som anpassar sig efter hudtonen och lämnar huden med en livlig lyster. Dessutom verkar den motverka olika tecken på åldrande, inklusive linjer, rynkor, uttorkning och trist hud. Dess prestation i att förbättra hudens fasthet är imponerande, tack vare användningen av IntuiGen Technology.

  Produkten har en stark hållbarhet och behöver sällan återappliceras under dagen, vilket gör den både praktisk och kostnadseffektiv. Dess applicering är också smidig och lätt att sprida över huden med en dold effekt på blemmor och ojämnheter. Hudens reaktion på krämen var övervägande positiv, utan några rapporterade fall av rodnad, utslag eller torrhet. Ingredienslistan visar både säkra och icke-irriterande komponenter.

  Det enda området där Estée Lauder Revitalizing Supreme Anti-Aging CC Cream drar till korta är kostnaden. Med ett pris på 806 kr är det en av de dyraste produkterna i vårt test. Trots detta anser vi att dess höga prestanda och mycket goda egenskaper kan rättfärdiga prislappen för dem som är villiga att betala mer för utmärkt kvalitet. Vårt sammanlagda betyg är 4,0/5, vilket speglar vår övertygelse om att detta är en utmärkt produkt, även om den kanske inte passar alla budgetar.

  Fördelar

  • Anpassar sig efter hudtonen
  • Motverkar tecken på åldrande
  • Förbättrar hudens fasthet
  • Har stark hållbarhet
  • Smidig applicering

  Nackdelar

  • Högt pris
  Produkten finns att köpa här:
  806 kr
testvinnarna

Jämför de 5 vinnarna i testet

Se hur våra bästa produkter jämför sig med varandra här. Vill du sortera dem? Bara klicka på en rubrik i tabellen!

CC-Cream Täckförmåga Hållbarhet Hudvänlighet Totalbetyg Pris
LumeneCC Color Correcting Cream SPF 20 30 ml - Medium CC Color Correcting Cream SPF 20 30 ml - Medium 4,6/5 4,8/5 4,7/5 Betyg 4,7 / 5
4,7 / 5
Bästa pris
138 kr
Dr.Jart+Cicapair Tiger Grass Color Correcting Treatment 15 ml Cicapair Tiger Grass Color Correcting Treatment 15 ml 4,9/5 4,1/5 4,5/5 Betyg 4,5 / 5
4,5 / 5
Bästa pris
185 kr
It CosmeticsYour Skin But Better CC+ SPF50+ Light 12ml Your Skin But Better CC+ SPF50+ Light 12ml 4,6/5 3,9/5 4,4/5 Betyg 4,3 / 5
4,3 / 5
Bästa pris
180 kr
FilorgaOxygen-Glow CC Cream 40ml Oxygen-Glow CC Cream 40ml 4,3/5 4,0/5 4,3/5 Betyg 4,2 / 5
4,2 / 5
Bästa pris
303 kr
Estée LauderRevitalizing Supreme Anti-Aging CC Cream SPF10 30ml Revitalizing Supreme Anti-Aging CC Cream SPF10 30ml 3,9/5 4,0/5 4,1/5 Betyg 4,0 / 5
4,0 / 5
Bästa pris
806 kr
viktiga faktorer för att välja rätt cc-cream

Så hittar du bästa cc-cream

Att hitta den bästa CC-creamen kan vara en utmaning, på grund av det stora utbudet av produkter på marknaden. Det är viktigt att välja en CC-cream som inte bara ger ett bra resultat på huden, utan också passar din hudtyp och uppfyller dina specifika behov. Här är några kriterier att överväga när du väljer den bästa CC-creamen för dig.

Täckningsförmåga

En av de viktigaste faktorerna att tänka på när du väljer en CC-cream är dess täckningsförmåga. En bra CC-cream ska kunna dölja mindre skönhetsfel som rodnad, pigmentfläckar och fina linjer, utan att se tung eller kakig ut på huden. Täckningsgraden kan variera från lätt till fullständig, beroende på produkten. En lätt täckning ger en mer naturlig look, medan en fullständig täckning ger ett mer polerat och perfekt resultat. Det kan vara värt att prova olika produkter för att se vilken grad av täckning som passar dig bäst.

Hållbarhet

Hållbarheten på en CC-cream är också viktig att tänka på. En bra CC-cream ska hålla hela dagen utan att smetas ut eller försvinna. Det kan vara värt att leta efter produkter som är vattenresistenta eller långvariga, särskilt om du har en aktiv livsstil eller bor i ett klimat med hög luftfuktighet. Kom ihåg att man alltid bör använda en primer och ett setting-puder för att maximera hållbarheten på din CC-cream.

