Bäst i test: Bästa väckarklockan 2022

Uppdaterad april 2022

Är du en av dem som har svårt att stiga upp eller vakna på morgonen, eller är du ute efter att få ett skönare uppvaknande? Idag finns det väckarklockor för alla behov och önskemål. Flera av de väckarklockor som säljs idag har dessutom ytterligare funktioner än endast ett alarm. Vi har testat och recenserat flera olika sorters väckarklockor med olika funktioner. Av dessa väckarklockor har vi utsett Rubicson Wake-up light till den bästa väckarklockan. Klockan håller en hög prisvärdhet, god kvalitet och funktionerna är användbara.

Vårt test av väckarklockor

Den bästa väckarklockan ska hålla god kvalitet och användbarhet i förhållande till pris. Som med alla produkter behöver inte den dyraste modellen vara den bästa. Det handlar snarare om vad du får för pengarna. Eftersom det finns ett stort utbud av väckarklockor har vi sållat ut de produkter som varit mest övertygande och haft bäst specifikationer på pappret. Detta gjorde vi genom att gå igenom ett större antal potentiella kandidater och valt ut modeller som i många fall varit recenserade sedan innan och haft flera goda omdömen. Vi har sedan fokuserat på de väckarklockor som haft användbara funktioner och som inte påverkat användarvänligheten negativt. Väckarklockan får inte vara svår att förstå sig på. I köpguiden längre ner på sidan hittar du mer specifikt de delar som vi vägt in i vår bedömning. De viktigaste faktorerna har dock varit följande: 

 • Funktionalitet – Hur funktionsduglig är väckarklockan? Håller den god kvalitet? Väckarklockan ska också vara lätt att använda, även om du vaknar mitt i natten och är ofokuserad.
 • Extra funktioner – Alla smarta funktioner är inte värda att betala extra för. Vi tittar på de mest tilltalande funktionerna som du kan behöva.
 • Prisvärdhet – Denna punkt är kanske viktigast. Priset måste alltid sättas i relation till kvaliteten och vad du faktiskt får för produkt. En billig modell kan till exempel ha en hög prisvärdhet.

 1. Rubicson Wake-up light

  9,6/10
  "Stilren kvalitetsklocka med pålitliga funktioner".
  Rubicson Wake-up light Väckarklocka med trådlös laddning
  Bäst i test
  Ljudnivå alarm
  75 dB max
  Alarm med ljus
  Ja
  Energikälla
  Nätadapter
  Dubbla alarm
  Nej
  FM-radio
  Nej
  Vibration
  Nej
  Mobilladdning
  Ja
  Projektor
  Nej
  Fri frakt över 300 kr
  30 dagars öppet köp
  0-2 dagars leverans
  Fördelar
  • Mycket snygg design
  • Hög prisvärdhet
  • Pålitlig och snabb Qi-laddning
  • Härlig ljusfunktion
  Nackdelar
  • Lite opraktisk storlek

  Recension

  Bland de snyggaste och mest kreativt utformade väckarklockorna hittar vi denna modell från Rubicson. Designen, med ljusbågen och ovansidan i trä, gör klockan både unik och tilltalande som inredningsdetalj. När det gäller väckarklockans funktion finns det egentligen inte så många punkter att anmärka på, tvärtom är vi mycket nöjda.

  Den största fördelen med modellen är ljusbågen. Denna avger ett successivt stegrande ljus som når upp till 200 lumen. Detta motsvarar ljusstyrkan från en läslampa utan riktat ljus. Styrkan på ljuset går även att ändra i tre steg. När du rör vid bågen aktiverar du dessutom lampan i den, vilken då fungerar som en behaglig sänglampa.

  Väckarklockan levereras med en nätadapter för strömförsörjning, några batterier behövs alltså inte. Inställningarna för tid görs i några korta steg på skärmen och även ljusstyrkan går att ändra här. Alarmet i sig utmärker sig inte på något sätt, men det gör vad det ska – det väcker oss. Snooze-funktion finns också.

  Om en stor fördel med klockan är ljusbågen, så är en annan den trådlösa mobilladdningen. Den stödjer snabbladdning och vi upptäckte att denna modell av väckarklocka tillhörde en av de mest pålitliga varianterna. Laddningen avbröts aldrig när vi testade den och mobilen fick lätt kontakt med laddplattan.