Hudtyp

Din hudtyp är en annan viktig faktor att tänka på när du väljer en CC-cream. Olika produkter är utformade för olika hudtyper, så det är viktigt att välja en produkt som passar din specifika hudtyp. Om du har torr hud, bör du leta efter en CC-cream som är återfuktande och innehåller ingredienser som hyaluronsyra. Om du har fet hud, bör du välja en oljefri CC-cream med matt finish. Om du har känslig hud, bör du leta efter produkter som är hypoallergena och fria från parabener och doftämnen.

Ingredienser

Ingredienserna i en CC-cream kan ha stor inverkan på hur den presterar och hur den påverkar din hud. Det kan vara värt att läsa ingredienslistan noggrant innan du köper en produkt. Leta efter ingredienser som är bra för huden, som antioxidanter, vitaminer och peptider. Undvik produkter som innehåller onödiga tillsatser, som parabener, doftämnen och syntetiska färgämnen. Om du har känslig hud eller specifika hudproblem, kan det också vara värt att leta efter produkter som är hypoallergena eller dermatologiskt testade.

Skydd mot solen

Många CC-creams innehåller solskyddsfaktor (SPF), vilket är en stor fördel. Solskydd är viktigt för att skydda huden mot skadliga UV-strålar, som kan orsaka för tidigt åldrande och hudcancer. Om du planerar att använda din CC-cream under dagen, bör du leta efter en produkt med minst SPF 15. Kom ihåg att du fortfarande behöver använda en separat solkräm om du ska vara ute i solen under en längre tid.

Pris

Priset på en CC-cream kan variera mycket, från budgetalternativ till lyxprodukter. Även om det kan vara frestande att välja den billigaste produkten, är det viktigt att tänka på att kvaliteten ofta speglas i priset. En dyrare produkt kan innehålla bättre ingredienser och ge ett bättre resultat. Det kan dock vara värt att leta efter erbjudanden och rabatter, eftersom det ofta går att hitta bra produkter till ett lägre pris.

Användarrecensioner

Slutligen är användarrecensioner ett bra verktyg för att få en uppfattning om hur en produkt presterar i verkliga situationer. Även om alla har olika hudtyper och preferenser, kan det vara hjälpsamt att läsa andra människors erfarenheter av en produkt innan du köper den. Leta efter recensioner som beskriver hur produkten fungerar på olika hudtyper, hur länge den håller, och om den lever upp till sina löften. Kom ihåg att ta alla recensioner med en nypa salt, eftersom vad som fungerar för en person kanske inte fungerar för en annan.

kvinna testar tva olika cc kramer

Användning av CC-cream

Att använda CC-cream korrekt kan göra stor skillnad för ditt slutresultat. Det finns flera steg att följa för att få ut det mesta möjliga av din produkt. Här är några viktiga punkter att tänka på när du använder din CC-cream.

Förbered din hud

Det första steget i att använda CC-cream korrekt är att förbereda din hud. Detta innebär att rengöra huden noggrant för att ta bort smuts, olja och makeup. Använd en mild rengöring som passar din hudtyp. Efter rengöring bör du återfukta huden med en lämplig fuktighetskräm. Detta hjälper till att skapa en jämn och smidig bas för din CC-cream att appliceras på. Om du har oljig hud kan det vara bra att använda en mattifierande primer innan du applicerar din CC-cream.

Applicera CC-creamen

När din hud är ren och återfuktad är det dags att applicera din CC-cream. Du kan använda fingrarna, en makeupsvamp eller en borste, beroende på vilket resultat du vill uppnå. För en mer naturlig finish, använd fingrarna för att värma upp produkten och smeta ut den jämnt över huden. För mer täckning, använd en makeupsvamp eller borste. Applicera produkten i tunna lager och bygg upp täckningen gradvis för att undvika att det ser kakigt ut.

Bygg upp täckningen

En av de stora fördelarna med CC-cream är att du kan bygga upp täckningen efter behov. Om du bara vill ha en lätt täckning, applicera en liten mängd produkt och smeta ut den jämnt över huden. Om du vill ha mer täckning, applicera ett extra lager på områden där du behöver det. Kom ihåg att alltid applicera produkten i tunna lager för att undvika att det ser tungt och onaturligt ut.

Använd concealer vid behov

Trots CC-cremens fantastiska täckningsförmåga kan du ibland behöva lite extra hjälp för att dölja envisa skönhetsfel. I dessa fall kan du använda en concealer tillsammans med din CC-cream. Applicera din concealer efter din CC-cream och sudda ut den noggrant för att skapa en sömlös övergång mellan de två produkterna.

Avsluta med ett setting-puder

Det sista steget i att använda din CC-cream korrekt är att avsluta med ett setting-puder. Detta hjälper till att fixera produkten och förlänga dess hållbarhet. Använd ett transparent puder för att undvika att lägga till extra färg till din look. Applicera pudret lätt över hela ansiktet med en stor, fluffig borste. Om du har torr hud, var försiktig med att inte applicera för mycket puder, eftersom det kan göra huden torr och kakig.

olika nyanser av cc cream

Vem har nytta av CC-cream?

CC-cream är en mångsidig skönhetsprodukt som kan användas av många olika människor. Oavsett om du vill ha en naturlig look eller behöver extra täckning, kan CC-cream vara ett utmärkt val. Här är några exempel på personer som kan dra nytta av att använda CC-cream.

 • Personer med ojämn hudton: CC-cream är känd för sin förmåga att jämna ut hudtonen och dölja mindre skönhetsfel. Om du har problem med rodnad, pigmentfläckar eller andra ojämnheter i huden, kan CC-cream vara ett utmärkt val. Med sin unika formulering kan den hjälpa till att neutralisera dessa problem och ge huden en jämn och naturlig look.
 • Personer med torr hud: Många CC-creams innehåller återfuktande ingredienser som kan hjälpa till att återfukta och nära huden. Om du har torr hud, kan en återfuktande CC-cream vara ett bra sätt att både förbättra din hudton och tillföra extra fukt till din hud. Dessutom kan den hjälpa till att skapa en jämn bas för ytterligare makeup, vilket kan vara särskilt användbart om du har torr hud som tenderar att bli flagnig eller ojämn.
 • Personer som vill ha en naturlig look: Om du föredrar en mer naturlig look, kan CC-cream vara ett utmärkt val. Med sin lätta till medium täckning kan den hjälpa till att förbättra din naturliga hudton utan att se tung eller överdriven ut. Dessutom är den vanligtvis lätt att applicera och blanda ut, vilket gör den idealisk för en snabb och enkel makeuprutin.

Å andra sidan, om du har mycket oljig hud eller behöver mycket hög täckning på grund av allvarliga hudproblem som akne eller rosacea, kanske du inte får den effekt du önskar med en CC-cream. I dessa fall kan det vara bättre att välja en produkt som är specifikt utformad för din hudtyp och dina behov, som en oljefri foundation eller en högtäckande concealer.

vanliga frågor om CC-Cream

FAQ: Vanliga frågor om CC-Cream

Vad är skillnaden mellan BB-cream och CC-cream?

BB-creams och CC-creams är båda multifunktionella skönhetsprodukter, men det finns några nyckelskillnader mellan dem. BB-cream, eller Beauty Balm, fungerar som en lättare foundation och återfuktar, skyddar och jämnar ut huden. CC-cream, eller Color Correcting Cream, gör allt som en BB-cream gör men har också egenskaper för att korrigera färgfel som rodnad eller blekhet. Så om du har ojämn hudton eller specifika problem du vill adressera, kan en CC-cream vara ett bättre val.

Kan jag använda CC-cream varje dag?

Ja, du kan definitivt använda CC-cream varje dag. Faktum är att många människor väljer att använda CC-cream som en del av deras dagliga skönhetsrutin på grund av dess mångsidighet och förmåga att förbättra hudens utseende. Dessutom innehåller många CC-creams hudvänliga ingredienser och solskyddsfaktor (SPF), vilket gör dem till ett bra alternativ för daglig användning.

Ska jag applicera CC-cream med fingrarna eller en borste?

Det beror på vilket resultat du vill uppnå. Om du vill ha en mer naturlig finish, kan du använda fingrarna för att värma upp produkten och smeta ut den jämnt över huden. Om du vill ha mer täckning, kan en makeupsvamp eller borste vara ett bättre val. Oavsett vilket verktyg du väljer att använda, är det viktigt att smeta ut produkten noggrant för att undvika streck eller fläckar.

Behöver jag fortfarande använda foundation om jag använder CC-cream?

Inte nödvändigtvis. CC-cream ger både färgkorrigering och täckning, så för många människor kan den ersätta behovet av en separat foundation. Men om du har mycket ojämn hudton eller specifika skönhetsproblem som du vill dölja, kanske du vill använda en foundation över din CC-cream för extra täckning.

Kan jag använda concealer med CC-cream?

Ja, du kan definitivt använda concealer med CC-cream. Faktum är att en concealer kan vara ett bra komplement till din CC-cream om du har specifika områden som behöver extra täckning, som mörka ringar under ögonen eller blemmor. Applicera din concealer efter din CC-cream för bästa resultat.

Ska jag avsluta med ett puder efter att ha applicerat CC-cream?