  Bland nackdelarna hittar vi det faktum att väckarklockan är stor, och lite otymplig. Den fungerar heller inte utan batterier. Trots detta ser vi att vi får en mycket snygg och användbar väckarklocka till ett högst rimligt pris.

  Läs mer
 2. Bellman & Symfon Väckarklocka

  9,2/10
  "Högkvalitativ klocka för dig som är svårväckt".
  Bellman & Symfon Väckarklocka med vibration
  Bästa premiumvalet
  Ljudnivå alarm
  100 dB max
  Alarm med ljus
  Ja
  Energikälla
  Nätadapter
  Dubbla alarm
  Nej
  FM-radio
  Nej
  Vibration
  Ja
  Mobilladdning
  Nej
  Projektor
  Nej
  Gratis frakt
  30 dagars öppet köp
  2-3 dagars leverans
  Fördelar
  • Mycket hög kvalitet
  • Garanterat uppvaknande
  • Behaglig bakgrundsbelysning
  Nackdelar
  • Högt pris

  Recension

  Bellman & Symfon utvecklar produkter för människor som har hörselnedsättning. Deras högkvalitativa produkter tas fram i samarbete med experter och läkare inom området. Väckarklockan från företaget är specialutformad för att väcka alla som annars kan ha svårt att vakna, eller som har svårt att höra vissa toner.

  Med de fyra LED-lamporna avger klockan ett blinkande ljus, på liknande sätt som kamerablixtar, som bidrar till att du vaknar. Ljudet på alarmet stegrar sig successivt upp till som mest 100 dB. En vanlig väckarklocka håller sig kring 70 eller 80 dB. Om detta inte räcker, så finns även en vibrator som du kan lägga under kudden eller madrassen. Denna vibrerar när alarmet ringer och ger även ifrån sig ljud. Du kan kombinera alla tre typerna av väckningsfunktioner, om du anser att det behövs.

  Om du har svårt att hitta tillbaka till sängen när du är uppe om natten, eller inte vill tända sänglampan, finns ett nattljus på väckarklockan. Med ett svagt blått sken vägleder ljuset dig tillbaka till sängen. Ytterligare en fördel med Bellman & Symfons väckarklocka är att frekvensen på ljudet varierar från 950 - 3 000 Hz. Det betyder att även personer som har svårt att höra vissa tonarter, kan uppfatta alarmet.

  I vårt omdöme av väckarklockan tar vi stor hänsyn till priset och målgruppen som tillverkarna riktar sig mot. Priset är högt, men kvaliteten på produkten är mycket övertygande. Utseendet och designen är proffsig och elegant på samma gång. Du slipper med denna modell en batteridriven väckarklocka, eftersom den drivs med nätadaptern. De 4 AAA-batterierna används endast vid strömavbrott. Måtten på klockan är 121x108x92 mm och siffrorna på displayen är stora och tydliga.

  Nackdelen med väckarklockan är att knappen för snooze-funktionen sitter på baksidan. Reglagen för tiden och ljuset hittar du på sidorna av klockan.

  Sammanfattningsvis anser vi att alla som har svårt att vakna på morgonen kan ha användning för Bellman & Symfons väckarklocka!

  Läs mer
 3. JBL Horizon 2 Klockradio

  9,1/10
  "Avancerad modell med Bluetooth, ljussensor & USB-portar".
  JBL Horizon 2 Klockradio med bluetooth - Svart
  Ljudnivå alarm
  80 dB & över
  Alarm med ljus
  Nej
  Energikälla
  Nätadapter & batteri
  Dubbla alarm
  Ja
  FM-radio
  Ja
  Vibration
  Nej
  Mobilladdning
  Ja
  Projektor
  Nej
  Fri frakt över 300 kr
  30 dagars öppet köp
  0-2 dagars leverans
  Fri frakt över 500 kr
  30 dagars öppet köp
  0-3 dagars leverans
  Fördelar
  • Suveränt ljud
  • Hög JBL-kvalitet
  • Snygg design
  • Personliga alarm
  Nackdelar
  • Dåligt intervall på väckningssignaler
  • Högre pris

  Recension

  De flesta förknippar förmodligen inte JBL med väckarklockor, utan snarare med högtalare av olika slag. Med Horizon 2 har dock JBL lyckats att kombinera sin expertis inom ljudenheter med funktionerna som en väckarklocka borde ha nu-för-tiden. Horizon 2 har Bluetooth 4.2, klockradio, två USB-portar, inbyggd ljussensor och bakgrundsbelysning. Kvaliteten känns gedigen och alla inställningarna är enkla att sköta. Du gör dem antingen på LCD-displayen eller med ratten på ovansidan, som styr radiokanalerna och snooze-funktionen.