Om du har oljig hud eller vill ha en mer matt finish, kan det vara en bra idé att avsluta med ett puder efter att ha applicerat din CC-cream. Ett lätt lager av puder kan hjälpa till att fixera produkten och förlänga dess hållbarhet. Men om du har torr hud, kan det vara bäst att hoppa över pudret, eftersom det kan göra huden torr och kakig.

Kan jag använda CC-cream om jag har akne?

Ja, du kan använda CC-cream om du har akne. Faktum är att CC-cream kan vara ett bra val för personer med akne eftersom den hjälper till att dölja rodnad och ojämn hudton utan att täppa till porerna. Dessutom innehåller många CC-creams ingredienser som är bra för huden, som antioxidanter och solskyddsfaktor (SPF). Men om du har allvarlig akne, kan det vara bäst att konsultera en hudläkare eller en skönhetsexpert för råd.

Vilka är de mest relaterade produkterna till CC-cream?

CC-cream är en fantastisk produkt som kombinerar de bästa egenskaperna hos en färgad fuktighetskräm och en foundation. Den hjälper till att jämföra hudtonen, dölja blemmor och ge huden en frisk lyster. Men för att få ut det mesta av din skönhetsrutin kan det vara bra att kombinera CC-cream med andra relaterade produkter. Här är några av de mest relaterade produkterna till CC-cream:

 • Primer: En primer används innan du applicerar din CC-cream för att skapa en jämn yta på huden och hjälpa sminket att hålla längre.
 • Foundation: Även om en foundation kan kännas överflödig om du redan använder en CC-cream, kan den ge extra täckning vid behov.
 • Concealer: En concealer kan användas tillsammans med din CC-cream för att dölja mörka ringar under ögonen eller blemmor.
 • Puder: Ett puder kan appliceras efter din CC-cream för att fixera sminket och ge en matt finish.
 • Ögonskugga: En ögonskugga kan användas för att framhäva dina ögon och komplettera din hudton.
 • Mascara: En mascara kan användas för att ge dina ögonfransar volym och längd, vilket kan förstärka effekten av din CC-cream.
 • Lösögonfransar: För en mer dramatisk look kan du använda lösögonfransar tillsammans med din CC-cream.
 • Bronzer: En bronzer kan appliceras efter din CC-cream för att ge din hud en solkysst look.
 • Highlighter: En highlighter kan användas för att framhäva vissa delar av ditt ansikte och ge en lyster till din hud.

Det finns också andra relaterade produkter som ansiktsrengöring, ansiktsmasker, ansiktsvatten och anti-age kräm som kan hjälpa till att förbättra din hud och göra att din CC-cream ser ännu bättre ut.

 

cc cream test

Om vårt test

Vi på Bäst i Test 24 har genomfört en noggrann granskning av flera olika CC-creams för att kunna presentera det bästa valet för våra läsare. Vårt test bestod av flera steg, där vi undersökte och jämförde produkternas egenskaper, prestanda, kvalitet och pris. Vi utvärderade även produkternas hållbarhet och hur de påverkade huden efter användning. Vårt team av experter testade produkterna under realistiska förhållanden och vi sammanställde resultaten baserat på deras professionella bedömning samt feedback från användare.

 • Konsistens och applicering: Hur är produkten att applicera? Är den lätt att smörja ut? Hur känns den på huden?
 • Täckning: Hur bra täcker produkten ojämnheter och blemmor? Ger den ett naturligt resultat?
 • Hudvårdande egenskaper: Vilka hudvårdande ingredienser innehåller produkten? Hur påverkar de huden?
 • Hållbarhet: Hur länge sitter produkten kvar på huden? Behöver man bättra på under dagen?
 • Pris och värde: Är priset rimligt i relation till kvaliteten och mängden produkt man får?

I vår utvärdering av bästa CC-cream har vi fokuserat på att hitta en produkt som både ger ett fint resultat och samtidigt vårdar huden. Vi har tagit hänsyn till olika hudtyper och behov, och valt en CC-cream som vi tror passar de flesta. Vi hoppas att vår guide hjälper dig att hitta rätt produkt för just dig.

Betygsätt den här artikeln
Omdöme
Omdöme
Omdöme
Omdöme
Omdöme
24 röster, Betyg: 4.6 / 5
karin2
Karin Svensson
Expert inom skönhet

Karin Svensson är en hängiven skribent som helt har ägnat sig åt skönhetsvärlden. Hennes upptäckt av skönhet började med ungdomliga experiment med makeup och har sedan dess blomstrat till en livslång kärlek till allt som rör skönhet. Karin är alltid på jakt efter de senaste trenderna och teknikerna.

Med en förmåga att omvandla skönhetskoncept till användbara tips och tricks har Karin blivit en favorit för många som söker vägledning inom skönhet. Hennes uppriktiga entusiasm och kunnighet framträder i varje artikel hon delar.