  Med klockradion går det att vakna till valfri radiokanal och klockan stödjer DAB och DAB+ (radio utan brus eller störningar). Du kan också koppla telefonen till väckarklockan, via Bluetooth. och på så sätt få din musik uppspelad via högtalaren i klockan. Ljudet är det bästa av de väckarklockor vi testat och modellen passar även för att spela upp musik, när du inte använder klockan som väckarklocka. Ljudnivån ligger runt 80 dB, vilket är högt och med bra bas. Det finns ingen direkt risk att försova sig.

  Nackdelen med alarmfunktionen är att den snoozar automatiskt efter tre minuter. Därefter startar den efter nio minuter. Vi tycker att intervallet är störande och saknar en sleep-funktion. Det vi dock uppskattar är att det går att få separata alarm. Du ställer in dessa på displayen.

  Den ljussensor som finns anpassar klockans ljus efter rummets ljusförhållanden. Speciellt nattetid är detta en trevlig funktion eftersom vi inte bli bländade av ett starkt ljus.

  Utseendemässigt är JBL Horizon 2 snygg! Den går i samma stil som JBL:s portabla högtalare och är både damm- och stöttålig. Denna modell känns alltså pålitlig och funktionerna skvallrar om att så också är fallet. Nackdelarna är som sagt alarmfunktionens intervall och den högre prislappen.

  Läs mer
 4. Rubicson Projektorklocka

  9,0/10
  "Tydlig projektorklocka med radion som alarm".
  Rubicson Projektorklocka med alarm och radio
  Mest Prisvärd
  Ljudnivå alarm
  75 dB max
  Alarm med ljus
  Nej
  Energikälla
  Nätadapter & batteri
  Dubbla alarm
  Ja
  FM-radio
  Ja
  Vibration
  Nej
  Mobilladdning
  Nej
  Projektor
  Ja
  Fri frakt över 300 kr
  30 dagars öppet köp
  0-2 dagars leverans
  Fördelar
  • Liten och behändig
  • Snygg design
  • Många funktioner till bra pris
  • Tydlig projektion
  Nackdelar
  • Få lägen på projektorn
  • Något otydligt ljud i radion

  Recension

  När vi letade efter bra väckarklockor med många funktioner till ett bra pris, hittade vi denna väckarklocka från Rubicson. Klockan har projektor, radio, insomningsfunktion och dubbla alarm, vilket gör den mycket prisvärd. De två största fördelarna med väckarklockan är enligt oss projektorn och FM-radion.

  Projektorn är ställbar, siffrorna vändbara och dimmerfunktion finns. Detta innebär att du kan justera projektionen av siffrorna efter behov. I praktiken kan dock projektorn fungera bättre. Det vi saknade var fler lägen för justering av projektionen och större siffror. Dessa var till exempel svåra att uppfatta för den som vanligtvis har glasögon.

  Trots detta uppfattade vi denna väckarklocka som en av de mest tydliga av de vi testat, åtminstone när det gäller displayen. Inställningarna på Rubicsons projektorklocka är enkla att förstå sig på, efter att du gett klockan lite tid. Det är egentligen endast projektorn vi saknar vissa funktioner på och touchknapparna på displayen kan vara svåra att hitta om du vaknar mitt i natten.

  Väckarklockan har plats för två AAA-backupbatterier och en strömkabel som är 1,5 meter. Klockans mått är 150x70x62 mm. Med de dubbla alarmen kan du ställa två olika alarmtider och insomningsfunktionen gör att du inte behöver tänka på att stänga av radion innan du somnar.

  Vår rekommendation blir att köpa denna projektorklocka från Rubicson, om du vill ha en billig väckarklocka som håller hög kvalitet och funktionalitet.

  Läs mer
 5. Rubicson Wake-up light Väckarklocka

  8,8/10
  "Vakna mycket behagligt till naturtroget ljus".
  Rubicson Wake-up light Väckarklocka
  Ljudnivå alarm
  75 dB max
  Alarm med ljus
  Ja
  Energikälla
  Nätadapter
  Dubbla alarm
  Nej
  FM-radio
  Ja
  Vibration
  Nej
  Mobilladdning
  Nej
  Projektor
  Nej
  Fri frakt över 300 kr
  30 dagars öppet köp
  0-2 dagars leverans
  Fördelar
  • Mycket behagligt uppvaknande
  • Kan förbättra morgonhumör och ge energi
  • Slipp batterier
  • Fungerar som sänglampa
  Nackdelar
  • Lampan för belysningen ej utbytbar
  • Något svåra inställningar

  Recension

  Att vakna på ett så naturligt och behagligt sätt borde vara något som alla strävar efter. De flesta modellerna av väckarklockor ger dock endast ifrån sig en relativt hög ljudsignal som i sin tur gör att du ofta vaknar hastigt. Med Rubicsons väckarklocka Wake-up light får du tvärtemot dessa modeller ett mycket harmoniskt uppvaknande. Klockan som sådan är lätthanterad och 30 minuter innan alarmet går igång börjar ett successivt stegrande klargult ljussken att tändas. När ljuset är helt tänt lyser det med 200 lux, vilket motsvarar ljuset i en korridor, alltså ett relativt svagt ljussken med andra ord.

  För att göra övergången mellan sömn och uppvaknande ännu mer naturligt, börjar även ljudet från alarmet att öka stegvis. Ljuset har 6 nivåer av intensitet. Ljudet som avges kommer i två varianter, en vanlig väckningssignal och en naturljudssignal, som ska efterlikna fågelkvitter. Genom att väckarklockan fungerar som en så pass bra ljuskälla kan du även använda den som sänglampa. Fördelen med att vakna till både ljud och ljus är att det ger våra ljuskänsliga ögon en naturlig och skön tillvänjning, innan det är dags att stiga upp och tända taklampan. Detta kan förbättra morgonhumöret och ge oss mer energi.

  Väckarklockan drivs utan batterier. Du kopplar in den i vägguttaget. Måtten på klockan är 180x115 mm och den står stabilt på nattduksbordet med små gummifötter. Tiden är enkelt att ställa in. Du justerar den med en plus- och minusknapp och bekräftar med en klockknapp på väckarklockans display. De flesta av inställningarna sköts via displayen och dessa kan vara lite svårnavigerade. Med snooze-funktionen, som även den sätts igång på displayen, går det att ligga och dra sig i 9 minuter till.

  Vår upplevelse av Rubicson Wake-up light är att den ger ett bra uppvaknande, men inte det bästa av de väckarklockor vi har testat. Ljuset som klockan avger ger en behaglig effekt att vakna till. En nackdel vi hittar är att det inte går att koppla in mobilen till väckarklockan. Om detta hade varit möjligt skulle vi bland annat ha kunnat valt väckningssignal själva. Denna klockmodell är prisvärd och funktionerna bidrar till ett behagligt uppvaknande.  Vi ger den sammanfattningsvis ett positivt omdöme.

  Läs mer
 6. Rubicson Analog radiokontrollerad väckarklocka

  8,6/10
  "Praktisk & prisvärd väckarklocka som ställer in tiden av sig själv".
  Rubicson Analog radiokontrollerad väckarklocka
  Ljudnivå alarm
  70 dB max
  Alarm med ljus
  Nej
  Energikälla
  Batteri
  Dubbla alarm
  Nej
  FM-radio
  Nej
  Vibration
  Nej
  Mobilladdning
  Nej
  Projektor
  Nej
  Fri frakt över 300 kr
  30 dagars öppet köp
  0-2 dagars leverans
  Fördelar
  • Mycket lättanvänd
  • Tydlig
  • Prisvärd
  • Tyst tickande ljud
  Nackdelar
  • Ingen manuell tidsinställning
  • Tråkig väckningssignal

  Recension

  Enkla, lättanvända och billiga väckarklockor i bra kvalitet kan vara svåra att hitta. Många gånger brukar lägre pris kombineras med sämre kvalitet. Så är dock inte fallet med Rubicsons analoga radiokontrollerade väckarklocka. Denna modell tål att du råkar putta ner den på golvet och funktionerna har en lång livslängd.

  Genom att klockan är radiokontrollerad (så kallad DCF) kommer den automatiskt att ställa in tiden, du slipper alltså själv ha koll på sådant som vinter- eller sommartid och tidszoner. När vi skulle använda väckarklockan för första gången var det lite knepigt att få tidsinställningen att fungera, manualen var också i vissa fall svårtydd. När vi väl förstått hur automatiken fungerar skötte sig klockan av sig självt.

  De övriga funktionerna som finns på Rubicsons analoga väckarklocka är sådana som snooze, som du kontrollerar på ovansidan av klockan, och ljus. Ljuset kommer från en vanligt svagt lysande lampa som du tänder med samma knapp som snooze-funktionen aktiveras med.

  Bland de delar vi uppskattar mest med denna väckarklocka hittar vi de faktum att den låter lite när den tickar, att den ställer in tiden automatiskt och att den är mycket enkel. Det vi uppskattar mindre är att tidsinställningen kan vara besvärlig innan man lär sig den och att väckningssignalen är tråkig med ett för öronskärande ljud.

  Läs mer
Se alla produkter

 

Vackarklocka bild

Din köpguide till den bästa väckarklockan

De väckarklockor som säljs idag kommer många gånger med fler funktioner än endast ett alarm för uppvaknande. Beroende på vad du är ute efter finns det mer eller mindre avancerade modeller. Exempel på funktioner som finns är sådana som trådlös mobilladdning, projektor för tid och insomningsläge. När du ska välja den modell som passar dig bäst, är det dock viktigt att först och främst titta på grundfunktionerna och -specifikationerna. En väckarklocka som har lång batteritid, ett behagligt alarm och som har en hållbar konstruktion är några av de väsentliga punkterna.

Köpguiden nedan är till för att du snabbt och lätt ska kunna bilda dig en egen uppfattning om vad du bör titta efter när det gäller väckarklockornas olika funktioner. Det är även dessa punkter som våra betyg och omdömen grundar sig på.

 • sound

  Ljudnivå

  Den viktigaste funktionen på väckarklockan är ljudet. Beroende på vilken ljudnivå och vilken typ av ljud du vill vakna till, finns det modeller med olika alternativ. Om du har svårt för att vakna kan du till exempel välja en väckarklocka med extra stark väckningssignal. Dessa kan ha upp runt 100 dB i ljudstyrka. En vanlig väckarklocka har runt 70 eller 80 dB. 100 dB motsvarar ljudet från en medelstor konsert.

  Andra varianter som finns är väckarklockor där ljudet stegrar sig gradvis, så att du får ett mjukare uppvaknande. Även alarm med fågelsång eller mer naturliga ljud finns för att efterlikna ett så naturligt uppvaknande som möjligt. Om du däremot hör dåligt kan ett vanligt alarm eventuellt vara svårt att uppfatta. Därför finns klockor med andra frekvensintervall, som du lättare ska kunna höra. En annan alarmfunktion som finns är den med dubbla alarm. Detta innebär att du kan sätta två alarm, för olika tidpunkter. Detta är praktiskt om till exempel du och din partner stiger upp vid olika klockslag.

 • idea

  Med eller utan ljus

  När det är dags att stiga upp räcker det i vissa fall inte endast med ett alarm. Då kan istället en väckarklocka med ljusfunktion vara ett bra val. Wake up light, som det även kallas, innebär att klockan sänder ut ett naturligt ljus som blir successivt starkare, till exempel ett som liknar en soluppgång, för att du ska vakna på ett behagligare sätt. Väckarklockor med denna funktion är ofta något dyrare än de utan, men kan vara värda att köpa om du vill kombinera olika sätt för att vakna.
 • digital clock

  Digital eller analog 

  De flesta väckarklockor som säljs idag har en digital tidvisning, men det finns även de som är analoga. Fördelen med en analog klocka kan vara att tiden är lätt att se och går lättare att uppfatta. Bilden av urtavlan kombineras med tiden som visarna visar. Vissa föredrar detta framför de digitala varianterna. Oavsett vilken modell du väljer, ska tiden vara tydlig och gå lätt att urskilja, även när det är helt mörkt. En klocka som har en ljusfunktion på displayen är alltså en av de viktigaste delarna.
 • battery 2

  Inställningar & batteritid 

  Inställningarna på en väckarklocka med olika funktioner ska vara enkla att göra och stegen för att bland annat ändra tid och sätta alarm lätta att följa. Displayen ska vara tydlig och logiskt utformad. En annan viktig del när det gäller väckarklockor är batteritiden. En väckarklockas batteri ska helst räcka i flera veckor utan att behöva bytas. Det sista du vill är att batteriet tar slut innan det är dags att vakna. Tänk dock på att en mer avancerad väckarklocka med fler funktioner kan kräva mer av batteriet. Här kan du istället till exempel välja en modell som du kopplar in i vägguttaget.
 • radio

  Klockradio 

  En kombination av en radio och en väckarklocka är inte helt ovanlig. Modeller av väckarklockor som har inbyggd FM-radio behöver ofta inte vara speciellt dyra. Om du är ute efter en klocka som kombinerar dessa funktioner, går det alltså att komma undan relativt billigt. På klockradion ska det enkelt gå att ställa in frekvens, skanna efter stationer, och ställa in ljud. På de flesta modeller går det även att lagra stationer. Runt 20 brukar vara ett bra antal att hålla sig till.

  Vissa väckarklockor med radio har en inbyggd antenn, andra har en utdragbar. Modeller med inbyggda antenner brukar vara smidigare, men de utdragbara varianterna kan ha bättre mottagning. Här bör du vara uppmärksam på att antennen inte ska placeras i närheten av andra elektroniska apparater, eftersom detta kan störa mottagningen.

 • projection

  Projektorklocka 

  En projektorklocka visar tiden på två sätt. Det ena sättet är direkt på klockans display och det andra via en projicering på väggen eller i taket. När du väljer en projektorklocka bör du titta efter en som har en tydlig färg på projiceringen, till exempel rött eller grönt. Projektionsinriktningen ska helst också vara ställbar, vilket innebär att du kan välja större eller mindre siffror och att de är vändbara. Detta kan ha betydelse beroende på hur stort avståndet mellan väckarklockan och väggen är. Vissa projektorklockor har även en dimmerfunktion, där du kan justera skärpan i projiceringen och göra den lättare att uppfatta.
 • innovation 1

  Smarta funktioner 

  De enklaste väckarklockorna har endast en väckningssignal och en funktion för att lysa upp displayen. För den som är ute efter en väckarklocka med fler funktioner, finns det flera alternativ att hålla utkik efter. En klocka som har ett så kallat insomningsläge gör det lätt att sätta en timer som stänger av din musik, eller radion, när du somnat. En annan mycket användbar funktion är en klocka som laddar din mobil trådlöst, eller via USB. När du väljer en modell med trådlös laddning bör du dock se till att laddstationen lätt får kontakt med telefonen och att laddningen inte riskerar att avbrytas. En laddstation som har ett bra underlag, så att mobilen ligger still, är att föredra. På samma sätt ska det räcka med att lägga telefonen på stationen en gång för att den ska börja ladda. Du ska inte behöva försöka flera gånger.

  Andra smarta funktioner som kommer med vissa väckarklockor är radiokontrollerad tidsinställning. Detta innebär att tiden sätts automatiskt, helt synkroniserat med en radiosändare, till exempel ett atomur som är mycket exakt. De funktioner vi nämnt här är några av de mest användbara. Det finns givetvis fler alternativ och kombinationer.

 • vibration2

  Vibration 

  Utöver en väckning med ljud finns det även väckarklockor som ger ifrån sig vibrationer. En väckarklocka med vibrationsfunktion innebär att du placerar en vibrator under kudden. När alarmet sedan går igång, kommer du att väckas av vibrationer som ofta stegras successivt. Om du väljer en modell med vibrator, bör du titta efter hur den är kopplad till klockan i sig och hur du snoozar och stänger av vibratorn. Vissa modeller har ett band du drar i, andra stänger du av via själva väckarklockan.

Vanliga frågor om väckarklockor

Använder alla väckarklockor batteri?

Nej, flera av de mer energikrävande väckarklockorna använder sig av nätadapter. Vissa modeller har dock batterier som reservkälla, om det till exempel skulle bli strömavbrott.

Hur många funktioner behöver jag?

Här handlar det om ditt eget behov och vad du är beredd att betala. Till de mer användbara funktionerna på en väckarklocka hör dock sådana som Qi-laddning av telefonen, projektionsfunktion, FM-radio och ljus för väckning.

Vilken väckarklocka är bäst?

Enligt testet som vi utförde blev Rubicson Wake-up light den bästa väckarklockan. Modellen har en unik och stilren design, hög användbarhet och ett mycket rimligt pris.

Testvinnare - Bäst Väckarklocka

 • Rubicson Wake-up light
 • Bellman & Symfon Väckarklocka
 • JBL Horizon 2 Klockradio
 • Rubicson Projektorklocka
 • Rubicson Wake-up light Väckarklocka
Betygsätt den här artikeln
Omdöme
Omdöme
Omdöme
Omdöme
Omdöme
17 röster, Genomsnitt: 4.8 / 5